И БАБХ...

Все същите
Аватар
ПЪТник две

И БАБХ...

Мнение от ПЪТник две »

https://dnes.dir.bg/plovdiv/babh-otkri- ... do-plovdiv

"От началото на акция "Чиста храна" до момента има 27 затворени обекта и над 260 тона потенциално опасни храни са спрени. Това съобщи изпълнителният директор на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) д-р Ангел Мавровски на пресконференция. Той допълни, че близо 80 на сто от възбранените количества (над 208 тона) са продукти от животински произход, които крият най-висок здравен риск. Изтеклият срок на годност и неясният произход остават водещите рискове, изискващи най-строги санкции."

А на митниците правят пачки и нови милионери!
Обясняват ни какво ядем, а не защо, защото първото е лесно, а второто опасно и за обясняващите се!!

Все пак е нещо, ние да се сетим какво. и защо.
Според нас ЗАЩО?
"До кога?" все още не е тема за тук!
За сега само ядем месо!...и банани има!
Истинският отговор е в нулевата тема!
Друга тема е, цитат: "Потребители разглеждащи този форум: ПЪТник две и 0 госта"
]Мнението е позиционирано и няма общо![
Аватар
nakibest

Re: И БАБХ...

Мнение от nakibest »

И-БАБХло си е мамичката, според мен! :grin: :grin: :rotfl24:
Тояга

Мнение от Тояга »

nakibest написа: 17.04.26, 16:33 И-БАБХло си е мамичката, според мен!
Да, бих казал. Положението е ‘един умира, друг му го з•••ра’. Ниш гут, Наки, Ниш гут.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

nakibest написа: 17.04.26, 16:33 И-БАБХло си е мамичката, според мен! :grin: :grin: :rotfl24:
Може и така да се каже, но не от ебачи, а от ебани!
Лекува се с йога, с мантри , тантри и таквиз...
" мамичката, според мен! "
Те казват че звукът /и написано е същото..мисленето/ но е различно :-)
"Оооооооомммм ммммм" Е природен ритъм, и на български е : "Оооо..Майко"...и Ооооо...Мадре е същото.
Но ти знаеш друго: „Маде Фак“ най-често е българска транскрипция на английския израз Made in… (Произведено в…), като най-често се използва в контекста на:
Made in UK (Произведено в Обединеното кралство): Означава, че продуктът е произведен в Англия/Великобритания."
Наки, ОооооМайко...ОоооМадре не е фразата „Маде Фак“.

Не Наки, не е произведено в Англия, продуктът е вселенски, английски е само за англичаните и българските англичаномохамеданци.

Мнението ми е кощунство за самозваните общественици, но ти не си от тях, и за това и аз към теб...
Ти си чист българин, толкова много прост, че такава зараза не може да те хване...а аз съм много по- прост и от теб, щом ти пиша това тук!!
]Мнението е позиционирано и няма общо![
Публикувай отговор