Скапана съм от работа и си мисля за глупости!

Все същите
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

ПЪТник две написа:
Nuke написа:
Момата през бръсната глава мина, кой знае какви още приключения ще ни сподели!
Сигурен съм, че е доволна жена, че я споменаваме и коментираме...макар и да е гола главата и...Ще ни благодари, бъди сигурен, тя има още клетви и лъжи за тук.
Това което не зная е, на мен или на теб първо ще благодари?
Според мен момата ще избере теб, блазе ти!:-)
Не е за доволството, а че такива клетви са недопустими! (meh)

ПП:

https://www.youtube.com/watch?v=qKBMyal ... &end=05:13

...

(Yo, yo)

(yo) Let me paint this picture for you, baby (yo)

You spend your nights alone,
and he never comes home,
And every time you call him all you get is a busy tone.

I heard you found out
that he's doing to you
what you did to me – ain't that the way it goes...

When you cheated, girl
мy heart bleeded, girl...
So it goes without saying that you left me feeling hurt.

Just a classic case,
s-s-scenario...

Tale as old as time – girl, you got what you deserved.

And now you want somebody
(hey) to cure the lonely nights...
(hey) You wish you had somebody
(hey) that could come and make it right...

(hey) But girl, I ain't somebody
(hey) with a lot of sympathy.
(hey) See, see...

(What goes around comes back around)
I thought I told ya, hey, (hey)...

:))
Последно промяна от Nuke на 29.03.26, 09:16, променено общо 6 пъти.
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Тояга написа:
ПЪТник две написа:
Nuke написа: Момата през бръсната глава мина, кой знае какви още приключения ще ни сподели!
Сигурен съм, че е доволна жена, че я споменаваме и коментираме...макар и да е гола главата и...Ще ни благодари, бъди сигурен, тя има още клетви и лъжи за тук.
Това което не зная е, на мен или на теб първо ще благодари?
Според мен момата ще избере теб, блазе ти!:-)
Ма, ко стаа тук, бе ? Ма, то няма ред, бе.....Няма никакъв ред ?:(:(
Прав си, Кофти, всъщност е "каквото бега насам, иде..." :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=qKBMyal0ILA

...
Алиса

Мнение от Алиса »

Nuke написа:
Разпространяването на фалшиви новини за смъртта на живи хора е по-недопустимо, дори подсъдно. Това направи ТИ - пусна тема, че спрял да пише клубар е починал и създаде суматоха в онзи клуб. Погреба и опя жив човек без грам доказателство че е истина и без капка срам и съвест настоява, убеждава, истерясва и тропа с крак, че е умрял. Само защото си беше наумил да го обявиш за мъртъв и да си направиш кефа, разпространявайки една грозна лъжа.

Оттогава трепериш от страх, че едно подхвърлено суеверие ще те застигне за възмездие на собствените ти дела, нали? Ами трепери от възмездието, помни какво си направил, докато си жив. Заслужи си го - сам, без ничия помощ. Да ти е за урок как се погребват живи хора и какви думи и пожелания изричаш.
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Алиса написа:
Nuke написа:
Разпространяването на фалшиви новини за смъртта на живи хора е по-недопустимо дори подсъдно. Това направи ТИ пусна тема, че спрял да пише клубар е починал, и създаде суматоха в онзи клуб... Погреба и опя жив човек без грам доказателство, че е истина, и без капка срам и съвест настоява, убеждава, истерясва и тропа с крак, че е умрял... Само защото си беше наумил да го обявиш за мъртъв и да си направиш кефа, разпространявайки една грозна лъжа.

Оттогава трепериш от страх, че едно подхвърлено суеверие ще те застигне за възмездие на собствените ти дела, нали? Ами трепери от възмездието, помни какво си направил, докато си жив. Заслужи си го - сам, без ничия помощ. Да ти е за урок как се погребват живи хора и какви думи и пожелания изричаш!
Не ме напуска чувството, че говоря на шапката си... Само заради златния медал няма да направя паралел между теб и Маман!

(Yo, yo)

and he never comes home,

I heard you found out
that he's doing to you

When you cheated, girl

Just a classic case,
s-s-scenario...

(hey) See, see...

Последно промяна от Nuke на 29.03.26, 13:15, променено общо 1 път.
Алиса

Мнение от Алиса »

Nuke написа: Не ме напуска чувството, че говоря с шапката си... Само заради златния медал няма да направя паралел между теб и Маман!
Ти, откакто си прописал в клубовете, говориш единствено и само с шапката си.
През годините съм била свидетел на всевъзможните усилия И на други потребители да потърсят общ език с теб, да ти обясняват някои неща, да те съветват най-добронамерено, да се опитват да изясняват възникнали недоразумения най-добронамерено, да поставят граници в общуването помежду ви, за да не става мазаляк, да ти влизат в положенията, да ти показват, че те разбират, но и да те приканват и ти да проявиш разбиране, да премислиш, да преосмислиш поведението си и да се коригираш. И аз правех точно това от емпатия. Но, в крайна сметка, на теб нищо не ти влезе в главата и лека-полека постигна само едно - умора, досада, отегчение и безразличие към перманентните ти драми и "неволи" от страна на много хора, които ти засвидетелстваха внимание и интерес.

Затова сега неистово си се превърнал в дразнител спрямо няколко потребителя, които все още ти реагират. И си се вкопчил в другия дразнител да си оплаквате публично неволите и недоволствата от тези, които отдавна не ви дишат хейта.

... а си само на 42 години... тъжна картинка.
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Тояга написа:
snowprincess написа:единак е хънтър
Добре, тенкс. А аз на теб най-много и винаги ти завиждах, още от време оно.....за подписа. Обичам всякакви животинки, но в крайна сметка съм за котки.
котка ли? Само да ми се падне
:twisted:

Изображение
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Алиса написа:
Nuke написа: Не ме напуска чувството, че говоря с шапката си... Само заради златния медал няма да направя паралел между теб и Маман!
Ти, откакто си прописал в клубовете, говориш единствено и само с шапката си.
През годините съм била свидетел на всевъзможните усилия И на други потребители да потърсят общ език с теб, да ти обясняват някои неща, да те съветват най-добронамерено, да се опитват да изясняват възникнали недоразумения най-добронамерено, да поставят граници в общуването помежду ви, за да не става мазаляк, да ти влизат в положенията, да ти показват, че те разбират, но и да те приканват и ти да проявиш разбиране, да премислиш, да преосмислиш поведението си и да се коригираш. И аз правех точно това от емпатия. Но, в крайна сметка, на теб нищо не ти влезе в главата и лека-полека постигна само едно - умора, досада, отегчение и безразличие към перманентните ти драми и "неволи" от страна на много хора, които ти засвидетелстваха внимание и интерес.

Затова сега неистово си се превърнал в дразнител спрямо няколко потребителя, които все още ти реагират. И си се вкопчил в другия дразнител да си оплаквате публично неволите и недоволствата от тези, които отдавна не ви дишат хейта.

... а си само на 42 години... тъжна картинка.
Добре, малка червена шапчице... :cool:

Следващия път само, когато решиш да ми теглиш една тлъста и дебела сочна майна, не се проявявай като вещицата Маман, окей?

Имаш далеч по-голям потенциал от нея.

(Yo, yo)

and he never comes home,

I heard you found out
that he's doing to you

When you cheated, girl

Just a classic case,
s-s-scenario...

(hey) See, see...

tartarianeyes

Re: Скапана съм от работа и си мисля за глупости!

Мнение от tartarianeyes »

Селянка написа:А именно:
що за хора са Елена Йончева и Стефка Костадинова? първи дружки теменужки до Делян Пеевски?
Знаете, че не разбирам от политика, та затова питам.
А сега, сипах си едно вино, че на третата глътка вече, ехееееееее.
Сама жена за кво става... за политика или за мъже. за мъже...няма как, ама виното е хубаво, комшийско.
Та за Ленчето и Стефчето:shocked:
Няма политика. Кинти и зависимости.
И не само Ленчето и Стефчето.
Ако искаш да се почувстваш звезда - сядай на елхата!
Тояга

Мнение от Тояга »

Видях я тази Стефка как изглежда тези дни. Много смачкана, бе ? Жестоко абандонясана. Едно време беше симпатична. Аз си падах по нея, даже имам и автограф. Взех го в Канада. Разправят, че се е съсипала от алкохол и наркотици ?
:shocked:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Тояга написа: Аз си падах по нея, даже имам и автограф. Взех го в Канада. Разправят, че се е съсипала от алкохол и наркотици ?
От това ли е оплешивяла?:rotfl24:
А Нюк познаваш ли го?
]Мнението е позиционирано и няма общо![
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Тояга написа:Видях я тази Стефка как изглежда тези дни. Много смачкана, бе ? Жестоко абандонясана. Едно време беше симпатична. Аз си падах по нея, даже имам и автограф. Взех го в Канада. Разправят, че се е съсипала от алкохол и наркотици ?
Да, на прави ми и на мен впечатление, че яко се е смачкала, а не толкова възрастна, 65 набор е. Не знам за алкохол и наркотици, по-скоро ми се струва неуспешен тунинг.

Външният вид, в случая, не ми е важен! Не е избрана за мис България.
Tanya

Мнение от Tanya »

Селянка написа: Външният вид, в случая, не ми е важен!.
и той е от значение за делово, стилно, уверено излъчване...

Има и друго... хората някак застиват във вкусовите си предпочитания когато се били са 40...
Бива да порастнат.
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Tanya написа:
Селянка написа: Външният вид, в случая, не ми е важен!.
и той е от значение за делово, стилно, уверено излъчване...

Има и друго... хората някак застиват във вкусовите си предпочитания когато се били са 40...
Бива да порастнат.
В случая.... написах.
Tanya

Мнение от Tanya »

Селянка написа:В случая.... написах.
да, относно случая ми беше коментарът - участие на дами в политиката. Не съм коментитала красотата, а стила...

има много начини за изглеждат професионално неуместно....

https://www.youtube.com/watch?v=k9_KM2BUR_g

с белите чорапи - доц. Денев...
другарката Колишева с чушлите на някакев научен съвет където обсъждат въпросите на клетъчната механика...
:elbi:
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Tanya написа:
да, относно случая ми беше коментарът - участие на дами в политиката. Не съм коментитала красотата, а стила...

другарката Колишева с чушлите на някакев научен съвет където обсъждат въпросите на клетъчната механика...
...куче в гардероб! :lol:

Двойникът, такова в чекмедже... Все гледано, и то с питаене на огромен респект към едно отминало време! :good:
Алиса

Мнение от Алиса »

Tanya написа:

И какво не е наред в стила и визията на г-жа Кстадинова?
https://www.segabg.com/hot/category-spo ... hef-na-bok

Ето актуална снимка от официална среща, коментирай. нея, не усмивки от старите ленти.
Тояга

Мнение от Тояга »

Хубава снимка, на тази среща се е решавала съдбата на България.
Между другото, склонен съм да вярвам, че модата за жени в управлението я въведе Боко. Спомням си когато каза за Цачева. Цецка е добра, слуша. В следващият момент пък, не остана доволен от ПКП.

А в добрите стари времена държаха само по една ‘в отряда’, за кадем. Баба Цола, Елена Лагадинова, Дража…..
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Nuke написа:
Tanya написа:

...куче в гардероб! :lol:

Двойникът, такова в чекмедже... Все гледано, и то с питаене на огромен респект към едно отминало време! :good:
Какво питаеш ти, бре, млекопитаещо такова!? :grin: :grin:
ПитаЯл бил той, питател такъв.. :lol: :lol: :bigsmile:
Поне питателно ли е, това дето го питаеШ!? :cool:

(Другата дума за същото е "бозайник".
Като е била малка, сестрата на жената му викала "бозайнер". :cool: :winkw: )
Tanya

Мнение от Tanya »

Nuke написа:...и то с питаене на огромен респект към едно отминало време! :good:
Ахам, винаги се сещам за едно или друго...:bigsmile:
.... не ми в стила да преоткривам топлата вода.

И днешното време си има залитания в направилна посока към ботокс и набухватели.... :grin:
но то е е продължение на онова "Трай бабо за хубост..." :blink:
Алиса

Мнение от Алиса »

Тояга написа:Хубава снимка, на тази среща се е решавала съдбата на България.
Между другото, склонен съм да вярвам, че модата за жени в управлението я въведе Боко. Спомням си когато каза за Цачева. Цецка е добра, слуша. В следващият момент пък, не остана доволен от ПКП.

А в добрите стари времена държаха само по една ‘в отряда’, за кадем. Баба Цола, Елена Лагадинова, Дража…..
Ау, изведнъж стана хубава, тъй ле?
Пък вчера: "Видях я тази Стефка как изглежда тези дни. Много смачкана, бе ? Жестоко абандонясана. Едно време беше симпатична."

Жената е на 60г. и през половината си живот се е подлагала на тежки физически натоварвания, туй се отразява на стареенето на лицето, плюс генетиката - някои са по-младолики, други се състаряват по-бързо. Не се тунингова, не се шпаклова с тонове грим, не се прави на лилииванова. Запазила е фигурата си и се облича стилно, за изненада на някои придирчиви дами. Ама щом не си дърпате пижките пред снимката й, дай да я оплюем. Мъжка ви раота, обаче не падате по-долу от офисните кокошки по накълваване на някоя.
:lol:

И за твоя изненада, не Боко е модният диктатор в европейската политика. Не знам какви си ги избирате в Канада, по пол ли, по цвят ли, по хубост ли, но в Европата и в ЕС от десетилетия върви тази тенденция все по-голям процент жени да участват в политическото управление и да заемат отговорни постове. И в Бг не сме по-назад от модата, не сме сложили бурките като твойте любими велики иранци все пак.
Пу-пу, да пази Бог.
:blum:
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Tanya написа:
Nuke написа:...и то с питаене на огромен респект към едно отминало време! :good:
.... не ми в стила да преоткривам топлата вода.

И днешното време си има залитания в направилна посока към ботокс и набухватели.... :grin:
но то е е продължение на онова "Трай бабо за хубост..." :blink:
Имам предвид, че Двойникът и Куче в чекмедже са едни от най-любимите ми български филми, Танче...

Поздрави:

https://youtu.be/i1_ivkvDIZk?si=O6UER9IkkSZ49iKp&t=16
Тояга

За Алиса

Мнение от Тояга »

Не съм казвал хубава е Стефка на снимката. Казах хубава снимка. С Мумия и Прасе. Така им казват в България. От там съм го прочел, не от канадските вестници. Ти хич нямаш чувство за неща казани без кавички, но заслужаващи кавички. :lol:

За пижките - аз моята не я дърпам. Много шава и едва я намирам, като отида в тоалетната. :shy:

За модата, жените и Боко - казах по мое мнение. Което не на всяка цена трябва да се приема за закон. :blink:
Алиса

Re: За Алиса

Мнение от Алиса »

Тояга написа:Не съм казвал хубава е Стефка на снимката. Казах хубава снимка. С Мумия и Прасе. Така им казват в България. От там съм го прочел, не от канадските вестници. Ти хич нямаш чувство за неща казани без кавички, но заслужаващи кавички. :lol:
Аз и мръсни псувни чета и чувам, но не ги повтарям пред хората с чувство или без чувство.
Кой каква цедка ще си сложи на устата, зависи само от него. Тези лапешки оправдания "ама не бях аз, те хората така говорят" са за алтернативноинтелигентните.
:winkw:
Тояга

Мнение от Тояга »

И, последно, ти обичаш ли Стефка, Слънчевият Делян, Боко, Путин, Трамп, Ушатият евреин, Чалмите, мен, другите клубари, или си я караш 'контрабас, на субконтра октавата' ?
:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Алиса

Мнение от Алиса »

Тояга написа:И, последно, ти обичаш ли Стефка, Слънчевият Делян, Боко, Путин, Трамп, Ушатият евреин, Чалмите, мен, другите клубари, или си я караш 'контрабас, на субконтра октавата' ?
:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Обичането или необичането нямат нищо общо с подигравките с нечия анатомия и външност.
Хора, които категорично няма да заобичам, са тези, които търсят да изтъкнат физическите недостатъци на други, лепват им обидни прякори заради външността и се забавляват да ги повтарят, щото било много смешно. И ги недолюбвам, не защото имат различни политически, религиозни, морални убеждения, а защото са толкова глупави, че си позволяват глупостта да им проличи, даже парадират с нея.

Да те питам на свой ред: как реши да си втълпиш, че щом изразявам неодобрение от коментарите ти за външността на Стефка и Пеевски, от това следва, че ги обичам?
Единият цял живот страда и се бори с наднормено тегло, другата се състарила в лицето и туй било добър и остроумен повод за подигравки и прякори. Външността им ли ги определя като личности или други качества и действия?

Тъпанарите в социалните мрежи са с лопата да ги ринеш - "ний не одобряваме Пенка и Пенчо, значи тя е Мумия, а той - Прасе". Но ти за мен не си неизвестен анонимен тъпанар, а човек, с когото общувам виртуално от години. И да намираш комфорт, убежище и оправдание в хорската тъпанарщина като я споделяш или имитираш, се отразява на мнението ми за теб, не за Пенка и Пенчо. За тях си имам друго мнение и то няма нищо общо с визията им, ЕГН-тата им и медицинските им картони.
Tanya

Мнение от Tanya »

Nuke написа:
Tanya написа:
....
Имам предвид, че ...
Това подразбрала. :bigsmile:

Добавенето е заради темата... мода и стил. Пък било и в политиката, науката, форума.... :grin:
Tanya

Мнение от Tanya »

nakibest написа:... бре
бре-бре-бре!:grin:

Възхитен си?

Но, да съм по темата. На кого му е скапано от работа днес?:shocked:
И ако му е...да напише какво си мисли.:grin:
Публикувай отговор