А*ки, If it ain't broke, don't fix it... Капиш?nakibest написа:Очевидно си нямаш на идея как работят тез неща.Nuke написа:Да ти кажа честно, мен и така ми харесва форумът и моите адмирации към вас за желанието да го модернизирате, но се надявам само да не е да го предобрите...Remmivs написа:Добро утро, банда!
Ще трябва да почакате още малко, сори.
Ще направим врътката след 20-ти.
Весели празници!
Никакво "предобряне" няма място тук.
Ако и аз се занимавах с подобни неща бих ти казал -- " От зелена тиква семе не ща!"![]()
![]()
Прекрояване на форума - UPDATE!
- ПЪТник две
Нюк каза да ти предам:"От зелена тиква семе не ща!"..допъни, че той пък имал две бази и факти какво си му казал...nakibest написа:Не е нужно да съм "ясновидец", за да знам как работят тези неща - особено като се има предвид, че има тонове БЕЗплатна документация, както и ползваме новия софтуер от доста месеци насам, и не видях да се е "счупил" през цялото това време...
Впрочем, съм писал и занимавал със с PHP, което може да се ползва (и се ползва) за такива форуми.
Е, не можах да стана експерт по PHP, но имам някои базови знания.
]Мнението е позиционирано и няма общо![
"Broke" си е, особено за мобилни потребители.Nuke написа:А*ки, If it ain't broke, don't fix it... Капиш?nakibest написа:Очевидно си нямаш на идея как работят тез неща.Nuke написа: Да ти кажа честно, мен и така ми харесва форумът и моите адмирации към вас за желанието да го модернизирате, но се надявам само да не е да го предобрите...
Весели празници!
Никакво "предобряне" няма място тук.
Ако и аз се занимавах с подобни неща бих ти казал -- " От зелена тиква семе не ща!"![]()
![]()
Почти неползваемо е за тях.
Освен това, тази мантра беше валидна по времената на Via чипсетите, което пък беше преди 25, 30+ години. (имаха и процесори дори, но тях не съм ползвал, де, за разлика от чипсетите им)
Сега вече е друго - update it, and keep on updating it.
Ти нали не ползваш вече Windows 7 и MS Office 95, или греша?!
Същото е и с форумите...
Периодично се обновяват, ама не един път на 20 години, а по-често.
Последно промяна от nakibest на 03.04.26, 21:59, променено общо 2 пъти.
* Не съм кьорав, няма нужда да ми препрепредаваш какво той бил писал!ПЪТник две написа:Нюк каза да ти предам:"От зелена тиква семе не ща!"..допъни, че той пък имал две бази и факти какво си му казал...nakibest написа:Не е нужно да съм "ясновидец", за да знам как работят тези неща - особено като се има предвид, че има тонове БЕЗплатна документация, както и ползваме новия софтуер от доста месеци насам, и не видях да се е "счупил" през цялото това време...
Впрочем, съм писал и занимавал със с PHP, което може да се ползва (и се ползва) за такива форуми.
* К'ъв точно му се явяваш на Нюка, не схванах?!
Адвокатин или защитник, а може би ментор, душеприказНик и/или life coach?
- ПЪТник две
Че то и Нюк не е казал, че се е счупил, ти с кого и за какво ни разказваш?nakibest написа:Не е нужно да съм "ясновидец", за да знам как работят тези неща - особено като се има предвид, че има тонове БЕЗплатна документация, както и ползваме новия форумен софтуер от доста месеци насам (в Club версията/домейн), и не видях да се е "счупил" през цялото това време...
Дори мънички проблемчета няма!
(е, освен тез в списъка, но те ще се решат по каналния ред)
Впрочем, аз съм писал на и занимавал със PHP, което може да се ползва (и се ползва) за такива форуми.
- ПЪТник две
Визирах този негов текст, в болднатото важната част -->ПЪТник две написа:Не съжалявай, за теб все още съм тук...ако ти се "додискутира":-)nakibest написа:Не четеш, отказвам се от такава "дискусия" - сори!!
Windows 10 "предобрен" ли е?... и моите адмирации към вас за желанието да го модернизирате, но се надявам само да не е да го предобрите...
А Windows 11?
Защо не минете обратно на Windows Vista или дори XP тогава?
А защо още не ползваме Windows 3.1?!!
А защо още не ползваме MS Office 1995?!
( А именно ползвам MS Office LTSC 2024, и съм много доволен от него!
И от 1995 бях доволен, ама беше преди доста време..
Пълната му инсталация заема вЧепетляващите 88 МБ (!!) място на диска.
- ПЪТник две
Ама не може все така да я карамеnakibest написа:Визирах този негов текст, в болднатото важната част -->ПЪТник две написа:Не съжалявай, за теб все още съм тук...ако ти се "додискутира":-)nakibest написа:Не четеш, отказвам се от такава "дискусия" - сори!!Windows 10 "предобрен" ли е?... и моите адмирации към вас за желанието да го модернизирате, но се надявам само да не е да го предобрите...
А Windows 11?
А защо още не ползваме Windows 3.1?!!
А защо още не ползваме MS Office 1995?!![]()
( А именно ползвам MS Office LTSC 2024, и съм много доволен от него!
И от 1995 бях доволен, ама беше преди доста време..
Пълната му инсталация заема вЧепетляващите 88 МБ (!!) място на диска.![]()
)
]Мнението е позиционирано и няма общо
И в 3о4о-клуба ... тествам опциите, които ни предлагат за теми и т.н настройки.
За теб, Накибест, сър Гераско... в това, което пишете - има разбиране и какво точно и как....
и предполагам е в помощ на администраторите.
- ПЪТник две
" Така да се каже, вие не сменяте местоположението на вещите във вашата покъщнина по веднъж на 2-3 години, "Nuke написа:
Човече, виждам, че те сърбят ръцете да внасяш промени в текущо съвършено работещ форум, но ако случайно не съм се изразил кристално ясно все още, да направя един последен опит – единственото, за което апелирам, е да няма рандомизация на форумното оформление. Старият ми лаптоп е на уиндоус 10 и докато посвикна г/д с 11-ката на новия, за мен бе голяма фрустрация... Така да се каже, вие не сменяте местоположението на вещите във вашата покъщнина по веднъж на 2-3 години, както е положението с Уиндоус, нали?
Защо към "вие" ами то и Наки не си размества оновата, само не знае какво казва, други не казват защо го правят....то е ясно-защото могат да го правят...
То и аз не разбрах, и никой от разместващите не каза, какво налага РАЗМЕСТВАНЕТО,...не че съм против, просто и аз като теб нямам логично обяснение защо да разместваш форум който и добре наместен?
Единственото обяснение е за собствена изгода...което пък е нормално за собствениците.
Че де се възползват от Наки, а не от теб е още повече нормално.
Всичко е наред-хакерите имат думата!
От дистанцията на времето, добре че не станах експерт по всичко. Божеееее, 80-те години, UNIX, и това го имаше, че и на курс ходих:(nakibest написа:Не е нужно да съм "ясновидец", за да знам как работят тези неща - особено като се има предвид, че има тонове БЕЗплатна документация, както и ползваме новия форумен софтуер от доста месеци насам (в Club версията/домейн), и не видях да се е "счупил" през цялото това време...
Впрочем, аз съм писал на и занимавал със PHP, което може да се ползва (и се ползва) за такива форуми.
Мда, кофти е - права си.Селянка написа:От дистанцията на времето, добре че не станах експерт по всичко. Божеееее, 80-те години, UNIX, и това го имаше, че и на курс ходих:(nakibest написа:Не е нужно да съм "ясновидец", за да знам как работят тези неща - особено като се има предвид, че има тонове БЕЗплатна документация, както и ползваме новия форумен софтуер от доста месеци насам (в Club версията/домейн), и не видях да се е "счупил" през цялото това време...
Да си експерт в 4-5 неща е значително по-добре от това повърхностно да знаеш 15-20...
Аз за съжаление май съм във 2-рата, по-лоша категория.
(Знам доста IT неща, ама всичките - зле/повърхностно.)
Иначе UNIX не е лошо, в основата на Луникса е.
Знаеш, всичко ново е добре прЕеб@но старо!
Така е, Танче, аз просто си падам малко консерва и така оформен, форумуът ми върши идеална работа... Не бих искал след всеки нов ъпдейт да се обучавам наново как да ползвам онова, което и преди го е имало, само дето сега е разположено на различно място. Но щом BOFH-ъвците са решили, нека има ъпгрейд. Аз единствено се надявам накрая да не се окаже, че старата версия е била по-добра от новата.Tanya написа:Нюк, аз не разбирам какво точно и как, но подразбирам необходимостта щом са предприели ъп-грейд
За теб, Накибест, сър Гераско... в това, което пишете - има разбиране и какво точно и как....
Споко - няма да се окаже!Nuke написа:Така е, Танче, аз просто си падам малко консерва и така оформен, форумуът ми върши идеална работа... Не бих искал след всеки нов ъпдейт да се обучавам наново как да ползвам онова, което и преди го е имало, само дето сега е разположено на различно място. Но щом BOFH-ъвците са решили, нека има ъпгрейд. Аз единствено се надявам накрая да не се окаже, че старата версия е била по-добра от новата.Tanya написа:Нюк, аз не разбирам какво точно и как, но подразбирам необходимостта щом са предприели ъп-грейд
( Имай предвид, че и аз съм "консерва", и то не ~малко~ като теб - а твърде "консерв(ати)в(е)на консерва" по-скоро съм даже..
Не е по-добра, и няма и как да бъде - вече използваме И новата версия чрез Club домейна няколко месеца по(д)ред - в нея има важни неща, дето ги НЯМА в старата! (или ги има, но са реализирани по-зле)
Нека малко внеса яснота по причините да се налага обнвяване на форума.Nuke написа: Така е, Танче, аз просто си падам малко консерва и така оформен, форумуът ми върши идеална работа... Не бих искал след всеки нов ъпдейт да се обучавам наново как да ползвам онова, което и преди го е имало, само дето сега е разположено на различно място. Но щом BOFH-ъвците са решили, нека има ъпгрейд. Аз единствено се надявам накрая да не се окаже, че старата версия е била по-добра от новата.
Не е защото много ни се занимава, честно
Този форум го държахме жив от някаква носталгия по старите времена, а и Грийна от време на време влизаше тук да си го ползва като дневниче - та да не му чупим хатъра.
Поради тази причина не сме пипали нищо, въпреки остарелия софтуер - просто нямаше смисъл.
Сега обаче, след като започнахте да го ползвате по-активно, се установиха множество проблеми, като се започва с липсата на необходото ниво на сигурност, после личните съобщения бачкат когато си искат, логването на някои потребители е леко предизвикателство и т.нт.
Наистина, новата версия която тестваме в 3o4o.club е малко по-различна от тази, но освен че оправя проблемите, си има и някои предимства.
Това какви скинове има за нея за жалост не зависи от нас - взимаме готови такива (и на мен зеленият тук ми е фаворит, ама ще свикна с новите).
Правенето на скин не е от най-лесните работи и си иска време, което ние нямаме.
И понеже основната ни цел за момента е да прехвърлим форума към по-нова версия, която ако не друго поне изправя разните важни кривини, на хубавинките ще обърнем внимание след ъпгрейда, лека полека.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- ПЪТник две
Разбирам и подкрепям. За да съществува този форум е задължително актуализация.maggot написа:
Нека малко внеса яснота по причините да се налага обнвяване на форума.
... Сега обаче, след като започнахте да го ползвате по-активно, се установиха множество проблеми, като се започва с липсата на необходото ниво на сигурност, после личните съобщения бачкат когато си искат, логването на някои потребители е леко предизвикателство и т.нт.
...
И понеже основната ни цел за момента е да прехвърлим форума към по-нова версия, която ако не друго поне изправя разните важни кривини, на хубавинките ще обърнем внимание след ъпгрейда, лека полека.
Иначе ще се случи същото като клубовете там откъдето идвам.
Ако прецениш, че мога с нещо да помагам казвай.
Това е истинското ми мнение!
- ПЪТник две
Не виждам такива, да не си се навейпил пак с някоя субстанция!?ПЪТник две написа:От мен също имаш поздрави, и поставих плюс на мнението ти.nakibest написа:Maggot, Пътниче -- много благодаря и на двама ви за включването!![]()
Честит Ви цветен, пролетен празник днес. (Цветница е!)![]()
Тази нова опция с плюс и минус в дясно много ми хареса!
(Впрочем, крайно шашав боди-хорър филм с Деми Мур..)
- ПЪТник две
"Не виждам такива, да не си се навейпил пак с някоя субстанция!?"
Наки, не съм вейпил нищо, така навейпен съм се родил...
Ясно виждам в дясно опцията плюс и минус мнението ти ...и виждам10 за теб плюс и осем за мен минус..
Мислиш ли че модераторите се бъзикат с мен с новото във форума?
При теб в дясно няма ли опция за плюс и минус за мненията ни?
Със старата версия ли си?
В зелено ли?
Наки, не съм вейпил нищо, така навейпен съм се родил...
Ясно виждам в дясно опцията плюс и минус мнението ти ...и виждам10 за теб плюс и осем за мен минус..
Мислиш ли че модераторите се бъзикат с мен с новото във форума?
При теб в дясно няма ли опция за плюс и минус за мненията ни?
Със старата версия ли си?
В зелено ли?
- ПЪТник две
Че как да спра като ти ме навайпи и сега ми се подиграваш че съм навайпен?nakibest написа:Не ми е смешно. Моля спри с подигравките!
Ако искаш да го добавя това с плюсовете/минусите в списъка с желания/искания, моля кажи. Това ще е друго нещо...
В синьо съм. Не ми харес(в)а зелената тема.
Ето сега виждам там в дясно пак ти нащракаха плюсове, а на мен минуси?
С какво ме навайпи?
"Не ми е смешно. Моля спри с подигравките!"
Спри да ме навайпваш и бързо ще се оправя, щото до опиененото ми съзнание се вижда картинка ,че си важна част от нас и мен!
Ти ме направи пиян боклук, а за какво съм ти такъв...
Длъжен си да ме поправиш, ти ме развали!:-)
Не се спирай!
Vape -->Тояга написа:Абе, какво е навайпвам ? Да не е нещо от рода на Тръмп, Мъск, хъни, мъни, фъни ?
Воала! ("Те ти го те" на български!
https://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_cigarette
("Вейп" е, не е "вайп". "Вайп" не го зная какво е.. )
Последно промяна от nakibest на 07.04.26, 16:57, променено общо 1 път.
капризи, всички свикваме, той не може)))) То пък за какво ли толко ти трябва уиндоуса, че да ти пречат разликите, щото, нали, много големи. За офиса да кажеш, ок, ама уиндоус, пък не е кой какво, като разлика.Nuke написа:И аз съм за това, но мисълта ми е обновеният форум да бъде същият като стария, плюс новите функционалности... Един вид, да не се губи нищо старо, да има само надстройки. Например в .club версията, когато я ползвах за последно, една купчина емотиконки ги нямаше, а и честно казано, аз предпочитам дизайна на зелената версия в сегашното Зочо, свикнал съм с нея и ми харесва повече от тази на другото. Ако може, нека запазим клуба в текущия му облик, тъй като той в момента е напълно фунционален и си му работи всичко – макар да има някои забележки, като напр., че не е като в gmail, където болд, италик и подчертаването могат да се извършват с (1) ctrl+b/i/u, вместо с кликане върху съответните бутони, и (2) има бутон за линк от вида "текст с адрес" (бутона с веригата), тоест хиперлинк.Tanya написа:Съм за това да се обновява, и ценя усилията, които се полагат за това.nakibest написа: Същото е и с форумите...
В дира е нямало такива усилия... и спря да функционира.
Към Наки:
Човече, виждам, че те сърбят ръцете да внасяш промени в текущо съвършено работещ форум, но ако случайно не съм се изразил кристално ясно все още, да направя един последен опит – единственото, за което апелирам, е да няма рандомизация на форумното оформление. Старият ми лаптоп е на уиндоус 10 и докато посвикна г/д с 11-ката на новия, за мен бе голяма фрустрация... Така да се каже, вие не сменяте местоположението на вещите във вашата покъщнина по веднъж на 2-3 години, както е положението с Уиндоус, нали?nakibest написа:
Windows 10 "предобрен" ли е?
А Windows 11?
...
Имам клиенти все още с ХР, дааа, странно, но има. и това не ми е проблем, но офисът ме побърква, защото има все още някъде скътан комп, извън мрежа, на който бабка и лелка си цъкат разни докИментчета. Е, аз трябва да им помагам за всички версии на уин и на уърд, ексел. Признавам, офис пакетът вече ми хвърля в несвяст, а съм от първите хора, които са писали ръководства за уърд и ексел.
Но, уин за домашни цели, какво толкова ти пречи?
- ПЪТник две
..nakibest написа:
...Windows 10 "предобрен" ли е?
А Windows 11?
Windows 10 продължава да актуализира защитните си функции.
Windows 10, вече не надгражда с актуализации.
Windows 11 надгражда с актуализации!
Научи какво точно е актуалазиция, за да не питаш тук кой какво ползва и как го ползва.
да бееее, функционално какво ти се промени, баш не теб, дядка, като И за мен, бабкатаПЪТник две написа:..nakibest написа:
...Windows 10 "предобрен" ли е?
А Windows 11?
Windows 10 продължава да актуализира защитните си функции.
Windows 10, вече не надгражда с актуализации.
Windows 11 надгражда с актуализации!
Научи какво точно е актуалазиция, за да не питаш тук кой какво ползва и как го ползва.
Мдааа, разликата между MS Office 1995 и този от 2024 е драстична!Селянка написа:капризи, всички свикваме, той не може)))) То пък за какво ли толко ти трябва уиндоуса, че да ти пречат разликите, щото, нали, много големи. За офиса да кажеш, ок, ама уиндоус, пък не е кой какво, като разлика.Nuke написа:И аз съм за това, но мисълта ми е обновеният форум да бъде същият като стария, плюс новите функционалности... Един вид, да не се губи нищо старо, да има само надстройки. Например в .club версията, когато я ползвах за последно, една купчина емотиконки ги нямаше, а и честно казано, аз предпочитам дизайна на зелената версия в сегашното Зочо, свикнал съм с нея и ми харесва повече от тази на другото. Ако може, нека запазим клуба в текущия му облик, тъй като той в момента е напълно фунционален и си му работи всичко – макар да има някои забележки, като напр., че не е като в gmail, където болд, италик и подчертаването могат да се извършват с (1) ctrl+b/i/u, вместо с кликане върху съответните бутони, и (2) има бутон за линк от вида "текст с адрес" (бутона с веригата), тоест хиперлинк.Tanya написа: Съм за това да се обновява, и ценя усилията, които се полагат за това.
Към Наки:
Човече, виждам, че те сърбят ръцете да внасяш промени в текущо съвършено работещ форум, но ако случайно не съм се изразил кристално ясно все още, да направя един последен опит – единственото, за което апелирам, е да няма рандомизация на форумното оформление. Старият ми лаптоп е на уиндоус 10 и докато посвикна г/д с 11-ката на новия, за мен бе голяма фрустрация... Така да се каже, вие не сменяте местоположението на вещите във вашата покъщнина по веднъж на 2-3 години, както е положението с Уиндоус, нали?nakibest написа:
Windows 10 "предобрен" ли е?
А Windows 11?
...
Имам клиенти все още с ХР, дааа, странно, но има. и това не ми е проблем, но офисът ме побърква, защото има все още някъде скътан комп, извън мрежа, на който бабка и лелка си цъкат разни докИментчета. Е, аз трябва да им помагам за всички версии на уин и на уърд, ексел. Признавам, офис пакетът вече ми хвърля в несвяст, а съм от първите хора, които са писали ръководства за уърд и ексел.
Но, уин за домашни цели, какво толкова ти пречи?
Не знам писах ли го вече тука - пълната инсталация на MS Офис 95 е заемала огромните тогава 88 (!!) МБ място на диска.
(По-частичната, не всички компоненти -- ~55 МБ. )
Сегашните версии - 10+ ГБ заемат.
В офиса на майка ми май някъде още има ЦД-та с Офис 95 и 97.
Е, аз съм "чайник" - и 1/1000 част от функциите Ексела не ползвам, за Word да не говорим. ( Word почти не ползвам, я има 1 път месечно, я не..)
А жената повечко Ексел използва, защото е счетоводител и без Ексел няма как да работи...
накииии, наки, какво ли щяхме да правим без теб?nakibest написа:Мдааа, разликата между MS Office 1995 и този от 2024 е драстична!Селянка написа:капризи, всички свикваме, той не може)))) То пък за какво ли толко ти трябва уиндоуса, че да ти пречат разликите, щото, нали, много големи. За офиса да кажеш, ок, ама уиндоус, пък не е кой какво, като разлика.Nuke написа: И аз съм за това, но мисълта ми е обновеният форум да бъде същият като стария, плюс новите функционалности... Един вид, да не се губи нищо старо, да има само надстройки. Например в .club версията, когато я ползвах за последно, една купчина емотиконки ги нямаше, а и честно казано, аз предпочитам дизайна на зелената версия в сегашното Зочо, свикнал съм с нея и ми харесва повече от тази на другото. Ако може, нека запазим клуба в текущия му облик, тъй като той в момента е напълно фунционален и си му работи всичко – макар да има някои забележки, като напр., че не е като в gmail, където болд, италик и подчертаването могат да се извършват с (1) ctrl+b/i/u, вместо с кликане върху съответните бутони, и (2) има бутон за линк от вида "текст с адрес" (бутона с веригата), тоест хиперлинк.
Към Наки:
Човече, виждам, че те сърбят ръцете да внасяш промени в текущо съвършено работещ форум, но ако случайно не съм се изразил кристално ясно все още, да направя един последен опит – единственото, за което апелирам, е да няма рандомизация на форумното оформление. Старият ми лаптоп е на уиндоус 10 и докато посвикна г/д с 11-ката на новия, за мен бе голяма фрустрация... Така да се каже, вие не сменяте местоположението на вещите във вашата покъщнина по веднъж на 2-3 години, както е положението с Уиндоус, нали?
Но, уин за домашни цели, какво толкова ти пречи?![]()
![]()
Не знам писах ли го вече тука - пълната инсталация на MS Офис 95 е заемала огромните тогава 88 (!!) МБ място на диска.![]()
Сегашните версии - 10+ ГБ заемат.![]()
Е, аз съм "чайник" - и 1/1000 част от функциите Ексела не ползвам, за Word да не говорим. ( Word почти не ползвам, я има 1 път месечно, я не..)
А жената повечко Ексел използва, защото е счетоводител и без Ексел няма как да работи...
То и аз не ползвам кой знае колко офис пакета, ноооо, за някои хора това е 200% ежедневие. ти го разбираш, но Нюк не го разбира, само така се "драчи". Човек, който не ползва П С-то професионално-дреме му на капута коя версия, все ще се оправи за форум, мейл, търсачка....
Миличка, аз коги съм писал ръководства на уърд, твоята фирма права под масата е ходила... С което пак казвам: от козметични процудури този форум нужда няма. Капиш?Селянка написа:накииии, наки, какво ли щяхме да правим без теб?nakibest написа:Мдааа, разликата между MS Office 1995 и този от 2024 е драстична!Селянка написа: капризи, всички свикваме, той не може)))) То пък за какво ли толко ти трябва уиндоуса, че да ти пречат разликите, щото, нали, много големи. За офиса да кажеш, ок, ама уиндоус, пък не е кой какво, като разлика.
Но, уин за домашни цели, какво толкова ти пречи?![]()
![]()
Не знам писах ли го вече тука - пълната инсталация на MS Офис 95 е заемала огромните тогава 88 (!!) МБ място на диска.![]()
Сегашните версии - 10+ ГБ заемат.![]()
То и аз не ползвам кой знае колко офис пакета, ноооо, за някои хора това е 200% ежедневие. ти го разбираш, но Нюк не го разбира, само така се "драчи". Човек, който не ползва П С-то професионално-дреме му на капута коя версия, все ще се оправи за форум, мейл, търсачка....
Нюке, нещо си се объркал, детенце!
Тя е писала ръководства ЗА (из)ползване на MS Word, докато ти си писал такива СЪС MS Word. Огромна разлика!
Освен това, виж си ЕГН-то внимателно, после виж ЕГН-то на Ружа.
После пак пак твоето, после нейното! После мааалко си помисли, ти имал ли си фирма със служители, на които да си шеф - и кога! - и тя имала ли е, или още има фирма, и то ОТкога!?
И чак после пиши глупости, или ако е имало мисловен процес - нямаше и да ги пишеш...
Тя е писала ръководства ЗА (из)ползване на MS Word, докато ти си писал такива СЪС MS Word. Огромна разлика!
После пак пак твоето, после нейното! После мааалко си помисли, ти имал ли си фирма със служители, на които да си шеф - и кога! - и тя имала ли е, или още има фирма, и то ОТкога!?
И чак после пиши глупости, или ако е имало мисловен процес - нямаше и да ги пишеш...
Никога не съм чел българските ръководства за ползване на уърд. И до ден-днешен, ако е възможно, чета документацията за каквото и да е в оригинал. И понеже стана дума за "професионалната" употреба на компютъра, от 2005-а нататък всичкото ръководства за любителските GPS-и, които се ползваха в периода докъм средата на следващото десетилетие, преди да остареят морално и да излязат от масова употреба, съм ги писал аз... Компренде?nakibest написа:Нюке, нещо си се объркал, детенце!![]()
![]()
Тя е писала ръководства ЗА ползване MS Word, докато ти си писал такива СЪС MS Word. Огромна разлика!
- ПЪТник две
Таня, приятелко,Tanya написа:Съм за това да се обновява, и ценя усилията, които се полагат за това.nakibest написа: Същото е и с форумите...
Спиране функциите на дира не е от това само за такива усилия САЙТЪТ да се обновява!
Основното там е че, един човек с власт и възможности унищожи всякакви интереси на САЙТЪТ да вложи усилия да се обновява. Този човек дълго, бавно и методично разложи интересите на Сайтът да се актуализира.
Личните интереси, невежеството, слепотта доведоха до края на оня Сайт.
Тук е мястото да отбележим, че сътворилите оня сайт, наистина са велики за времето си...и да им благодарим, че ни направиха част от него.
И ако тези които правят този сайт, в който сме, прозрат грешките на оня САЙТ, както и го правят, може и да не се повтори същото...До тук от участието ми в този форум, днешните са съвсем наясно какво и как го правят.
АКТУАЛИЗАЦИЯ е относително понятие, но е важно-ПЪТ е!
- ПЪТник две
Наки, ти наистина ли на разбра че Нюк е високо образован интелигентен, професионален разузнавач, следящ за нашата сигурност.nakibest написа:Нюке, нещо си се объркал, детенце!![]()
![]()
Дейбъ...утре ще ти откраднат чехлите пред вратата а само Нюк, може да направи така че да ти ги върнат...ами прояви и ти малко разбиране...не си вече малко дете!
Кога ша се местим на прекроения форум ? Че този пак си 'иба майката' по отношение на качване снимки. Качих една, като бял човек, с един клик и сега .......пак си иба майката. Абе хора, няма ли някъде някоя платформа, поне десетина години след каменната ера ? Да се прехвърлим там, преди Краварят да ни е върнал отоново на 'квадратче номер едно' ?
В края на месеца, около 20-ти април е последно цитираната дата!Тояга написа:Кога ша се местим на прекроения форум ? Че този пак си 'иба майката' по отношение на качване снимки. Качих една, като бял човек, с един клик и сега .......пак си иба майката. Абе хора, няма ли някъде някоя платформа, поне десетина години след каменната ера ? Да се прехвърлим там, преди Краварят да ни е върнал отоново на 'квадратче номер едно' ?
Тогава ще е (ще стане) много лесно качването на снимки.
Сега, със стария софт - Имгур ползвай, най-лесно е.
https://imgur.com/