ПРЕДИЗБОРНА
- ПЪТник две
ПРЕДИЗБОРНА
За нашите прогнози?
Аз мисля, че очакваната висока активност няма се случи?
И че това ще е главен фактор за новият ни следващ кабинет?
]Мнението е позиционирано и няма общо![
- Green Light
Re: ПРЕДИЗБОРНА
Моята прогноза е че Радев ще има около 90-100 депутата и ще може да направи коалиция
1) С ГЕРБ-СДС, които вероятно ще имат около 35-40
2) С ППДБ, които ще имат около 30-35
3) С Възраждане + БСП които общо трябва да го докарат около 25-30
Първите две точки са чисто самоубийство за съответните коалиции. Ако се коалират с Радев ГЕРБ ще загубят половината си избиратели, а ако го направят ППДБ ще изчезнат и то почти веднага, защото ще се разпаднат. ДСБ е абсурд да остане в един съюз с Радев.
И така - остава ни третата възможност. Едно правителство, което ще бъде:
- стабилно до непоклатимост. Има всички уроци от последните години.
- антиевропейско и проруско
- популистко
Такова мнозинство няма да се подаде на уличен натиск, няма и да има каквото и да е вътрешно напрежение. Направо съвършената коалиция- само допълване без никакви търкания.
Ще харчи на поразия, ще взима дълг, ще попилее пазара.
Ще спира всякакви проукраински инциативи, тук и ако може - в ЕС
Ще направи тотална чистка в държванта администрация.
Това ми е прогнозата
Първите две точки са чисто самоубийство за съответните коалиции. Ако се коалират с Радев ГЕРБ ще загубят половината си избиратели, а ако го направят ППДБ ще изчезнат и то почти веднага, защото ще се разпаднат. ДСБ е абсурд да остане в един съюз с Радев.
- популистко
Такова мнозинство няма да се подаде на уличен натиск, няма и да има каквото и да е вътрешно напрежение. Направо съвършената коалиция- само допълване без никакви търкания.
Това ми е прогнозата
Надявам се на 120 места за ПБ, но едва ли.ПЪТник две написа: 17.04.26, 11:07 За нашите прогнози?
Обективно-105-110.
Бих се радвала да влязат Сияние и Меч.
Също и БСП.
Прогноза
Ако имат 2 грама мозък не трябва да се коалират с пепетата. Ще ги бутнат бързо.
Не трябва с герб.
Дано влязат БСП и малки.
Прогнозирам добри отношения с по-твърдото ядро на демократите в уса и по-малко фанатична русофобия. Не мисля, че ще играе про-руски, но да кажем по-прагматично. Харесва ми, че част от ВМРО имат достъп. Междудругото българите в Македония ще гласуват за него. Засега само той им сложи гръб...
Надявам се на по-малко крадене и по-малко рекет. Също на по-малко Йес сър!
Без хич няма да мине.
Програмата му е по-скоро дясна.
Надявам се, че не мрази България и всичко българско, а това за мен е ключово.
Прогноза-трудно правителство, но създадено.
За пълен мандат не бих посмяла да прогнозирам.
- ПЪТник две
И на мен ми се искат такива работи, но тук се опитвам да намеря отговор защо не ми се случват?Baldrian написа: 17.04.26, 14:55Надявам се на 120 места за ПБ, но едва ли.ПЪТник две написа: 17.04.26, 11:07 За нашите прогнози?
Обективно-105-110.
Бих се радвала да влязат Сияние и Меч.
Също и БСП.
Прогноза
Ако имат 2 грама мозък не трябва да се коалират с пепетата. Ще ги бутнат бързо.
Не трябва с герб.
Дано влязат БСП и малки.
Прогнозирам добри отношения с по-твърдото ядро на демократите в уса и по-малко фанатична русофобия. Не мисля, че ще играе про-руски, но да кажем по-прагматично. Харесва ми, че част от ВМРО имат достъп. Междудругото българите в Македония ще гласуват за него. Засега само той им сложи гръб...
Надявам се на по-малко крадене и по-малко рекет. Също на по-малко Йес сър!
Без хич няма да мине.
Програмата му е по-скоро дясна.
Надявам се, че не мрази България и всичко българско, а това за мен е ключово.
Прогноза-трудно правителство, но създадено.
За пълен мандат не бих посмяла да прогнозирам.
И за да сравня това което сега си мисля, че за същото после ще обвиняваме другите, Опитвам да сравня "прогнозите" сега.
Ето, това мисля, че ще е първата" изненада":
https://dnes.dir.bg/politika/galap-prog ... -do-urnite
" Декларираната готовност за участие в изборите в периода на проучването е между 3 100 000 и 3 200 000 избиратели. Това сочат данните от национално представително проучване на "Галъп интернешънъл болкан""
Мисля, че това с избори вече не важи за българите...и след гласуването ще го знаем-както ние така и кандидатите да ни управляват както досега правят.
Елементарен отговор за що ни се случва е и самото заложено като избор : "Не избирам никого!!"
Всеки нормален човек, който не избира никого,, няма нужда да го заявява с бюлетина, той просто отказва да гласува, което е нормално, лесно и практично. И щом мълчаливият му отказ не се приема като отчет това още повече го уверява, че е безсмислено...
Прогнозата ми , е че гасувалите ще са доста под 3 100 000 и 3 200 000 -мъдър народ е българският...дано се сбъднат исканията ти.
]Мнението е позиционирано и няма общо
Но всъщност, русофилите твърдят че е американско мекере, пп и Сие че е руско.
Българите в Македония го избират,
Добра атестация засега.
- ПЪТник две
Green Light -здравей приятелю, радвам се че, се включи с мнение... поне и заради форумът, можем да го съживим заедно...за разлика от "изборите" кой да ни управлява?Green Light написа: 17.04.26, 13:24 Моята прогноза е че Радев ще има около 90-100 депутата и ще може да направи коалиция
- популистко
Това ми е прогнозата
Да задълбочим ли в темата?
Тази система-многопартийната, съставени коалиции от различни партии, ражда многоразличие, притивопоставяне на интереси и разделение и в управлението и в цялата ни нация?!?!!!!!! Освен това тя не се контролира от многого партии, а следва ход на разделение и кавги помежду им и помежду нас гражданите.
В този вид Системата е порочна, а ние обикновените граждани понасяме цялата и тежест...до степен да забравим себе си, коисме и какви искаме да бъдем...Тази система не ни пита, просто следва правилата на играта....и стриктно си ги пази, с армии и полиция...и с други подобни...
Върху такива видими факти и такава основа, то е напълно ясно какво ще се случи и след тези избори. Същото като до сега!
За себе си ще кажа, че трябва да съм луд че, при тези обстоятелства ще си губя времето и силите да се редя на опашки УЖ ДА ИЗБИРАМ.
Кой, Коя друга Система ще уважи мнението ми, че когато съм избрал да не избирам, то аз не съм длъжен да го гласувам публично, за да бъде уж отчетено като общ избор от Цялото?
Разводних смисълът, а той е :Когато многопартийните станат единодушни, покажат общонародна цел, и се обиденият за изпълнението и , не само с думи, а и със срокове и отчети за изпълнение ...чак тогава, с изборът си ще им дам власт да ме управляват.
Това което разиграват пред очите ни вече над 30г. не би трябвало да е за нас. И може пак да успеят по стара практика.
Защото Китайците първи забелязали че, в мрежите за птици се улавяли само млади птици...!
Но аз виждам в мрежите и стари птици....или съм Дон Кихот и виждам вятърните мелници?????
Но го правя за Дулцинеята, а не за моя чест..си въобразявам...е темата.
- ПЪТник две
Моля поясни мнението си, на български и ако не е Неопределеност?
Разбирам те отлично, но форумът не е ли за всички?
И ако не са нужни дълги обяснения в този форум той за какво е създаден?
Наистина ли искате мълчалив форум, постоянно това питам?
Кажи ни какво ви е нужно, моля?
Форумът е ваш, ще дадем нужното ви?
И ако е неопределеност- имате го!
Проблем ли е да го определите?
Или с идиоти не разговаряте?
Опитайте поне кратко, е първият Урок от 20 век?
Ако нещо друго си казал, извини ме, не съм го разбрал...щото ....според теб защо?
Ти, момко, страдаш от логорея. Обикновено и мен ме мъчи тази "напаст", но напоследък се опитвам да сменя позицията и повече да слушам отколкото да говоря.ПЪТник две написа: 17.04.26, 20:56 Моля поясни мнението си, на български и ако не е Неопределеност?
Ако нещо друго си казал, извини ме, не съм го разбрал...щото ....според теб защо?
Има много смисъл в това да слушаш повече и да говориш по-малко. Мисля, че тук навремето беше казана една мисъл, която ми хареса веднага - краткостта е сестра на мъдростта.
Та, нищо лошо няма да гугълнеш или ИИ-неш сат сапиенти - означава - за мъдрите / умните е достатъчно.
Както и да гугълнеш 21 урока - книга е. И там, в първите глави, се говори за различните форми на управление и как няма добра форма на управление. Има само по-малко недобри. Цялата книга впрочем си струва да се прочете.
Сега разбра ли ме?
С две думи - стига бълва текст почни повече да слушаш и ти и да мислиш и да си правиш домашното преди да говориш. Е, не са две думи, но както казах - страдам от логорея.
Наздраве!
- ПЪТник две
Да, сега те разбрах-че и двамата сме болни, но аз повече.Remmivs написа: 17.04.26, 21:38Ти, момко, страдаш от логорея. Обикновено и мен ме мъчи тази "напаст", но напоследък се опитвам да сменя позицията и повече да слушам отколкото да говоря.ПЪТник две написа: 17.04.26, 20:56 Моля поясни мнението си, на български и ако не е Неопределеност?
Има много смисъл в това да слушаш повече и да говориш по-малко. Мисля, че тук навремето беше казана една мисъл, която ми хареса веднага - краткостта е сестра на мъдростта.
Та, нищо лошо няма да гугълнеш или ИИ-неш сат сапиенти - означава - за мъдрите / умните е достатъчно.
Както и да гугълнеш 21 урока - книга е. И там, в първите глави, се говори за различните форми на управление и как няма добра форма на управление. Има само по-малко недобри. Цялата книга впрочем си струва да се прочете.
Сега разбра ли ме?
С две думи - стига бълва текст почни повече да слушаш и ти и да мислиш и да си правиш домашното преди да говориш. Е, не са две думи, но както казах - страдам от логорея.![]()
Наздраве!
![]()
Предложението ми е аз да намаля писането, а ти четенето и ще се оправим ли? Аз започвам от сега
Наздраве!
тоз лупинг ме свари съвсем неподготвена и затова не го отразих. Нали любехме силно Тръмп, защото се скара на Зеленски? Или нещо съм пропуснала в повествованието?Green Light написа: 17.04.26, 18:51А за "добрите отношение с демократите в САЩ", какво ще кажеш?
![]()
Вече май са на мода.
![]()
![]()
ПП Гледах РР при Ризова, вчера ли, кога беше, останах с впечатление че възнамерява по-скоро да шушумигарства и да маже, отколкото да предприема някакви по-решителни стъпки тип "Орбан", но знае ли човек, единственото, което може да се каже със сигурност за него е, че е изпечен лъжец и родоотстъпник.
Следизборна
Кво стана, бе хора ? Гласувахте ли ?
Аз сигурно съм гласувал, но не знам за кого.
Вие поне знаете ли за кого сте гласували ?
Аз сигурно съм гласувал, но не знам за кого.
Вие поне знаете ли за кого сте гласували ?
Re: Следизборна
Yes, very much so.Тояга написа: 19.04.26, 19:48 Кво стана, бе хора ? Гласувахте ли ?![]()
Аз сигурно съм гласувал, но не знам за кого.![]()
Вие поне знаете ли за кого сте гласували ?![]()
За малка нова партия, остана под бариерата, но не съЖелявам!
- ПЪТник две
Тояга написа: 19.04.26, 19:48 Кво стана, бе хора ? Гласувахте ли ?![]()
Точно си в темата, а конкретно на въпросът ти е темата от преди два дена:
"За нашите прогнози?
И че това ще е главен фактор за новият ни следващ кабинет?"
Прогнозата ми за нататък е че, ще направят едно старо нещо ново, за да си остане същото!
ПЪТник две написа: 19.04.26, 20:56Точно си в темата, а конкретно на въпросът ти е темата от преди два дена:
"За нашите прогнози?
Кажи ми с думи прости, обичаш ли мъ или не мъ обичаш ? Свободата ша грейва ли в крайна сметка или ще отнеме още време ?
Мда, нали "Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят!"...ПЪТник две написа: 19.04.26, 20:56Тояга написа: 19.04.26, 19:48 Кво стана, бе хора ? Гласувахте ли ?![]()
Точно си в темата, а конкретно на въпросът ти е темата от преди два дена:
"За нашите прогнози?
И че това ще е главен фактор за новият ни следващ кабинет?"
Прогнозата ми за нататък е че, ще направят едно старо нещо ново, за да си остане същото!
Да, с РР начело всичко ще върже, цъфне и роди плод, и ще да видиме как славно и свободно диша "советский человек"!Тояга написа: 19.04.26, 21:27Кажи ми с думи прости, обичаш ли мъ или не мъ обичаш ? Свободата ша грейва ли в крайна сметка или ще отнеме още време ?ПЪТник две написа: 19.04.26, 20:56Точно си в темата, а конкретно на въпросът ти е темата от преди два дена:
"За нашите прогнози?
( Ама в България ще го диша, не в СССР!
И то ще е във 21-ви век, а не 20-ти!!
Наки ......червеното знаме да грейне, над всички бедняшки сърца .....
- ПЪТник две
;;Ехааааа, ....и че е видимо и за слепитеПЪТник две написа: 17.04.26, 11:07 За нашите прогнози?
https://dnes.dir.bg/politika/po-visokat ... -parlament„„
Цитирам: "Комисията още не е обявила финалните данни за активността, която се очаква да е около 50 на сто, но вече обяви дяловете от гласовете на участниците."
Иначе процентите са 100 на сто.
Сме на 100, пируваме..- за победата.
За към гласувалите, Честито ви победа....
От тук нататък няма да ни питат...сами сме се навели....
Българският народ е МЪДЪР, не е мърша, ЗАПОМНЕТЕ ГО!
Нали, прочетено и е-:" "Комисията още не е обявила финалните данни за активността, която се очаква да е около 50 на сто, но вече обяви дяловете от гласовете на участниците."
КОМИСИЯТА казва...щото главите ни са за да носим шапки, промърворва КОМИСИЯТЯ-Да живее Комисията-ние сме заспали мъртви.... 50% ни крещи комисията.
Няма тук някой , дори да не е луд да не твърди, че ние сме 50 на 50...луди и нормални....и че нормалните по този начин са обречени да носят лудостта наречена ИЗБОРИ на ненормалните...
Но ако Жертвата е път към нормалност на Цялото-си струва жертвите....
Дали?
[/quote]
Твърдя че познах, ето и първото показателно:
https://dnes.dir.bg/krimi/komisar-kande ... a-v-pleven
Вече заловили престъпниците и са ги осъдили... обаче за поръчителите на престъплението няма заловени и наказани-е, това се казва ново, но да си остава същото!
И в новината специални поздрави от Президента за това ново.
Не съм гласувал, за това!!
Не мрънкам, не се жалвам, само установявам факти, вече имам чувство че съм изкуствен сред естествени!
Фактите, а не мен :
Снощи министър Дечев съобщи, че 631 от сигналите са за купуване на гласове в полза на ДПС, 318 - на ГЕРБ, 18 - на "Възраждане", 16 - на ПБ, 13 - на БСП, 11 - на ПП-ДБ, 7 - на "Величие", 4 - на ИТН, 2 на МЕЧ.
Съставени са 6728 предупредителни протоколи, което е 3,5 пъти повече спрямо предходните избори.
Спонсорите и поръчителите са невинни....е старото ново!
Гласувах ли?
[/quote]
Твърдя че познах, ето и първото показателно:
Вече заловили престъпниците и са ги осъдили... обаче за поръчителите на престъплението няма заловени и наказани-е, това се казва ново, но да си остава същото!
И в новината специални поздрави от Президента за това ново.
Не съм гласувал, за това!!
Не мрънкам, не се жалвам, само установявам факти, вече имам чувство че съм изкуствен сред естествени!
Фактите, а не мен :
Снощи министър Дечев съобщи, че 631 от сигналите са за купуване на гласове в полза на ДПС, 318 - на ГЕРБ, 18 - на "Възраждане", 16 - на ПБ, 13 - на БСП, 11 - на ПП-ДБ, 7 - на "Величие", 4 - на ИТН, 2 на МЕЧ.
Съставени са 6728 предупредителни протоколи, което е 3,5 пъти повече спрямо предходните избори.
Спонсорите и поръчителите са невинни....е старото ново!
Гласувах ли?
Казват, че с годините се превръщаме обратно в деца. Може би е вярно.ПЪТник две написа: 21.04.26, 21:13 След като приех диагнозата за заболяването си, домакинската забележка от капацитет медик да мълча, тук наистина стана тихо и безмълвно местенце, но цъкайте тук таме и наред, цъкането е много важно.
Тук ми харесва! Точно тук и сега ми е мястото!...и не е което си мислиш както харесваш сладолед!
![]()
- ПЪТник две
Че това е различно от логорея, последно кое от двете?Remmivs написа: 22.04.26, 11:45Казват, че с годините се превръщаме обратно в деца. Може би е вярно.ПЪТник две написа: 21.04.26, 21:13 След като приех диагнозата за заболяването си, домакинската забележка от капацитет медик да мълча, тук наистина стана тихо и безмълвно местенце, но цъкайте тук таме и наред, цъкането е много важно.
Тук ми харесва! Точно тук и сега ми е мястото!...и не е което си мислиш както харесваш сладолед!
![]()
![]()
- ПЪТник две
Едни остаряваме като цървули, а други като катедрали.ПЪТник две написа: 22.04.26, 17:00Че това е различно от логорея, последно кое от двете?Remmivs написа: 22.04.26, 11:45Казват, че с годините се превръщаме обратно в деца. Може би е вярно.ПЪТник две написа: 21.04.26, 21:13 След като приех диагнозата за заболяването си, домакинската забележка от капацитет медик да мълча, тук наистина стана тихо и безмълвно местенце, но цъкайте тук таме и наред, цъкането е много важно.
![]()
![]()
А ние тук поне да запазим уважението си един към друг.
Наздра
Не съм съгласен. Пък.
Езикът е неточно средство за комуникация, но само него, почти, имаме. Та, като ти казах за логореята имах предвид
1. Обикновено много говориш / пишеш. Като мен. Това е принципа на логореята. И не го казах, за да те засегна. Иначе би излезнало, че засягам и себе си.
2. Това, което всъщност ти казах там е, че е хубаво да полагаш малко усилия понякога - един бърз гугъл или един бърз ИИ щеше да ти върне както какво е sat sapienti, така и коя е книгата, която визирах. Можеш ги и двете - виждали сме го нееднократно - гугъл и ИИ търсения.
3. Като ти го казах това обаче, че си се размързеливил и, че искаш инфото наготово вместо малко да се постараеш ти се фръцна като малко дете в детската градина - на ти си куклите дай си ми парцалките. Или евентуално някой третокласник - мен никой не ме обича, а аз съм егати пича. Та затова ти писах, че се вдетиняваш. Пак шеговито.
Прочее, аз така си говоря (ето, логореята пак ме хвана) - т.е. обичам да си играя с езика и изразяването и това не помага, уви, обикновено, за това да те разбират околните еднозначно (като искам еднозначно ползвам математика). Но пък много ми харесва лично на мен (и ще продължавам) да си играя.
С няколко думи - не съм искал да те засегна, ако съм, било е неволно и прощавай. Просто ще ми хареса, ако полагаш малко повече усилия сам понякога. Това е.
Иначе си прав за едно - Наздраве!
- ПЪТник две
Вярно е че, сме малко .като болни...вписах те в опцията: Приятел, врагове нямам.Remmivs написа: 22.04.26, 22:41Не съм съгласен. Пък.Двете не са взаимоизключващи се. Според мен. Ако визираш, че малките деца говорят малко - аз поне имам напълно различен житейски опит.
![]()
Езикът е неточно средство за комуникация, но само него, почти, имаме. Та, като ти казах за логореята имах предвид
1. Обикновено много говориш / пишеш. Като мен. Това е принципа на логореята. И не го казах, за да те засегна. Иначе би излезнало, че засягам и себе си.
2. Това, което всъщност ти казах там е, че е хубаво да полагаш малко усилия понякога - един бърз гугъл или един бърз ИИ щеше да ти върне както какво е sat sapienti, така и коя е книгата, която визирах. Можеш ги и двете - виждали сме го нееднократно - гугъл и ИИ търсения.
3. Като ти го казах това обаче, че си се размързеливил и, че искаш инфото наготово вместо малко да се постараеш ти се фръцна като малко дете в детската градина - на ти си куклите дай си ми парцалките. Или евентуално някой третокласник - мен никой не ме обича, а аз съм егати пича. Та затова ти писах, че се вдетиняваш. Пак шеговито.
Прочее, аз така си говоря (ето, логореята пак ме хвана) - т.е. обичам да си играя с езика и изразяването и това не помага, уви, обикновено, за това да те разбират околните еднозначно (като искам еднозначно ползвам математика). Но пък много ми харесва лично на мен (и ще продължавам) да си играя.
С няколко думи - не съм искал да те засегна, ако съм, било е неволно и прощавай. Просто ще ми хареса, ако полагаш малко повече усилия сам понякога. Това е.
Иначе си прав за едно - Наздраве!
![]()
Справям се доволно и със софтуера и И.И.
Исках да видиш как изглежда форумът през очите на обикновен потребител, а не да обиждам някого, да рева и пискам. Радвам се че те срещнах разбиращ нелепите недоразумения които често ни се случват и във форум като този.
Защо те вписах като Приятел ли????
Защото така усещам нещата, а не защото разбирам от софтуер....и защото това трябва да усещат и потребителите на този форум....защото усещането домакините са специална група не е верно, вярното е основно ти като стълб, до теб твоите и ние потребителите.
В този смисъл ти си много силен Рем-тук няма никака логория...не ми е лесно начинът да кажа аз какво виждам, но пак ще се опитам:
Искам да ти благодаря за начина, по който държиш този форум — като стълб, който не се вижда винаги, но без него нищо не би стояло изправено. Зад теб има хора, които помагат, но твоят принос остава онзи тих, водещ център, около който всичко се подрежда. Радвам се, че има такъв човек зад това място.“
Ти си стълб, основа и як фундамент, а аз като човек и потребител те подкрепям.
Уверявам те че това не е логория...
С пожелания за вечно нашето НАЗДРАВЕ.
НАЗДРАВЕ не е пожелание за пиянство , НАЗДРАВЕ е Душа!
От която, както казах преди, аз направо полуавам алергия. Кожни обриви. Като видя цитиране и пре-цитиране на един чаршаф пет пъти, за да му дадеш отговор с две думи, и се получава алергия, прединфарктно състояние.
Но вие си я карайте както ви е учил Господ и стара баба. С мен не е необходимо никой да се съобразява.
- ПЪТник две
И аз тей, ама за туй де.Тояга написа: 23.04.26, 17:16От която, както казах преди, аз направо полуавам алергия. Кожни обриви. Като видя цитиране и пре-цитиране на един чаршаф пет пъти, за да му дадеш отговор с две думи, и се получава алергия, прединфарктно състояние.
![]()
Но вие си я карайте както ви е учил Господ и стара баба. С мен не е необходимо никой да се съобразява.
![]()
Да се вернем на темата..и да видим там при вас така ли ви действат както тук при нас?
Нали за това е този форум, нека се възползвамме въпреки.
Та ПРЕДИЗБОРНАТА и след изборната сега така изглежда, чети и цъкай с език...:
https://dnes.dir.bg/politika/tsik-obyav ... azhdane-12
С какво ни хранят и как го гълтаме... и как го смиламе .....
ЗАГЛАВИЕТО: "ЦИК определи официално разпределението на .... ....Рекордна активност от 51.11% активност на вота, до урните са отишли 3 360 330 българи..."
ЧЕТЕМ В НОВИНАТА надолу: "Сегашният резултат е вторият по ръст след парламентарните избори през 2017 г., когато избирателната активност е била 54,07%."
И при вас ли РЕКОРДНО ВИСОКА ви звучи като Рекорд?
Какво е РЕКОРД в Кнада?
А ако кажеш и защо е така, и цена няма да имаш ....
Наздраве
- ПЪТник две
Наки, ако си алегоричен не пиши в този форум....същият съвет, който ти ми даде.... бъди пич и не се отричай от думите си...
Ти си малоумен, бре!ПЪТник две написа: 23.04.26, 21:09Наки, ако си алегоричен не пиши в този форум....същият съвет, който ти ми даде.... бъди пич и не се отричай от думите си...
Нищо такова не съм те съветвал..
Освен това, аз съм алегоричен, а не алергичен. Има разлика!
Ако бях алергичен към форумите, тогава със сигурност щях да НЕ пиша в тях, да - ама не съм алергичен, пристрастен съм.
(Е, повечко беше към Дирските Клубове, ама като ги няма повече и туканка става - "Като няма риба и ракът е медуза!"
- ПЪТник две
За мен е нормално да не помниш какво си ми писал, не се притеснявай всичко е наред.nakibest написа: 23.04.26, 22:36Ти си малоумен, бре!ПЪТник две написа: 23.04.26, 21:09Наки, ако си алегоричен не пиши в този форум....същият съвет, който ти ми даде.... бъди пич и не се отричай от думите си...![]()
![]()
Ако бях алергичен към форумите, тогава със сигурност щях да НЕ пиша в тях, да - ама не съм алергичен, пристрастен съм.![]()
(Е, повечко беше към Дирските Клубове, ама като ги няма повече и туканка става - "Като няма риба и ракът е медуза!"![]()
![]()
![]()
То и аз не помня много, но си помня Принципите..... щот не са повече от десет!
Мдам, това ми е от Алцхаймера...ПЪТник две написа: 23.04.26, 23:15За мен е нормално да не помниш какво си ми писал, не се притеснявай всичко е наред.nakibest написа: 23.04.26, 22:36Ти си малоумен, бре!ПЪТник две написа: 23.04.26, 21:09
Наки, ако си алегоричен не пиши в този форум....същият съвет, който ти ми даде.... бъди пич и не се отричай от думите си...![]()
![]()
Ако бях алергичен към форумите, тогава със сигурност щях да НЕ пиша в тях, да - ама не съм алергичен, пристрастен съм.![]()
(Е, повечко беше към Дирските Клубове, ама като ги няма повече и туканка става - "Като няма риба и ракът е медуза!"![]()
![]()
![]()
Старост, нерадост - вече на 48 години съм, прясно, в неделя (тази дето мина) навършени.
Вярно си е нормално за мен да не помня някои неща, в последните 2-3, 4-5 (??) години.
Помня, че ти писах да не използваш Интернет като не ти харесва, да!
Ама не помня да съм писал някъде НА мен Интернет да не ми харесва!?
- ПЪТник две
Аз пъкnakibest написа: 23.04.26, 23:27Мдам, това ми е от Алцхаймера...ПЪТник две написа: 23.04.26, 23:15За мен е нормално да не помниш какво си ми писал, не се притеснявай всичко е наред.nakibest написа: 23.04.26, 22:36
Ти си малоумен, бре!![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък помня![]()
![]()
Старост, нерадост - вече на 48 години съм, прясно, в неделя (тази дето мина) навършени.
Вярно си е нормално за мен да не помня някои неща, в последните 2-3, 4-5 (??) години.
Помня, че ти писах да не използваш Интернет като не ти харесва, да!
Ама не помня да съм писал някъде НА мен Интернет да не ми харесва!?
Та да се върнем в темата за тогава и за днес, и за нас и нашето ?
https://dnes.dir.bg/politika/zagotovka- ... -do-2026-g
"Високата активност беше една от големите новини на Избори 2026.
Предсрочни избори 2026
Депутатите с дублирани мандати избраха: Радев влиза от София, Борисов – от Пловдив
Асен Василев влиза от Пловдив, Манол Пейков остава извън парламента
ГЕРБ: Приемаме решението на Живко Тодоров като личен акт на отговорност
Тя дойде след поредица от пет вота с около 40 на сто гласували. Сега активността се върна на нивата отпреди цикличната политическа криза на 7 вота за 7 години. Но допреди десетилетие това равнище се считаше за ниско.
3 360 330 от 6 575 151 по списък гласуваха на парламентарните избори на 19 април, което е 51,11%.
Това число е според положените подписи в избирателните списъци, включително тези под чертата. Броят на признатите за действителни гласове е 3 240 156, което е малко под 50 на сто.
Прието е обаче избирателната активност да се пресмята на базата по-голямото число...
... Активността вървеше надолу с унисон с политическите сътресения."
Вървяла, а темата е, че не е вървяла при всички...обаче върви и днес.
Ама хубо че сме аз и ти и да им отваряме ушите...