Филми

Все същите
Аватар
ПЪТник две

Re: Re:ре

Мнение от ПЪТник две »

Тояга написа: 16.04.26, 18:21
Adi написа: 16.04.26, 17:52 а сега пък с "книги за слушане", направо и очите не си мориш :blum:
:bigsmile:
Сега с книжките за слушане направо си заспиваш, кат баба Гицка, на втората страница. Стоиш на втора и трета страница шест месеца. И представи си ако си се напънал да четеш Рокамбол ? Ша ти отнеме около двеста години....
:hammer:
Цял ден само ви чета, лекувам си логореята.
Само накрая на деня да отбележа, че само аз харесах Квазимодо от филмът "Парижката СВ. Богородица", защото съм болен ли?
Става дума за няколко версии на филма, но гледал съм и си харесах френско‑италианска екранизация, режисирана от Жан Деланой, и първата цветна версия на романа. В главните роли са:
Антъни Куин – Квазимодо Джина Лолобриджида – Есмералда...всъщност искам да отбележа че си харесах Квазимодо...а Джина само си я представях, което чета и тук за представите .
И с въпрос, вие като здрави, харесвате ли или си представяте?
Мнението ви ми е нужно за да мога да се оправя от логореята си?
Утре вечер ще се чуем пак
]Мнението е позиционирано и няма общо![
Аватар
Cookie

Re: Филми

Мнение от Cookie »

Тояга написа: 15.03.26, 19:35 Много е говорено за филми. Не съм сигурен дали този аспект е дискутиран. А именно , кои филми сте опитвали да гледате няколко пъти и на десетата минута сменяте ? От мен :
- Селянинът с колелото
- Forest Gump
- Easy Rider
И това да все легендарни филми, не съм успял все още да ги изгледам. Ма, то насила не става …..
Е то Easy Rider е от 1969та..
Ти можеш ли да гледаш стари филми, вече?
Аз - не! Ако не се сменя движението и посоката на мисълта всяка минута - не може да ми задържи вниманието.
Например "Челюсти" - толкова емблематичен за Холивуд. Айде, гледай го сега, след всички екшън-трилогии-фентъзи и прочее филми .. няма шанс.

Иначе - изгледах наскоро "Desperate Housewives" за няма три седмици, и осемте сезона.
Просто брилянтен сериал - герои, каст, сюжетна линия - всичко. Много ми хареса, изобщо не очаквах..
Пуснах го просто да има нещо да си гледам докато готвя, и това беше ... не можах да се отлепя, много вредно.
Затова сега си повтарям стари сериали като шетам и не се захващам повече..
О, гледах пак Something’s Gotta Give с Джак Никълсън и Даян Кийтън - много сладък филм, много го харесвам.
Както и The Birdcage - Агадор-Спартакус .. :grin:
Много се удържам да не кажа "Не правят такива филми вече", защото знаеш за какво е показател това, но е донякъде вярно ...
Не съм гледала такъв задушевен филм много отдавна..
Но е възможно и просто аз да не съм гледала, а то да си има, изобщо не споря. :bigsmile:
Отдавна не следя киноафишите ..

Що касае "можете ли да си излезнете" - излизала съм от кино, да.
И книга съм оставяла до половината или повече прочетена - като не става, не става.
:bigsmile:
Последен се смее онзи, който не е разбрал шегата.
Аватар
ПЪТник две

Re: Филми

Мнение от ПЪТник две »

Тояга написа: 15.03.26, 19:35 Много е говорено за филми. Не съм сигурен дали този аспект е дискутиран. А именно , кои филми сте опитвали да гледате няколко пъти и на десетата минута сменяте ? От мен :
- Селянинът с колелото
- Forest Gump
- Easy Rider
И това да все легендарни филми, не съм успял все още да ги изгледам. Ма, то насила не става …..
Не помня какво съм писал в тази тема, но аз помня, че много си падах по жени които ревът. по филми, и изобщо си ревът...най-готино преживяане в живота ми....си спомням....Благодаря ви милички,,,,, НЕ СПИРАЙТЕ ДА РЕВЕТЕ.

НЕ бе , не е това, за което си измисляте, истината е че, си чувствам изключително чувствителен...и някакси съм се възползвал да споделям чувства.
Какво значи тук някакъв си филм?
]Мнението е позиционирано и няма общо![
Публикувай отговор