Известията в новата версия - 30, 14 или 7 дни?

Все същите

След колко дни да се изтриват прочетените съобщения?

Анкетата свършва на 24.04.26, 19:44

30
1
17%
14
1
17%
7
4
67%

Общо гласове: 6

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Известията в новата версия - 30, 14 или 7 дни?

Мнение от Remmivs »

В новата версия имаме и екстрата известия - вижте камбанката до лични съобщения 🔔
По подразбиране непрочетените се пазят докато ги прочетете и после още 30 дни.
Т.е. докато не прочетете нещо то не се трие, но след като го прочете ще се изтрие след 30 дни.
Това лично на мен ми се вижда доста дълго време и затова питам - искате ли да го намалим и ако да на колко?
За пълнота, не може всеки да е с различно време. Настройката е глобална за всички.
Аватар
nakibest

Re: Известията в новата версия - 30, 14 или 7 дни?

Мнение от nakibest »

14 дни гласувах аз.

Това НЕ трие личните бележки, нали така, плс?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

не трие ЛС изи мод :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Заформя се реми. Ако остане така ще сложа минималната стойност. Само казвам. :grin:
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Remmivs написа: 21.04.26, 21:54 Заформя се реми. Ако остане така ще сложа минималната стойност. Само казвам. :grin:
Явно повечето хора си нямат идея, че тук има секция "Предложения".

По-добре пусни една тема в главната секция, с линк към тази, и ще има повече гласували. :-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Добра идея, макар и да не виждам защо да не се виждат нещата в Предложения :grin:
Но няма нужда от нова тема. Форумът има - премести. Преместих я. :cool:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Remmivs написа: 22.04.26, 11:43 Добра идея, макар и да не виждам защо да не се виждат нещата в Предложения :grin:
Но няма нужда от нова тема. Форумът има - премести. Преместих я. :cool:
Наздраве :wine:

Както и да местите с Наки, то няма въпрос и отговор защо в нашият форум не само няма нови участници а и тези дошли от там вече ни напуснаха????????????? Останахте вие двамата с Наки.
Би било прекрасно, с Наки да обсъдете публично и това!
Аз също бих се включил, ако да не го приемаш като старческа деменция....или как ми го каза там...да чета много и да пиша малко, за да се излекувам. Това за мен добре, ами за форумът?
Вие като собственици и домакини, ще ни кажете ли какво точно искате за този форум? Да цъкаме, цъкаме, цъкаме участие, но да не пишем, а само да ви четем?
или да ви напомня онази тема на уникалната, която никак деликатно ви определи кои сте, какъв е този форум и какви ги вършим тук.

Ако пак не си ме разбрал, питам мога ли с нещо да помогна за това което искате? Представи си че мога и да мога????
Да, вярно е, форумът си има всичко, но не се ползва, няма кой -ЗАЩО?
]Мнението е позиционирано и няма общо![
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Тези известия са за отговор в тема в която човек е участвал или за това че е бил цитиран.
От самата анкета си правя извода че са дразнещи не само за мен.
Аз ги изключих.
Много е лесно, ето как:

Изображение

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ПЪТник две написа: 22.04.26, 12:55 Наздраве :wine:

Както и да местите с Наки, то няма въпрос и отговор защо в нашият форум не само няма нови участници а и тези дошли от там вече ни напуснаха????????????? Останахте вие двамата с Наки.
Би било прекрасно, с Наки да обсъдете публично и това!
Аз също бих се включил, ако да не го приемаш като старческа деменция....или как ми го каза там...да чета много и да пиша малко, за да се излекувам. Това за мен добре, ами за форумът?
Вие като собственици и домакини, ще ни кажете ли какво точно искате за този форум? Да цъкаме, цъкаме, цъкаме участие, но да не пишем, а само да ви четем?
или да ви напомня онази тема на уникалната, която никак деликатно ви определи кои сте, какъв е този форум и какви ги вършим тук.

Ако пак не си ме разбрал, питам мога ли с нещо да помогна за това което искате? Представи си че мога и да мога????
Да, вярно е, форумът си има всичко, но не се ползва, няма кой -ЗАЩО?
Нито говоря от името на някой друг (домакините), нито искам нещо от някого освен да спазва елементарни правила, имаме ги написани - ако не му харесва - да не пише - пише си го черно на бяло (или в други цветове, зависи от темата ти):

ucp.php?mode=terms
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Remmivs написа: 22.04.26, 22:47
Нито говоря от името на някой друг (домакините), нито искам нещо от някого освен да спазва елементарни правила, имаме ги написани - ако не му харесва - да не пише - пише си го черно на бяло (или в други цветове, зависи от темата ти):

ucp.php?mode=terms
:rem: :friends:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

maggot написа: 23.04.26, 06:46
Remmivs написа: 22.04.26, 22:47

ucp.php?mode=terms
:rem: :friends:
А защо някой де не пише че не му харесва?
Какво е обяснението ти?
Ще ти извади третото ли око?
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Хмм, явно аз с моите 14 дни съм в силно малцинство!? :(

Ама има и някакъв фен, дето е гласувал(а) за 30 дни! :grin:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

nakibest написа: 23.04.26, 17:26 Хмм, явно аз с моите 14 дни съм в силно малцинство!? :(

То май си единствен, но пък си 99.9999999% активност.
Демокрация е това...НОРМАЛНО.
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

ПЪТник две написа: 23.04.26, 22:45
nakibest написа: 23.04.26, 17:26 Хмм, явно аз с моите 14 дни съм в силно малцинство!? :(

Регнат си повече от година след мен, имаш повече от ДВА пъти повече от мен мнения, пък после аз бил активен!? :grin: :grin: :rotfl24:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

nakibest написа: 23.04.26, 22:56

Регнат си повече от година след мен, имаш повече от ДВА пъти повече от мен мнения, пък после аз бил активен!? :grin: :grin: :rotfl24:
Добре де , двама сме с теб-това много ли е за този форум?
Малко да е, ли предлагаш, или много да е?
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

ПЪТник две написа: 24.04.26, 12:08
Ахааа, от тази гледна точка, сме -- "много сме, силни сме!" :grin: :grin:

Така, де, активни сме и двамата, и да, двама човеци дето сме си е малко..

Което значи ли, че пишещите по-рядко от нас излиза да са пасивни!?
Сексологическа загадка (ГаТанКа)!? :grin: :cool: :metal:
Тояга

Мнение от Тояга »

Ако се съешите, може да произведете и трети член.
:(
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

nakibest написа: 24.04.26, 16:59
ПЪТник две написа: 24.04.26, 12:08

Ахааа, от тази гледна точка, сме -- "много сме, силни сме!" :grin: :grin:

Така, де, активни сме и двамата, и да, двама човеци дето сме си е малко..

Което значи ли, че пишещите по-рядко от нас излиза да са пасивни!?
Сексологическа загадка (ГаТанКа)!? :grin: :cool: :metal:

Не! Те са активни да вържат други важни работи!
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Тояга написа: 24.04.26, 17:11 Ако се съешите, може да произведете и трети член.
:(
Привет. Майтапя се с тебе, началник, извинявай! :-)

Всички в Клуба имат значение - и това, че имаш под 100 мнения въобще не е проблем.
Важното е, че участваш в дискусиите... :metal:

Иначе, май мъж и мъж не могат да имат деца (дали през април, май или друг месец - няма значение)!
Въпреки че в Анадола опитите продължават, де. :grin:

( Аз лично не харесвам такава еднополова любов, бягам от педераси като дявол от тамян! :? :crying: :bigsmile: )
Тояга

Мнение от Тояга »

Всеки знае, че аз почти не участвам в дискусии. Имам единични обаждания тук и там. Какво да участвам в задълбочени дискусии за българските Правителства, не ми е работата, не живея там. Наскоро един клип на Шкумбата, по приблизително спомени, от Освобождението на България до сега, са минали 98 правителства. Това не е много резултатно в полза на страната. Ако погледнеш математически, колко години на едно правителство, ще излезе, че в най-дългото от тях България е постигнала най-много. В най-кратките, особено последните краткотрайни няколкомесечни, страната е изгубила най-много.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Тояга написа: 24.04.26, 18:11 Всеки знае, че аз почти не участвам в дискусии. Имам единични обаждания тук и там. Какво да участвам в задълбочени дискусии за българските Правителства, не ми е работата, не живея там. Наскоро един клип на Шкумбата, по приблизително спомени, от Освобождението на България до сега, са минали 98 правителства. Това не е много резултатно в полза на страната. Ако погледнеш математически, колко години на едно правителство, ще излезе, че в най-дългото от тях България е постигнала най-много. В най-кратките, особено последните краткотрайни няколкомесечни, страната е изгубила най-много.
Тук участваш като в дискусия и аз го оценявам, с Наки ставаме трима в дискусия.
Той каза че, малко не помни, а ти му го напомняш....и той се сеща и няма нищо против...
То и аз тей като Наки...ей това се казва дискусия...
Иначе ти там как си?

"В най-кратките, особено последните краткотрайни няколкомесечни, страната е изгубила най-много."
Само няколко милиона кадърни и интелигентни хора е загубила...прокудени в чужбина.....обаче тук сме аз и Наки и ще издържим до края... :wand:
Тояга

Мнение от Тояга »

Пътник, в България един човек е въстаник. Двама са чета, и трима са чета с предател. Аз в момента може да бъда квалифициран като предател. :bigsmile:
И двама трима сте ок. Достатъчно е да има по един представител във всеки Революционен Окръг. В Северозападна имаме, в Североизточна имаме, в Югоизточна имаме, в Араба конак прохода имаме, ако някой е арестуван и трябва да бъде екскортиран, в Софийският Революционен Окръг имаме. В (от) Югозападна имахме полупредставители, но те май не участват вече. :?

Аз съм сравнително добре. Заложих една тава две кила агнешко на фурна и сега сядам да погледна нета.

От мен - наздраве.
:bigsmile:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Значи демократично :blum: ще го сменим на 7 дни.

Иначе, форумът не е състезание по активност. Според мен. А място за кеф - ако ти е кеф - пишеш, ако ти е кеф - четеш. Ако ти е кеф - и двете. Ако ти е кеф - нито едното. :grin:
Алиса

Мнение от Алиса »

Remmivs написа: 25.04.26, 08:08 Значи демократично :blum: ще го сменим на 7 дни.

Иначе, форумът не е състезание по активност. Според мен. А място за кеф - ако ти е кеф - пишеш, ако ти е кеф - четеш. Ако ти е кеф - и двете. Ако ти е кеф - нито едното. :grin:
Ами на мен, която по дирски навик почти всеки ден преглеждам темите и мненията в този /за мен/ нов форум, определено не ми е кеф първо да прочета полюциите на един-двама закрастени писачи, нито да напиша нещо подир тях. Кеф ми е, когато някой драсне нещо смислено, провокативно, да ми хване окото и ума, та да ми се отвори приказка и да стане разговор. Обаче, като драсне някой нещо интересно, пъ като му се натътрузят пишман драскачите, щото повече им се дращело, отколкото четяло - и то, хубавите теми и таман отпочнатите диалози в тях се задушат от словесни плевели. Требе да скролвам и да игнорирам, за да потърся и я намеря, я не - нечие съществено мнение, което да ми задържи интереса към четене и ако има какво да кажа - и към писане.

За хората, които без друго пишат рядко, а напоследък все по-рядко, пък ми е интересно да ги чета, не знам с какви подбуди пишат, пускат теми и участват в тях. Но за себе си декларирам: празните приказки на дернек заради единия трафик или щото на някой му е цел в живота да дращи на всяка цена, каквото му падне, само и само да се разпише, ми действат отблъскващо.

Има хора, които, където и да отидат, покрай себе си цяло село правят.
И такива, които го изпразват, обезлюдяват... един-двама са достатъчни и за едното, и за другото.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Алиса написа: 25.04.26, 09:36
Remmivs написа: 25.04.26, 08:08 Значи демократично :blum: ще го сменим на 7 дни.

Ами на мен, която по дирски навик почти всеки ден преглеждам темите и мненията в този /за мен/ нов форум, определено не ми е кеф първо да прочета полюциите на един-двама закрастени писачи, нито да напиша нещо подир тях. Кеф ми е, когато някой драсне нещо смислено, провокативно, да ми хване окото и ума, та да ми се отвори приказка и да стане разговор. Обаче, като драсне някой нещо интересно, пъ като му се натътрузят пишман драскачите, щото повече им се дращело, отколкото четяло - и то, хубавите теми и таман отпочнатите диалози в тях се задушат от словесни плевели. Требе да скролвам и да игнорирам, за да потърся и я намеря, я не - нечие съществено мнение, което да ми задържи интереса към четене и ако има какво да кажа - и към писане.

За хората, които без друго пишат рядко, а напоследък все по-рядко, пък ми е интересно да ги чета, не знам с какви подбуди пишат, пускат теми и участват в тях. Но за себе си декларирам: празните приказки на дернек заради единия трафик или щото на някой му е цел в живота да дращи на всяка цена, каквото му падне, само и само да се разпише, ми действат отблъскващо.

Има хора, които, където и да отидат, покрай себе си цяло село правят.
И такива, които го изпразват, обезлюдяват... един-двама са достатъчни и за едното, и за другото.
:hammer:
На крива ракета космосът и пречи. :hammer:
Tanya

Мнение от Tanya »

За мен няма значение. :bigsmile:
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Тояга написа: 24.04.26, 22:56 Пътник, в България един човек е въстаник. Двама са чета, и трима са чета с предател. Аз в момента може да бъда квалифициран като предател. :bigsmile:
Аз съм сравнително добре. Заложих една тава две кила агнешко на фурна и сега сядам да погледна нета.

От мен - наздраве.
:bigsmile:
Ееее, и ти пък сега, началник! Какъв предател!? Чудесен човек си! :blink: :winkw:
А и така или иначе не си 3-ти тука в компанията - 3-ти са вероятно някоя от Алиса, Кукито, Ружа или Нюка.

Ти си след тях хронологично - така че няма страшно, не си ти предателят - тази чест се пада на другиго.
(другиГА!? Не знам как е в женски род.)

Радваме се, че си добре. :-)
Аз не съм, нападнаха ме сега яко и едновременно грип + конкюнктивит. :(
Утре ще ида на лекар, да видим какви капки или друго за очите ще предложи..
( имал съм конюнктивит и преди, ама беше преди 7-8 години някъде )

Сетих се пак за вица, дето един ром вика:
- Началник, аз на теб - ебал съм му мамата! Важното е ти да съм добре... :metal: :twisted: :grin: :grin:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

.....нападнаха ме сега яко и едновременно грип + конкюнктивит. :(
Утре ще ида на лекар, да видим какви капки или друго за очите ще предложи..
( имал съм конюнктивит и преди, ама беше преди 7-8 год...."

Наки, аз боледувам редовно и единственото ми спасение е да си сготвя нещо вкусно.
Опитай тази готварска рецепта, много помага...и я спазвай точно...и нищо ще ти няма...

Пуйка с уиски /рецепта за болни/ мъже.:
"Продукти: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски.
Необходими са още: сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.
Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.
Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.
...
След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уиск и така? Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават!
Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин...."
Публикувай отговор