Возачо, защо се самотриеш?
Не решавай, че няма да видим! Вижда се.
Няма скрито-покрито в този форум, сорка!
Според мен не е "позитивно" да си крал!nakibest написа: 28.04.26, 17:431) Аз знам, че нищо не знам.ПЪТник две написа: 27.04.26, 21:141) Ебаси и всезнайкото си-Ти как разбра че цитатът ми не е истински ,след като аз не съм казал от къде е?nakibest написа: 27.04.26, 18:08 ПУТник, айде логореята НИ я разбирам, ама не е коректно да цитираш цитат, дето всъщност не е цитат и не е истински!
Това е съвсем объркващо, зловредно и лошо деяние от твоя страна.
Не ти прави чест!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2) Специално за теб ще кажа, че цитатът ми е от Орион....провери и тогава ми кажи , че е зловредно.![]()
![]()
2) Еее, това е друго! Българска работа (книга), научна фантастика, да?
Тогава се извинявам.
Ама фантастиката въпреки че е приложима и полезна в доста области на човешкия ни живот/познание аз лично не мисля, че "кълненето" и черногледството са неща за цитиране, насърчаване и силно разпространяване.. !
Демек не ме кефи тоз цитат особено, прекалено е "негативен".
Аз харесвам "позитивна" научна фантастика, макар и някои такива да са доста наивни, де.
(дето Homo Sapiens е "юбер аллес" и най-яката работа, а всъщност сега сме некви малко по-некосмати маймуни реално..)
Возачът е сецнат в кръста,, един идиот на едно кръстовище го удари отзад, но нищо от главата му не изпадна!nakibest написа: 28.04.26, 21:04 Тука един Возач много грозно се изтри!
Возачо, защо се самотриеш?
Не решавай, че няма да видим! Вижда се.![]()
Няма скрито-покрито в този форум, сорка!![]()
![]()
Аз не съм крал! Ти крал си? От кого точно си крал!? :)ПЪТник две написа: 28.04.26, 22:56Според мен не е "позитивно" да си крал!nakibest написа: 28.04.26, 17:431) Аз знам, че нищо не знам.ПЪТник две написа: 27.04.26, 21:14
1) Ебаси и всезнайкото си-Ти как разбра че цитатът ми не е истински ,след като аз не съм казал от къде е?
2) Специално за теб ще кажа, че цитатът ми е от Орион....провери и тогава ми кажи , че е зловредно.![]()
![]()
2) Еее, това е друго! Българска работа (книга), научна фантастика, да?
Тогава се извинявам.
Ама фантастиката въпреки че е приложима и полезна в доста области на човешкия ни живот/познание аз лично не мисля, че "кълненето" и черногледството са неща за цитиране, насърчаване и силно разпространяване.. !
Демек не ме кефи тоз цитат особено, прекалено е "негативен".
Аз харесвам "позитивна" научна фантастика, макар и някои такива да са доста наивни, де.
(дето Homo Sapiens е "юбер аллес" и най-яката работа, а всъщност сега сме некви малко по-некосмати маймуни реално..)
Измамникът е зловредно същество. Той не съживява, а разболява, умъртвява, трови, заразява. Откъдето мине, трева не никне. За такива хора казват: "криви си душата".ПЪТник две написа: 27.04.26, 21:05 Бе как и къде виждаш, че съм плеснал цитат от Ницше.
Ако шеш пукни се от яд, ,,че не съм написал че пускам цитат он Ницше и че не съм пояснил от къде е цитатът...
Оценявам дълбоко измислиците ти.....,нищо че за сега е на моя сметка.
Имам и мога да платя цената, за да размишлявам върху измислиците ти ....
И още повече, че за мен този форум е точно за това което и ти вършиш....
Продължавай да го правиш, и аз съм с теб....
Заслужаваш си яко напляскване!...но не от мен....иначе ориентираш се правилно-към Грийна.
Форумът започва да се съживява... благодарение на теб..... и мен де...то Наки има временен конюнктивит , а при теб е естествено .
ОКай, благодаря ти, Возач!vozac написа: 29.04.26, 15:29 Написах няколко изречения по темата за писмата.
Не ги "качи", нтърсих, търсих, няма ги.
Снощи написах "тест" и видях, че се появи в темата и си изтрих.
Тази вечер ще напиша отново за писмата.
И какво се учи там? Как едно поместено и видимо мнение внезапно изчезва от учебника?Тояга написа: 29.04.26, 16:26 В един форум май имаше опция ‘пясъчник’ ? Чернова, да се учим как работят нещата и да задобреем. И чак след това да започнем да публикуваме на норма.
![]()
Возачът е сецнат в кръста,, един идиот на едно кръстовище го удари отзад, но нищо от главата му не изпадна!
Има ли опция за триене. за мен означава, че всеки ако прецени може да я ползва.Тояга написа: 29.04.26, 16:26 В един форум май имаше опция ‘пясъчник’ ? Чернова, да се учим как работят нещата и да задобреем. И чак след това да започнем да публикуваме на норма.
![]()
Ти сравнително внимателно ли прочете какво писах или по диагонал? Айде сега вземи прочето внимателно, буква по буква какво съм написал и пак ще говорим.ПЪТник две написа: 29.04.26, 18:34И какво се учи там? Как едно поместено и видимо мнение внезапно изчезва от учебника?Тояга написа: 29.04.26, 16:26 В един форум май имаше опция ‘пясъчник’ ? Чернова, да се учим как работят нещата и да задобреем. И чак след това да започнем да публикуваме на норма.
![]()
, тематаТояга написа: 29.04.26, 19:40Ти сравнително внимателно ли прочете какво писах или по диагонал? Айде сега вземи прочето внимателно, буква по буква какво съм написал и пак ще говорим.ПЪТник две написа: 29.04.26, 18:34И какво се учи там? Как едно поместено и видимо мнение внезапно изчезва от учебника?Тояга написа: 29.04.26, 16:26 В един форум май имаше опция ‘пясъчник’ ? Чернова, да се учим как работят нещата и да задобреем. И чак след това да започнем да публикуваме на норма.
![]()
Цената на прогреса. Преди 15-тина години имах теория и оттогава досега намирам все повече и примери в подкрепа на нея. Цената на прогреса я нарекох. Ако ми се появи време настроение ще изложа основни положения от нея в темата ти.
Може би си натиснал сейф драфт и постинга ти се е запазил някъде, но не в темата.vozac написа: 29.04.26, 15:29 Написах няколко изречения по темата за писмата.
Не ги "качи", нтърсих, търсих, няма ги.
Снощи написах "тест" и видях, че се появи в темата и си изтрих.
Тази вечер ще напиша отново за писмата.
Преди години, играейки на Самсунг таблета ни някакви шарени, цветови игри (семейно) се оказа, че аз имам лек далтонизъм.h16 написа: 29.04.26, 21:42Цената на прогреса. Преди 15-тина години имах теория и оттогава досега намирам все повече и примери в подкрепа на нея. Цената на прогреса я нарекох. Ако ми се появи време настроение ще изложа основни положения от нея в темата ти.
Не си сам, можеш да си абсолютно сигурен. Но ние сме като далтонистите - не сме достатъчно количество за да може да се каже че хората виждат монохромно, или както там виждат далтонистите.
Смятам че същото важи и за вкусовите и обонятелните рецептори.nakibest написа: 29.04.26, 21:52 от 6 червени разцветки една до друга виждам 2, преко сили 3 цвята - а реално приложението/играта показват ШЕСТ различни червени разцветки, силно сходни (много тънка цветова разлика) - и жената ги вижда и 6-те като различни, което те и са.( а аз - не)
Да, но май не се казва "далтонизъм" това..h16 написа: 29.04.26, 21:57Смятам че същото важи и за вкусовите и обонятелните рецептори.nakibest написа: 29.04.26, 21:52 от 6 червени разцветки една до друга виждам 2, преко сили 3 цвята - а реално приложението/играта показват ШЕСТ различни червени разцветки, силно сходни (много тънка цветова разлика) - и жената ги вижда и 6-те като различни, което те и са.( а аз - не)
Да! Писмо значи всякакси по един и същи начин!Тояга написа: 29.04.26, 21:33 Темата щом е ПИСМО, тогава отговорът е ‘пиши ми, па макар и да ме лъжеш’.
![]()
Същото ти казва h16, че виждаш нещо!nakibest написа: 29.04.26, 21:52Преди години, играейки на Самсунг таблета ни някакви шарени, цветови игри (семейно) се оказа, че аз имам лек далтонизъм.h16 написа: 29.04.26, 21:42Цената на прогреса. Преди 15-тина години имах теория и оттогава досега намирам все повече и примери в подкрепа на нея. Цената на прогреса я нарекох. Ако ми се появи време настроение ще изложа основни положения от нея в темата ти.
Не си сам, можеш да си абсолютно сигурен. Но ние сме като далтонистите - не сме достатъчно количество за да може да се каже че хората виждат монохромно, или както там виждат далтонистите.![]()
Не бъркам зелено и червено както в крайния случай, де - но от 6 червени разцветки една до друга виждам 2, преко сили 3 цвята - а реално приложението/играта показват ШЕСТ различни червени разцветки, силно сходни (много тънка цветова разлика) - и жената ги вижда и 6-те като различни, което те и са.( а аз - не)
h16 написа: 29.04.26, 21:42Цената на прогреса. Преди 15-тина години имах теория и оттогава досега намирам все повече и примери в подкрепа на нея. Цената на прогреса я нарекох. Ако ми се появи време настроение ще изложа основни положения от нея в темата ти.
Не си сам, можеш да си абсолютно сигурен. Но ние сме като далтонистите - не сме достатъчно количество за да може да се каже че хората виждат монохромно, или както там виждат далтонистите.
Сър, вероятно ви се пише с писалка.h16 написа: 29.04.26, 21:42 Цената на прогреса. Преди 15-тина години имах теория и оттогава досега намирам все повече и примери в подкрепа на нея. Цената на прогреса я нарекох. Ако ми се появи време настроение ще изложа основни положения от нея в темата ти.
А сивото е с 50 нюанса.nakibest написа: 29.04.26, 21:52 Не бъркам зелено и червено както в крайния случай, де - но от 6 червени разцветки една до друга виждам 2, преко сили 3 цвята - ао различни,
С писалка не сме писали, но ето - рапидографите и работата с тях също трябва да се добави към загиналите дейности. Сетих се покрай тази писалка. Залепваш милиметровата хартия на бюрото, върху нея- паус. Хубава дълга линия, на линията се залепват по една стотинка за да има луфт и да не се размазва тушът. Той стои под ръка, но на различна повърхност от бюрото. Няколко пъти се проверява дали е добре затворен.Tanya написа: 30.04.26, 10:29Сър, вероятно ви се пише с писалка.h16 написа: 29.04.26, 21:42 Цената на прогреса. Преди 15-тина години имах теория и оттогава досега намирам все повече и примери в подкрепа на нея. Цената на прогреса я нарекох. Ако ми се появи време настроение ще изложа основни положения от нея в темата ти.![]()
Значи, мързелив некадърник.Green Light написа: 30.04.26, 12:38
П.П. Бях некадърен чертожник. Много грешки, грозен почерк... но имаше помошнички
Мързелив за едно, хиперактивен за друго... онази люлка в емотиконите с дяволчето и ангелчето на главата ми- за моето студенство е измислена.Алиса написа: 30.04.26, 12:57Значи, мързелив некадърник.Green Light написа: 30.04.26, 12:38
П.П. Бях некадърен чертожник. Много грешки, грозен почерк... но имаше помошнички![]()
Green Light написа: 30.04.26, 14:24Мързелив за едно, хиперактивен за друго... онази люлка в емотиконите с дяволчето и ангелчето на главата ми- за моето студенство е измислена.Алиса написа: 30.04.26, 12:57Значи, мързелив некадърник.Green Light написа: 30.04.26, 12:38
П.П. Бях некадърен чертожник. Много грешки, грозен почерк... но имаше помошнички![]()
Просто никакъв ме няма с чертане (и рисуване). През цялото ми учене (техник, инженер) винаги са ми казвали "няма страшно, ще се научиш" и аз все го чаках тоя момент, и така и не го дочаках.
![]()
"Ех спомени, прескачат се, в главата ми, в главата ми. Като мухи"
Уикеда
Разбирах ги нещата, знаех как трябва да изглеждат на листа, обаче не става. "С цялото си същество усещам че е половинка, обаче не мога да го изразя на листа".Иначе на моите помощнички и помощници им връщах жеста с нещо друго. Все имаше нещо за предаване, ученето за инженерство си е големо даскало.
С ръцете ме бива за друго- почти всичко си майсторя сам.
...
Както и да е.
Хич не ми се оправдавай сега. Карал си горките състуденти да ти правят чертежите, демек, да ти пишат домашните. Туй инженери и архитекти, като сте си знаели на времето, че ще ви карат да рисувате чертежи до откат, защо изобщо сте ги записвали тези специалности, а? Подсети ме за една приятелка архитектка, която ми разправяше, че в студентските години колегите й мъже яко й се подмазвали да им прави чертежите, щото тя добра в чертането, а те - мързели и тотал щета.Green Light написа: 30.04.26, 14:24
Мързелив за едно, хиперактивен за друго... онази люлка в емотиконите с дяволчето и ангелчето на главата ми- за моето студенство е измислена.
Просто никакъв ме няма с чертане (и рисуване). През цялото ми учене (техник, инженер) винаги са ми казвали "няма страшно, ще се научиш" и аз все го чаках тоя момент, и така и не го дочаках.
![]()
"Ех спомени, прескачат се, в главата ми, в главата ми. Като мухи"
Уикеда
Разбирах ги нещата, знаех как трябва да изглеждат на листа, обаче не става. "С цялото си същество усещам че е половинка, обаче не мога да го изразя на листа".Иначе на моите помощнички и помощници им връщах жеста с нещо друго. Все имаше нещо за предаване, ученето за инженерство си е големо даскало.
С ръцете ме бива за друго- почти всичко си майсторя сам.
...
Както и да е.
Да напища нещо борхесово за мастилото...
Книга за въображаемите същества.Маймунката на мастилото
Това животно се среща често в северните области и е десет-дванайсет сантиметра дълго; надарено с любопитен инстинкт; очите му са като червеникави ахати, а козината му е черна като въглен, копринена и еластична, мека като възглавница. Маймунката е пристрастена към туша и когато някой пише, тя сяда с кръстосани ръце и крака в очакване писането да свърши и тогава изпива остатъка от мастилото. После кляка и кротува.
Уанг Дайхай (1791)
Аз. В първи клас пишехме с моливи, перодръжки и мастило, а години преди това, понеже майка ми работеше в пощата, вечер след детската градина, когато беше вечерна смяна, ме поверяваше на колежките от паричния салон - където се изпращаха писма и телеграми. И ми даваха бланки от телеграми да си драскам и рисувам по тях. С перодръжка и мастило, през 60-те хората с това пишеха телеграмите и надписваха писмата.Тояга написа: 30.04.26, 22:44 И, последно, кой от вас, с изключение на Пътник, е ходил на книжарница да купува писци, попивателна хартия (колкото пожелаеш да ти отрежат) и мастило за мастилница ? Да оставим на страни чертожните доставки, те са си били там винаги.
????
Всъщност се паникьосвам колчем се наложи да напиша нещо ръчно, без значение с молив или писалка.
Браво на теб..Пътник е роден до Дунав и помни писма и четма , разговори на моряците от брега и корабът с червени флагчета и знаци с ръцете, помни морзовата азбукаТояга написа: 30.04.26, 22:44 И, последно, кой от вас, с изключение на Пътник, е ходил на книжарница да купува писци, попивателна хартия (колкото пожелаеш да ти отрежат) и мастило за мастилница ? Да оставим на страни чертожните доставки, те са си били там винаги.
????