Човек, аз живея в котешки клипове, само да погледна през прозореца. На първия етаж, пред нас градина с дървета и куп квартални котки, котараци и котенца - по цял ден им гледам маймунджулуците.Тояга написа:Освен да ти дам на жена ми Тик Тока, тя качва по десет клипа на ден. Там да се нагледаш на котараци, на борба, на игра. С филтри и без филтри. Все да им изям ушите .....
Прекрояване на форума - UPDATE!
Тояга написа:За снимките оставате на спокойствие. Този форум не е юзърфрендли за снимки. Иначе...щеше да ми е приятно да споделям. В отделен раздел или тема.Алиса написа:Давай котунеците и то, с повечко снимки. За нула време ще направим клуба мазаляк.
Как аз мога да качвам, а ти – не? Има бутон "Add image to post" непосредствено след полето за текст долу вляво: цъкаш го, избираш си снимка и в какъв размер (резолюция) да се покаже след кликане върху нея, и си цар. Има и друг начин: качваш снимката в постимагес.орг, земаш оттам адреса на снимката, пейст в мнението, маркираш го, цък на бутона Img, и пак си цар... Няма как да е толкова сложно, след като можеш цял автомобил да разглобиш и да сглобиш наново.

Съжалявам да го чуя!Тояга написа:Не сме фенове на Алф. Момче, от три години е в небесата, в мир. След двайсе години под моя покрив.nakibest написа:Оооо, красавец! Момче ли е?
Гледам, че сте явно фенове на "АЛФ"?!
Аналогично. Нашите имаха домашна котка Рошка (Роси), почина на 19-20 години някъде, заровена е в двора на къщата им.
След нея не искаха друга вече...
Имаха и един Рошльо, европеец - ама той им беше не домашна, а само дворна котка (котак).
И той май отиде на по-доброто място, беше много стар и не виждаше с 1-то око, и се движеше много бавно.
А тука при нас, да не говорим по-добре, че е гадно..
Тровят ги, имахме 2 поред чудесни черни котки (едната роди другата), заминаха и 2-те.
После имахме прекрасна, чудна цветна котка - много умна и чиста.
Замина и тя, не намерихме тялото.
( Преди да я кастрират майка ѝ роди 6 котета, самата майка е тъпа на гьон котка, но детето ѝ Белка беше уникално.)
( Реших, че сте кръстили вашия котак на този в "АЛФ". )
Да почива в мир, животинчето... Много хубав котарак. И звънче си е имал на каишката, доколкото виждам. И аз имах котка навремето, казваше се Жана. Тя беше турска ангора. Отиде си на 14 от бъбречна недостатъчност; не ме е срам да кажа, че тъгувах много. На мястото, където я погребахме, израсна шипков храст.Тояга написа:Не сме фенове на Алф. Момче, от три години е в небесата, в мир. След двайсе години под моя покрив.nakibest написа:Оооо, красавец! Момче ли е?

- ПЪТник две
Прекрояваме форума ли?Nuke написа:Да почива в мир, животинчето... Много хубав котарак. И звънче си е имал на каишката, доколкото виждам. И аз имах котка навремето, казваше се Жана. Тя беше турска ангора. Отиде си на 14 от бъбречна недостатъчност; не ме е срам да кажа, че тъгувах много. На мястото, където я погребахме, израсна шипков храст.Тояга написа:Не сме фенове на Алф. Момче, от три години е в небесата, в мир. След двайсе години под моя покрив.nakibest написа:Оооо, красавец! Момче ли е?
]Мнението е позиционирано и няма общо