Прекрояване на форума - UPDATE!

Все същите
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Тояга написа:Ти си неуморим рекламен агент, продавач на умрял кон. Абе Наки, аз по-скоро ще скоча с главата надолу от кулата, преди да ползвам Имгур. Нали сме говорили по този въпрос ? И, казах, качих снимка с един клик, сега не става.
Imgur лесно се ползва и без акаунт!
Имаш опция за акаунт, но не е задължително.

Не знам, може би тогава това -->
https://postimages.org/
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Nuke написа:
nakibest написа:Нюке, нещо си се объркал, детенце! :grin: :grin:

Тя е писала ръководства ЗА ползване MS Word, докато ти си писал такива СЪС MS Word. Огромна разлика!

Освен това, виж си ЕГН-то внимателно, после виж ЕГН-то на Ружа.

После пак пак твоето, после нейното! После мааалко си помисли, ти имал ли си фирма със служители, на които да си шеф - и кога! - и тя имала ли е, или още има фирма, и то ОТкога!?

И чак после пиши глупости, или ако е имало мисловен процес - нямаше и да ги пишеш... :winkw:
Никога не съм чел българските ръководства за ползване на уърд. И до ден-днешен, ако е възможно, чета документацията за каквото и да е в оригинал. И понеже стана дума за "професионалната" употреба на компютъра, от 2005-а нататък всичкото ръководства за любителските GPS-и, които се ползваха в периода докъм средата на следващото десетилетие, преди да остареят морално и да излязат от масова употреба, съм ги писал аз... Компренде?
Няма как да си ползвал уърд преди мен, щото си мноооого млад. Тръгнал съм пе 2. през WordStar, word5/dos (първото ми ръководство.) Тогава не ги издавахме за крайни потребители под път и над път, а за корпоративни клиенти.

после вече имаше и леко така комерсиални издания. Имаш огромно самочувствие, ноооо, без практически постижения, в някоя област, си кръгла нула.
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Селянка написа:
Nuke написа:

Тя е писала ръководства ЗА ползване MS Word, докато ти си писал такива СЪС MS Word. Огромна разлика!

После пак пак твоето, после нейното! После мааалко си помисли, ти имал ли си фирма със служители, на които да си шеф - и кога! - и тя имала ли е, или още има фирма, и то ОТкога!?

И чак после пиши глупости, или ако е имало мисловен процес - нямаше и да ги пишеш... :winkw:
Никога не съм чел българските ръководства за ползване на уърд. И до ден-днешен, ако е възможно, чета документацията за каквото и да е в оригинал. И понеже стана дума за "професионалната" употреба на компютъра, от 2005-а нататък всичкото ръководства за любителските GPS-и, които се ползваха в периода докъм средата на следващото десетилетие, преди да остареят морално и да излязат от масова употреба, съм ги писал аз... Компренде?
Няма как да си ползвал уърд преди мен, щото си мноооого млад. Тръгнал съм пе 2. през WordStar, word5/dos (първото ми ръководство.) Тогава не ги издавахме за крайни потребители под път и над път, а за корпоративни клиенти.

после вече имаше и леко така комерсиални издания. Имаш огромно самочувствие, ноооо, без практически постижения, в някоя област, си кръгла нула.
А пък ти, с тези огромни практически постижения в някоя област, така и не се научи да пишеш на чист български език... При условие че ти е майчиният -- срамота! :tdown:
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Тя е писала ръководства ЗА (из)ползване на MS Word, докато ти си писал такива СЪС MS Word. Огромна разлика!

Нюк е велик, всичко знае, всичко може. На теория. На практика какво прави? Да ни сподели де.

Аз вече съм аут. Дала съм правомощията си, копам си доматите. Чат-пак, като ми искат акъл-давам, не че го имам много, ама те така, за разнообразие:grin:

вчера слушах това : https://www.facebook.com/reel/222948562 ... cale=bg_BG
таратанци, човек, който няма други интереси седи на едно място, вместо млади хора. И умирга, щот е тъп и не може да си намери друга област, в която да бъде полезен. А сега ми кажи, човек, който не е полезен и реализиран в никаква област, докъм 40 и кусур, как ще се реализира след това така, че да прави нещо, което да го гъделичка. Нещо, с което да ляга вечер с мисълта, нощта да свърши по-бързо, за да се захване с нещото, което го гъделичка. Иили да стане насред нощ, защото нещо му е светнало и скача, за да не избяга онова, светналото, от мерак!
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Nuke написа:
Селянка написа:
Nuke написа: Никога не съм чел българските ръководства за ползване на уърд. И до ден-днешен, ако е възможно, чета документацията за каквото и да е в оригинал. И понеже стана дума за "професионалната" употреба на компютъра, от 2005-а нататък всичкото ръководства за любителските GPS-и, които се ползваха в периода докъм средата на следващото десетилетие, преди да остареят морално и да излязат от масова употреба, съм ги писал аз... Компренде?

А пък ти, с тези огромни практически постижения в някоя област, така и не се научи да пишеш на чист български език... При условие че ти е майчиният -- срамота! :tdown:
Така е, при условие, че ми е майчин?
Малко ми прозвуча като : ти па си много убава:grin:
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Селянка написа:
Nuke написа:
Селянка написа: Няма как да си ползвал уърд преди мен, щото си мноооого млад. Тръгнал съм пе 2. през WordStar, word5/dos (първото ми ръководство.) Тогава не ги издавахме за крайни потребители под път и над път, а за корпоративни клиенти.

https://kaksepishe.com/zapetaya-pri-uslovie-che/
Алиса

Мнение от Алиса »

Селянка написа: Нюк е велик, всичко знае, всичко може. На теория. На практика какво прави? Да ни сподели де.
Стига де, човекът е писал ръководства в уърд, докато ти си ходила права под масата.
Аз па съм писала филми в уърд, туй ще ми се зачете ли за величие?
:grin:
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Nuke написа:
Селянка написа:
Nuke написа: А пък ти, с тези огромни практически постижения в някоя област, така и не се научи да пишеш на чист български език... При условие че ти е майчиният -- срамота! :tdown:
https://kaksepishe.com/zapetaya-pri-uslovie-che/

Когато си прав, прав си.
Чест ти прави, че познаваш българската граматика и правопис, винаги съм го казвала, за теб. Това е прекрасно. Да беше го използвал в практиката, да учиш дечица. Ние тук, поне аз, вече не се оглеждам в правопис и граматика. на моята възраст вече всичко ми е позволено, когато поискам.
Толкова години се чудя-човек с добра грамотност, знаещ английски, компютърно грамотен и що така не се реализира никъде? Честно, винаги съм го мислила. Не си глупав, не си прост, имаш познания, ноооо, толкоз.
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Алиса написа:
Селянка написа: Нюк е велик, всичко знае, всичко може. На теория. На практика какво прави? Да ни сподели де.
Стига де, човекът е писал ръководства в уърд, докато ти си ходила права под масата.
Аз па съм писала филми в уърд, туй ще ми се зачете ли за величие?
Все още се ослушвам. Човекът, набор 83-85, писал В уърд. Когатото леля му Ружа си беше отгледала децата, едното набор 83. Вярно е, ходех под масата с него. Дете, какво да го правя. Уйдисвах му на акъла:grin:

На теб всичко ти се признава! Филми, песни, постановки, ама кой уърд?:winkw:
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

nakibest написа:
Тояга написа:Ти си неуморим рекламен агент, продавач на умрял кон. Абе Наки, аз по-скоро ще скоча с главата надолу от кулата, преди да ползвам Имгур. Нали сме говорили по този въпрос ? И, казах, качих снимка с един клик, сега не става.
Imgur лесно се ползва и без акаунт!
Имаш опция за акаунт, но не е задължително.

Не знам, може би тогава това -->
https://postimages.org/
Иначе, ако не си на Мак (надявам се да не си!!) най-лесно, бързо и удобно е с това:
https://www.techpowerup.com/tpucapture/

Няма лимити доколкото знам (можеш и 100 снимки да качиш на ден), освен това никакви акаунти и логвания НЕ се искат.

Не качва файлове имай предвид, а прави скриншоти.

Демек с нещо трябва да покажеш на екрана картинката, може и не на цял екран. И после я "снимаш" на скриншот, който лесно и автоматично отива онлайн и дава линк за шерване/споделяне. :winkw:
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Селянка написа: Когато си прав, прав си.
Чест ти прави, че познаваш българската граматика и правопис, винаги съм го казвала, за теб. Това е прекрасно. Да беше го използвал в практиката, да учиш дечица. Ние тук, поне аз, вече не се оглеждам в правопис и граматика. на моята възраст вече всичко ми е позволено, когато поискам.
Толкова години се чудя-човек с добра грамотност, знаещ английски, компютърно грамотен и що така не се реализира никъде? Честно, винаги съм го мислила. Не си глупав, не си прост, имаш познания, ноооо, толкоз.
Другарко, малко от малко сте чували за оковите на параграф 22: за да започна работа, трябва да имам опит, а за да натрупам опит, трябва да почна работа... И затова, както пееше Спенснята едно време, съм открит -- по-добре ми е да съм бандит. Карам с малко над €1,500 на месец (€1,560) и така ми е добре: кучето е винаги разходено, хубавата му храна е налице, аз самият и моите старци не се лишаваме от нищо... Въпросът не е дали, а каквоза колко) работиш. €1,500 нето на месец получават от ай ти и нагоре... Искаш да ме пратиш да гния по строежите за €50-100 надник на ден ли? Просто няма как да се случи... Аз това куче не съм го взел, за да страда. Въртя си десетките хиляди км с него и каквото -- такова.

Положението ми е: те не ме харесват, и аз тях не ги харесвам. Одеве нали почнах в Спиди... И какво? Без малко не ме пречукаха от бой. Втори опит на такава работа -- благодаря, но не, благодаря. Радвай се на това, че съдбата е била благосклонна към теб, и не съди тези, към които не е, защото мименто мори, в отвъдното няма да отнесеш и цент от твоето богатство.
Алиса

Мнение от Алиса »

Селянка написа: На теб всичко ти се признава! Филми, песни, постановки, ама кой уърд?:winkw:
Абе, какви глупости питаш сега! Ми някакъв там, дето ми е на компютъра, за писане на ръководства и филми.
Tanya

Мнение от Tanya »

Nuke написа:Положението ми е: те не ме харесват, и аз тях не ги харесвам. .
To, хубава работа няма. :cool:
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Tanya написа:
"Работа ли е, не ми я хвали!" :grin: :grin:
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Tanya написа:
Ами, напротив, има. Пробвай как е да разнасяш пратки до 140 адреса на ден и да те гонят настървени гамени със 140 по цариградско и отвъд, при това "колеги", че и къде да се изпикаеш да няма, и го сравни това с топлия уютен офис, в който заработваш по 3-4-5 пъти повече от куриерчето, и после пак помисли дали няма хубава работа... :winkw:
Алиса

Мнение от Алиса »

Nuke написа:
Tanya написа:
Ами, напротив, има. Пробвай как е да разнасяш пратки до 140 адреса на ден и да те гонят настървени гамени със 140 по цариградско и отвъд, при това "колеги", че и къде да се изпикаеш да няма, и го сравни това с топлия уютен офис, в който заработваш по 3-4-5 пъти повече от куриерчето, и после пак помисли дали няма хубава работа... :winkw:
С добър английски и прилична компютърна грамотност никой не те е заставил да работиш разносвач или общак по строежите. Изборът на работа си е бил твой, затова, не се прави на многострадалната Геновева сега.

От друга страна, 1500 евро на месец си е прилична рента и ако е доживотна, не си принуден да работиш за оцеляване. Както казваше дядо, работата само гърби човека.
То пъ, не е задължително всички да имат някакви амбиции.
:lol:
Tanya

Мнение от Tanya »

Nuke написа:
Tanya написа:
Ами, напротив, има. Пробвай как е ...
Наки, каза това, кеото написах между редовете
"Работа ли е, не ми я хвали!"

Тааа, те затова и не говоря за работата си тука.... :-)
Писала съм само, че откак съм започнала да работя през 1990...
... не съм сменяла работното място.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Селянка написа:...
Чудиш се защото си родена да садиш домати, и там ти е силата.

Ако да не бе ,и ти да знаеше, и да не се чудиш, щеше да знаеш, че когато искаш да се избистри водата от мътното кладенче, то не се човърка в нея, а просто нищо не се прави, мъдрият Нюк знае, че кладенчето ще се избистри само, без той да прави нещо.
Нюк дори и търпеливо се надява ти да спреш да чистиш с шепи кал от кладенчето, за да може само да се избистри?
Нюк не ти се чуди на доматите, наясно е че и такива са нужни...дори и не е учуден че се чудиш, защо се чудиш!

Мнението ми не е лично и нарицателно- опознавателна е!
Има пространство и за мен, за всички...
Не видах Нюк да рови в калта на твоето кладенче да ти бистри твоята вода!
Вижда се обратното!
]Мнението е позиционирано и няма общо![
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Tanya написа: Писала съм само, че откак съм започнала да работя през 1990...
Че що да го сменяш щом РАБОТИШ на стол?

Ехаааа....детски спомени от преди 70г., за сравнение:
"Майка ми плете в завода,
плат за всички, за народа
И за теб, и за мен
всеки да е пременен":-)
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Tanya написа:
Nuke написа:
Tanya написа: To, хубава работа няма. :cool:
Ами, напротив, има. Пробвай как е ...
Наки, каза това, кеото написах между редовете
"Работа ли е, не ми я хвали!"

Тааа, те затова и не говоря за работата си тука.... :-)
Писала съм само, че откак съм започнала да работя през 1990...
Аз пък не мога да разбера защо с Ружа, Алиса и още няколко други хора в този клуб, предишния, а и в реалния живот също, вари го, печи го, все до "какво работиш" стига разговорът в края на краищата... Ами нищо от твоята работа работя. Никога не съм чоплил кой какво, за колко, откога и т.н. работи, но народът е любопитен.

Иначе поздравления, че над 1/3 век работиш на 1 и също място; камъкът си тежи на мястото и тоя, дето се търкаля, не хваща мъх... Казват. Ружето бачкала от 16 годишна. Ми и аз съм бачкал на 16, така си купих първия и единствен уокмен в живота си. И сандвичи съм редил, и картички съм продавал, и ръководства съм писал, и клиенти съм обслужвал... И следователно какво? От това твоят двор по-зелен ще стане ли?
Алиса

Мнение от Алиса »

Nuke написа:
Аз пък не мога да разбера защо с Ружа, Алиса и още няколко други хора в този клуб, предишния, а и в реалния живот също, вари го, печи го, все до "какво работиш" стига разговорът в края на краищата... Ами нищо от твоята работа работя. Никога не съм чоплил кой какво, за колко, откога и т.н. работи, но народът е любопитен.
Защото в българското общество е обичайно човек да се представя с името и професията си.
Не е нередно или срамно, когато продължително време комуникираш с някого, както в клубовете, така и при лични познанства, да попиташ какво работи, каква му е професията, с какво се занимава. Това е също проява на интерес към човека. Често ме представят или ми представят хора при нови запознанства, споменавайки професията ми/им. А на живо, също и в клубовете, където разговаряме на най-различни теми, нечия професионална компетентност и практика е ценна и мнението на професионалиста тежи повече. Едно е аз да ви обяснявам счетводството и медицината, съвсем друго е Бисквитката или Саксън да се включат с мнение, когато върви обсъждане на конкретна тема или казус на съответната тематика. Да питаш или декларираш кой колко пари изкарва, вече е проява на лош вкус. Но да се поинтересуваш какви специални познания, умения и практика има някой, за да ти бъде полезен с мнението си, пък дори и да научиш нещо ново от него, си е в реда на нещата.

На мен ми беше интересно да чета разказа ти за студентската бригада в Америка, когато си работил в хотел. Да чета почти ежедневно емнайсетхиляди лекции с подробни обяснения как си гледаш кучето и какво му се случва всеки ден и час, вече не ми е интересно. Затова питам и подпитвам кой какво работи - за да извлека нови познания и ползи от нечия професионална кухня, до която иначе нямам пряк достъп.
Tanya

Мнение от Tanya »

Nuke написа: И следователно какво? От това твоят двор по-зелен ще стане ли?
За другите не зная. В личен план ... има теми, по които нямам какво да добавя, в други - имам какво да попитам. има и такива, в които добавям и мнение.
Важно ми е - да се води двустранно приятен диалог... доловя ли асиметричност се оттеглям .

:-)
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Алиса написа:
Nuke написа:
Защото в българското общество е обичайно човек да се представя с името и професията си.
Не е нередно или срамно, когато продължително време комуникираш с някого, както в клубовете, така и при лични познанства, да попиташ какво работи, каква му е професията, с какво се занимава. Това е също проява на интерес към човека. Често ме представят или ми представят хора при нови запознанства, споменавайки професията ми/им. А на живо, също и в клубовете, където разговаряме на най-различни теми, нечия професионална компетентност и практика е ценна и мнението на професионалиста тежи повече. Едно е аз да ви обяснявам счетводството и медицината, съвсем друго е Бисквитката или Саксън да се включат с мнение, когато върви обсъждане на конкретна тема или казус на съответната тематика. Да питаш или декларираш кой колко пари изкарва, вече е проява на лош вкус. Но да се поинтересуваш какви специални познания, умения и практика има някой, за да ти бъде полезен с мнението си, пък дори и да научиш нещо ново от него, си е в реда на нещата.

На мен ми беше интересно да чета разказа ти за студентската бригада в Америка, когато си работил в хотел. Да чета почти ежедневно емнайсетхиляди лекции с подробни обяснения как си гледаш кучето и какво му се случва всеки ден и час, вече не ми е интересно. Затова питам и подпитвам кой какво работи - за да извлека нови познания и ползи от нечия професионална кухня, до която иначе нямам пряк достъп.
Ш'се учудиш как тук, в панелния коптор Люлин, в Западен парк има реклами за услугата "разхождане на куче срещу заплащане"... А и самата разходка на куче, от чисто физична гледна точка, е работа: сила по преместване = работа. Та аз върша такава, работя... Всеки ден ставам в 4:15 и върша 7 км работа с кучето. 7, защото тук трасето е толкова. На село е 10.

Та така. Получавам за тази работа €360 на седмица. Да, от гледната точка на Грийна, а и не само -- наясно съм какви пари се въртят тук -- но от гледната точка на Грийна, и не само, това е една смешна сума, само че на мен ми стигат. Не за много, но и за шалче за 300 лв ми стигат, и за златна лъжичка за 3,000, и за имущество в моята стая за 30,000... И за още куп други неща. Стигат ми. Не се оплаквам, защото ми стигат.

Друг влак на мисълта засегнах аз, че живей, и остави другите да живеят, не съди, за да не бъдеш съден... Първото го повтарям още от клубовете на дира, но конкретно с теб и още няколоко други потребители тези думи удрят на кухо. Това, което не разбирам, е защо, при условие че на теб например всичко ти е наред, намери потребността да ми кажеш, че мой близък ще умре; защо, след като на Ружа всичко и е топ, намери потребността да ме изкълве като кокошка просо, че официално нямам работа; защо, след като Греки стои с толкова много пари над нещата, намери потребността да засегне смъртта на мой близък във форума... Защо? Ето на тези въпроси не намирам отговор. Кому е нужно това и как точно му повишава личното благосъстояние и позиция в обществото? Защо?
Алиса

Мнение от Алиса »

Nuke написа: Ш'се учудиш как тук, в панелния коптор Люлин, в Западен парк има реклами за услугата "разхождане на куче срещу заплащане"... А и самата разходка на куче, от чисто физична гледна точка, е работа: сила по преместване = работа. Та аз върша такава, работя... Всеки ден ставам в 4:15 и върша 7 км работа с кучето. 7, защото тук трасето е толкова. На село е 10.

Та така. Получавам за тази работа €360 на седмица.
Да, от гледната точка на Грийна, а и не само -- наясно съм какви пари се въртят тук -- но от гледната точка на Грийна, и не само, това е една смешна сума, само че на мен ми стигат. Не за много, но и за шалче за 300 лв ми стигат, и за златна лъжичка за 3,000, и за имущество в моята стая за 30,000... И за още куп други неща. Стигат ми. Не се оплаквам, защото ми стигат.

Друг влак на мисълта засегнах аз, че живей, и остави другите да живеят, не съди, за да не бъдеш съден... Първото го повтарям още от клубовете на дира, но конкретно с теб и още няколоко други потребители тези думи удрят на кухо. Това, което не разбирам, е защо, при условие че на теб например всичко ти е наред, намери потребността да ми кажеш, че мой близък ще умре; защо, след като на Ружа всичко и е топ, намери потребността да ме изкълве като кокошка просо, че официално нямам работа; защо, след като Греки стои с толкова много пари над нещата, намери потребността да засегне смъртта на мой близък във форума... Защо? Ето на тези въпроси не намирам отговор. Кому е нужно това и как точно му повишава личното благосъстояние и позиция в обществото? Защо?
Ха! Изобщо не се учудвам, че си изкарваш честно и почтено парите с такава услуга.
Учудващото е, че не си споменал досега за това. Туй си е работа, и то свястна и необходима, щом хората са готови да заплащат някому да я върши. А с твоята страст и умения да се грижиш за кучета, е направо в десятката.

Виж, коментарите ти за този и онзи кой какви пари върти и изкарва и как БИ се отнесъл към ТВОИТЕ доходи, вече са обидни. И спрямо цитираните клубари, и спрямо теб самия.

Останалата поредна словесна диария хич няма и да я коментирам.
Приела съм, че докато не я изсереш, не ти олеква на стомаха, явно е медицинско заболяване. Редно е да се отнесем с разбиране.
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Алиса написа:
...

Останалата поредна словесна диария хич няма и да я коментирам.
Приела съм, че докато не я изсереш, не ти олеква на стомаха, явно е медицинско заболяване. Редно е да се отнесем с разбиране.
Аааа, не така, не така... Въпросните диарийки не са мое дело, не съм аз техният автор, сещаш ли се?! :winkw:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Tanya написа: Важно ми е - да се води двустранно приятен диалог... доловя ли асиметричност се оттеглям .
:-)
Четох някъде, че не във всяко заключено чекмедже има ценност.

Какво може да означава това?
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Алиса написа: ...Останалата поредна словесна диария хич няма и да я коментирам.
Тази ли негова:"Друг влак на мисълта засегнах аз, че живей, и остави другите да живеят, не съди, за да не бъдеш съден... "
Нея ли надриска ти?

Отнасям се с разбиране за дрискането!
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Nuke написа:
Алиса написа:
Nuke написа:

Ш'се учудиш как тук, в панелния коптор Люлин, в Западен парк има реклами за услугата "разхождане на куче срещу заплащане"... А и самата разходка на куче, от чисто физична гледна точка, е работа: сила по преместване = работа. Та аз върша такава, работя... Всеки ден ставам в 4:15 и върша 7 км работа с кучето. 7, защото тук трасето е толкова. На село е 10.

Та така. Получавам за тази работа €360 на седмица. Да, от гледната точка на Грийна, а и не само -- наясно съм какви пари се въртят тук -- но от гледната точка на Грийна, и не само, това е една смешна сума, само че на мен ми стигат. Не за много, но и за шалче за 300 лв ми стигат, и за златна лъжичка за 3,000, и за имущество в моята стая за 30,000... И за още куп други неща. Стигат ми. Не се оплаквам, защото ми стигат.

Виж, Нюк. Започвам те тогава, когато ти ме започнеш за моя любимец. Друго, най-нормалното нещо на света е човек да работи, каквото и да е. Няма срамна работа, както знаем. Никога не съм казвала, че всичко ми е топ. Имам си своите дертове, като всеки човек. Престани да плюеш кучето ми, липсващите му топки, името му, което имаме право сами да изберем и ще си хортуваме приятелски.

Трето, сега за първи път прочитам, че разхождаш кучета срещу заплащане. Винаги съм съм си мислила да те питам, защо не работиш точно това. Прекрасна работа вършиш и се чудя как до сега не съм го прочела от теб.
Да разхождаш кучета, да пазаруваш на някоя съседка, това са чудесни дейности.

Що се отнася до Гърки-тя е майка, първо е отгледала децата си, второ съпругът й дава пари, защото е майка, а не родителите й. Има и друго-тя се занимава с недвижими имоти, колкото-толкова.

Да те храни съпруг/съпруга не е срамно. Но родителите да те хранят след 20 годишна възраст, това вече е срамно.

Виж хората какви ги приказват -> https://url-shortener.me/KA57
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Селянка написа:
Виж хората какви ги приказват -> https://url-shortener.me/KA57
Защо му е да види какво приказват за него хората?

Че той не живее като теб за какво казват хората за теб.
Той живее за себе си...и отказва да е като теб.

Кое не е нормално тук?
Tanya

Мнение от Tanya »

Селянка написа: Виж хората какви ги приказват...
Хората ги приказват всякакви. Всеки от своята камбанария....
Зависи и кой в какво семейство се е родил.... а и какви отговорности като възрастен е поел.
И какви са времената....

тате носи, мама меси - човещинка, така казваще дядо.... дава се на децата, внуците.
Дядо е бил на фронта... когато е заминал, маман е била на месеци...
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Tanya написа:
Селянка написа: Виж хората какви ги приказват...
Хората ги приказват всякакви. Всеки от своята камбанария....
Зависи и кой в какво семейство се е родил.... а и какви отговорности като възрастен е поел.
И какви са времената....

тате носи, мама меси - човещинка, така казваще дядо.... дава се на децата, внуците.
Дядо е бил на фронта... когато е заминал, маман е била на месеци...
Саденето на домати и астрологията нямат нищо общо, освен че астролозите ядът домати, които ги отглеждат с труд и време селяните-всеки с отговорностите си...и наистина зависи!
Тояга

Мнение от Тояга »

Алиса написа:На мен ми беше интересно да чета разказа ти за студентската бригада в Америка, когато си работил в хотел. Да чета почти ежедневно емнайсетхиляди лекции с подробни обяснения как си гледаш кучето и какво му се случва всеки ден и час, вече не ми е интересно. Затова питам и подпитвам кой какво работи - за да извлека нови познания и ползи от нечия професионална кухня, до която иначе нямам пряк достъп.
Представям си как ще изглеждат отговорите на мои постинги, ако взема да давам почасова кадрова справка за моите два котарака ? И по време на работа за коя поправка на кола кои бурми отвъртам и завъртам. Отидохме, та се не видяхме......
:(:(
:bigsmile::bigsmile:
[/img]
Алиса

Мнение от Алиса »

Тояга написа: Представям си как ще изглеждат отговорите на мои постинги, ако взема да давам почасова кадрова справка за моите два котарака ? И по време на работа за коя поправка на кола кои бурми отвъртам и завъртам. Отидохме, та се не видяхме......
:(:(
:bigsmile::bigsmile:
[/img]
Давай котунеците и то, с повечко снимки. Пък аз ще ти насипвам купища акъл как да си гледаш котките, защото имам богат опит. Като приключихме с домашните, се прехвърлих на кварталните да ги хрантутя и преброявам. Ама ако може, по всички теми да разгърнем котешката офанзива. За нула време ще направим клуба мазаляк.
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Алиса написа:
...

Какво да разправям за студентската бригада... Бачках като вол 6 дни седмично по до 14 часа на ден. Но пък плащаха добре, по $9 на час плюс разни бонуси и бакшиши -- докарвах си към 6-7 стотин долара седмично тотал. По това време месечните заплати в макдоналдс бяха към 250 лв месечно. Един готиняга ми остави стотачка само и само чадърът му да е разположен централно пред неговия изход в тривходния хотел, към който бачках, за да върви възрастната му майка възможно най-малко, и това е. Едни се биха, други ги арестуваха, аз си се прибрах в България с кажи-речи 10 бона в зелено. Друго за разказване няма, освен може би че една от съседките ми беше олимпийската плувкиня Иванка Моралиева, а една стая делях с Любо от Сървайвър (гл. ас. д-р Любен Иванов от СУ "Св. Климент Охридски"), на когото дължа цялата си кампания в Америка от онова време.
Тояга

Мнение от Тояга »

Голямата дъщеря беше в Америка 2002 ра. И тя се прибра с толкова пари, от работа в хотел. Флорънс, Кентаки.
:bigsmile:
Тояга

Мнение от Тояга »

Алиса написа:Давай котунеците и то, с повечко снимки. За нула време ще направим клуба мазаляк.
За снимките оставате на спокойствие. Този форум не е юзърфрендли за снимки. Иначе...щеше да ми е приятно да споделям. В отделен раздел или тема.
:(
Алиса

Мнение от Алиса »

Тояга написа:
Алиса написа:Давай котунеците и то, с повечко снимки. За нула време ще направим клуба мазаляк.
За снимките оставате на спокойствие. Този форум не е юзърфрендли за снимки. Иначе...щеше да ми е приятно да споделям. В отделен раздел или тема.
Значи за кучета може, а за котки не може, така лиииии??
:mad:
Ако се налага да гледам купища грамадни снимки на домашен добитък, то само котките са достойни за това! Те са родени фотомодели.
:pray:
Тояга

Мнение от Тояга »

Освен да ти дам на жена ми Тик Тока, тя качва по десет клипа на ден. Там да се нагледаш на котараци, на борба, на игра. С филтри и без филтри. Все да им изям ушите .....
:bigsmile:
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Тояга написа:
СЪвсем скоро ще можеш!
Новият форумен софтуер позволява доста по-лесно качване/линкване на снимки. Изтрай още една, няма и 2 седмици. :grin:
Тояга

Мнение от Тояга »

nakibest написа:Съвсем скоро ще можеш!
Новият форумен софтуер позволява доста по-лесно качване/линкване на снимки. Изтрай още една, няма и 2 седмици. :grin:
С удоволствие.
Публикувай отговор