Максимално минимално е и минимално максимално.
Всъщност, вече не мога без него!
Re: Offtopic
Благодаря Нюк! 
който иска, клик върху снимката, ето ти я голяма. То пък не е философия.Nuke написа:Ами така го искат Алиса и Ружа – не мога да угодя на всички...
Специално за теб:
https://i.postimg.cc/RZ2mQxSC/20260216-070145.jpg
:))
За другото, всеки сам си преценява за доброто на отрочето.
Tanya написа:Благодаря Нюк!
Моля, Танче, няма защо... Не го споменавай.
Поздрави:
https://youtu.be/D0to-Ls4XNA?si=RXrsdN8TdyM50Op1&t=6
ПП: На тази песен – https://www.youtube.com/watch?v=zPGf4liO-KQ – най-сетне и откриха авторите... Каква победа за човечеството!
ППП: Мурджо – и него го взеха... Вече е кастриран. RIP, топките на Мурджо – https://www.youtube.com/watch?v=INw2rzGZQ-8

https://i.postimg.cc/sz0wbZjF/20260216- ... l-size.jpg
ти като имаш топки, та голем праз-куче, манджи, пс...толкоз с топките, които имаш.Nuke написа:Горан... И извинявай, но и двамата знаем за какво говорим – кастрацията!Селянка написа:за топките и за топките... балкан и балкан...колкото може-толкова!Nuke написа: Прибрах, Руже, да – няма как няма да се съобразя с вас, четящите през над 125% Уиндоус 10 или 11 мащабиране и/или антични под 1080p резолюцийки, или Бог знае какво друго...
Що се отнася до Горан – радвам се, че все пак си се консултирала с неговия ветеринар... То е ясно като бял ден – и вероятно се вижда не само от самолет, но дори и от Международната космическа станция – че си го водила при онзи, който му е кръцнал т*пките – но все пак по-добре някакъв, отколкото никакъв.
[
Така добре ли е, или може още по-миниатюрно?
Понякога направо не мога да повярвам какво чета..Селянка написа: ти като имаш топки, та голем праз-куче, манджи, пс...толкоз с топките, които имаш.
Как управлява фирма и хора, и прочее с този манталитет??
Защо не се запиташ - жена на твоята възраст и с твоите претенции за високи постижения , защо този мъж в разцвета на силите си клечи всеки ден с некви чичаци и лелки онлайн?
Така, да седнеш и да помислиш..
Направо не мога да те подмина по някой път, и днес просто не издържах..
Грозно е това, което написа.. честно да ти кажа.
По десетки причини.
Надявам се да помислиш върху думите ми и да преброиш поне до 10, преди да ми отговориш.
Макар, че, вметката ми не изисква отговор.
Последен се смее онзи, който не е разбрал шегата.
- ПЪТник две
Ти пък? Откъде знаеш че, има топки?Селянка написа:
ти като имаш топки, та голем праз-куче, манджи, пс...толкоз с топките, които имаш.
Той нито потвърждава нито отрича има или няма топки...а ти знаеш????????
Аааа... ще те обадя на Карамфилов.
Сега ще пусна тема за топките на клубарите , там ще ни разкажеш подробности!
Дай ми номера на Карамфилов, да му кажа какви ги вършиш тук??
Лъжеш го че садиш домати, ще му кажа аз!:bigsmile:
]Мнението е позиционирано и няма общо![
- ПЪТник две
"Надявам се да помислиш върху думите ми и да преброиш поне до 10, преди да ми отговориш.Cookie написа:Понякога направо не мога да повярвам какво чета..Селянка написа: ти като имаш топки, та голем праз-куче, манджи, пс...толкоз с топките, които имаш.
Как управлява фирма и хора, и прочее с този манталитет??
Защо не се запиташ - жена на твоята възраст и с твоите претенции за високи постижения , защо този мъж в разцвета на силите си клечи всеки ден с некви чичаци и лелки онлайн?
Така, да седнеш и да помислиш..
Направо не мога да те подмина по някой път, и днес просто не издържах..
Грозно е това, което написа.. честно да ти кажа.
По десетки причини.
Надявам се да помислиш върху думите ми и да преброиш поне до 10, преди да ми отговориш.
Макар, че, вметката ми не изисква отговор.
Макар, че, вметката ми не изисква отговор."
МИСЛИМ....
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10:-):-)
Отговорът за този форум Е че, половин българка като стъпи на Руженото "лайно" си мисли че , е с едно лайно по-висока от Българката Ружа!
А аз си измислих че ти по -добре си премяташ краката от Шарън Стоун, но ти се виждат топките?
Там в Германия нямате ли си форум на пишман германките да си говорите за топки, та ти се налага да ровичкаш тук в "лайната".
Нашите Ружи са голяма лъжица за твоите уста, не можеш и се качи на главата...те имат това което нямаш-Мъж Защитник до себе си.... с ТОПКИ.
Тук не е подходящо място за теб, ако си избрала да и се катериш по гърба на цветята ни ...и скъса потника на Ружа!
Verstehen Sie Deutsch?
Обаче си ни ценна като Учителка, това което ни показваш, е добре за нас да го знаем-Българките мръсни.
Руже покажи и топките си, и да ти плати потника
Колко струва един дамски потник в Германия?
]Мнението е позиционирано и няма общо
Поне можеш да потренираш мислене без реални провали и последствия, ако не се справиш.
Не е като в живия живот, където вторият шанс след издънки от глупост е изключение.
И после - рев, тръшкане и ... кой ми сра в гащите.
Re: Всъщност, вече не мога без него!
лаенето по хора е по-вредно. Няма хорогон, но има игнор. само че, ти няма да го разбереш. Както и бясно куче няма да разбере сигналите на кучегона.Albena написа:Разбира се, аз ходя да лая по кучетата, вредна съм. Вчера едно, вързано, ще ми скочи на главата, трябваше да сляза на улицата, при колите.Селянка написа:Мдааа, кучето беглец, което заедно с веригата се беше омотало в едни дръвчета, пред другия имот, съседката го отмота.Albena написа: Това куче не бяга за пръв път, бре. Преди време се вайкаше, че било голямо и ще уплаши хората.
Аре моля, не аз съм за психиатър, а такива ненормалници кучкари, мдаааа
винаги съм се притеснявала, да не уплаши някого. Аз също имам кучегон. Страхувам се. не съм кучкар. но някак си давам от себе си на любимия мъж, той пък друго на мен. Без компромиси не става. Да, аз мога да кажа : не искам кучето, не искам котките. Той ще ги махне, няма да се поколебае, но ще бъде тъжен. Знаеш ли, вечер като се прибере и как си играят с кучето, как се радват един на друг... това може да го разбере само човек, който има куче. А аз гледам през прозореца и се усмихвам, някак ми става хубаво.
Нашето е кастрирано, ваксинирано, обезпаразитено, храни се качествено, взети мерки да не излезе от вкъщи, ноооо, ето отскубнал се от Карамфилов.
Така, като се замисля, киселици като теб са по-вредни за хората, отколкото куче.
Затуй сега - кучегон, докато се науча да лая!!!!!
аз пиша тук само от няколко месеца, и то не много редовно.Селянка написа: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
А де? Как? Те така-управ! 27 години!
Много е грозно, така е. А аз половин година страдам, защото същият този, дето седи при лелките и чичаците, така грозно обижда член на семейството ми. По същия този повод. ти къде беше половин година?
А защо седи? Ами сам си е казвал-защото не намира кой да му дава подобаваща заплата и големи бакшиши.
Не съм забелязала къде е написал такива неща, моля дай линк.
Благодаря.
Последен се смее онзи, който не е разбрал шегата.
Какво трябвало да тренирам?Алиса написа:"Тъй, тъй, според теб като дойда тук трябвало да чета, да разсъждавам и да мисля ли бе?"
Поне можеш да потренираш мислене без реални провали и последствия, ако не се справиш.
Не е като в живия живот, където вторият шанс след издънки от глупост е изключение.
Както добре знаеш, аз имам лицензи до живот :))))
Всички добре знаем - имаш лиценз за атомна блондинка.Albena написа: Както добре знаеш, аз имам лицензи до живот :))))
Атомната блондинка се бие!Алиса написа:Всички добре знаем - имаш лиценз за атомна блондинка.Albena написа: Както добре знаеш, аз имам лицензи до живот :))))
Албена едва ли е бойна мадама...
Вместо да ми благодарите, че съм дошла, все същите глупости.Алиса написа:Всички добре знаем - имаш лиценз за атомна блондинка.Albena написа: Както добре знаеш, аз имам лицензи до живот :))))
Аз и така ви обичам, уж.
Лицензи за какво?? Много силно се лъжеш, че тези лицензи са "до живот".Albena написа:Какво трябвало да тренирам?Алиса написа:"Тъй, тъй, според теб като дойда тук трябвало да чета, да разсъждавам и да мисля ли бе?"
Не сега, но на 100, 120 или 150 години няма да можеш да вършиш тази същата работа толкова добре, както е досега...
Демек това със "до-живота" е условно.
Не съм бойна, за кво да се бия с някви селянки с кучета. За какво?nakibest написа:Лицензи за какво?? Много силно се лъжеш, че тези лицензи са "до живот".Albena написа:Какво трябвало да тренирам?Алиса написа:"Тъй, тъй, според теб като дойда тук трябвало да чета, да разсъждавам и да мисля ли бе?"
Не сега, но на 100, 120 или 150 години няма да можеш да вършиш тази същата работа толкова добре, както е досега...
Че те дори не са руси :)))))
Хич не е условно. Те са ми издадени пожизнено. Аз кога ще съм с акъла си, не пише в тях.nakibest написа:Лицензи за какво?? Много силно се лъжеш, че тези лицензи са "до живот".Albena написа:Какво трябвало да тренирам?Алиса написа:"Тъй, тъй, според теб като дойда тук трябвало да чета, да разсъждавам и да мисля ли бе?"
- Green Light
ПЪТник две написа:
Нашите Ружи са голяма лъжица за твоите уста, не можеш и се качи на главата...те имат това което нямаш-Мъж Защитник до себе си.... с ТОПКИ.
Майка ми, която ако не беше се споминала преди 3 г., сега щеше да е на 94 и би се смяла с глас на това изявление. Ти си голям късметлия, че не познаваше лично майка ми, а "топчестото ти мъжество" е с още по-голям късмет. Ако я беше срещал, фалшивото ти "мъжко" самочувствие щеше да бяга с писъци, дори като чуеш името й. Такъв човек беше майка ми - изживя САМА 60 години достоен живот, отгледа сама дете и внуци, доживя самостоятелно по свой избор до старини и в последните години от живота си живя и почина под нашия покрив, на семейството, което ЛИЧНО създаде и отгледа като обичана майка и баба, без и за ден да се беси на врата на "мъж-защитник ... с топки".
Бисквитката е нейна подобрена версия - на МОЯТА майка.
А ти си хлевоуст импотентен смешник. Без топки.
Не си прочела, ами прочети, моля. Половин година какви ли не ги изписа затова, че сме кастрирали Горан. Това е наше решение и аз търпя месеци наред злословията му. Линк как да ти дам, като са десетки. Намери си, ако държиш на истината. Аз съм твърде търпелива, т.е. бях, с неговото държане по отношение на семейството ми.Cookie написа:аз пиша тук само от няколко месеца, и то не много редовно.Селянка написа: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
А де? Как? Те така-управ! 27 години!
Много е грозно, така е. А аз половин година страдам, защото същият този, дето седи при лелките и чичаците, така грозно обижда член на семейството ми. По същия този повод. ти къде беше половин година?
А защо седи? Ами сам си е казвал-защото не намира кой да му дава подобаваща заплата и големи бакшиши.
Не съм забелязала къде е написал такива неща, моля дай линк.
Благодаря.
- ПЪТник две
За коя от майките говорим тук-за селянката и бисквитката или за майките им?Алиса написа:ПЪТник две написа:
Нашите Ружи са голяма лъжица за твоите уста, не можеш и се качи на главата...те имат това което нямаш-Мъж Защитник до себе си.... с ТОПКИ.:lol:
Майка ми, която ако не беше се споминала преди 3 г., сега щеше да е на 94 и би се смяла с глас на това изявление. Ти си голям късметлия, че не познаваше лично майка ми, а "топчестото ти мъжество" е с още по-голям късмет. Ако я беше срещал, фалшивото ти "мъжко" самочувствие щеше да бяга с писъци, дори като чуеш името й. Такъв човек беше майка ми - изживя САМА 60 години достоен живот, отгледа сама дете и внуци, доживя самостоятелно по свой избор до старини и в последните години от живота си живя и почина под нашия покрив, на семейството, което ЛИЧНО създаде и отгледа като обичана майка и баба, без и за ден да се беси на врата на "мъж-защитник ... с топки".
Бисквитката е нейна подобрена версия - на МОЯТА майка.
А ти си хлевоуст импотентен смешник. Без топки.
Бисквитката охули Ружа в смисъл, че Ружа е тъпа и не може дори и фирма да върти
Аз се включих в леко обидното мнение на бисквитката към селянката и показах, че такова поведение не е достойно между нас.
А ти както винаги вкара и майките ни в играта, което също не е достойно и няма нищо общо с темата.
Ти не отрече написаното от мен, че мъжът в семейството е Сила и Защита на семейството.
Важното ти беше да наплюеш топките ми, което редовно правиш във всяко твое мнение!
Така, че моля за уважение поне към майките , щом не можеш друго!
"Нашите Ружи са голяма лъжица", включва и майките, дори и теб!
]Мнението е позиционирано и няма общо