Nuke написа:
Научи ги най-после тия конструкции "дали, или" – нямам цял живот време да се занимавам с теб. Достатъчно ми беше, когато пожела смъртта на баща ми – каквото ходи насам, иде насам! Специално за вас, с под 32" мониторите, съм редактирал всички снимки и Вие вече няматге повод за наказание. Нали си художник – нарисувай ми една картина и я публикувай тук, във форума, за да докажеш истинността на своите претенции... Дотогава си оставаш една алчна жена!
В тази тема и във всички предишни снимките ти не са редактирани и продължават да ми разпъват страниците на монитора. В редактиран формат е снимката, която снощи си качил в темата на Селянка - само тя. Можело значи да си направиш труда да се съобразиш със забележките на околните и да си коригираш публикациите в удобно четим
за всички потребители формат. Стига да поискаш и да покажеш желание за добросъседска комуникация, пък ако щеш и за работа в екип. Вместо оправдания "на мен така си ми е добре, какво ми пука, че на другите им е зле и им създавам проблеми".
А тази тлъста лъжа с "пожела смъртта на баща ми", която умишлено си изфабрикува от едно мое изречение, нямащо нищо общо с баща ти и оттогава изписахМЕ купища мастило, за да ти обясним това, вече много се изтърка. Пускаш я всеки път, когато ми се назлобиш и искаш да ме засегнеш и дискредитираш пред околните - умишлено, но подбудите ти са прозрачни за всички. За съжаление, не си най-острият нож в кухнята, иначе отдавна да беше съобразил, че този похват - "да очерня максимално, дори чрез измислици, всеки, който ми възрази или отправи критика" - никак не е печеливш в общност на зрели и мислещи хора. Напротив, злепоставя теб самия и създава впечатление за инфантилност и некадърност в комуникирането. Използван многократно, стократно и редовно, отдавна е изгубил ефекта си на "шок и боНба", какъвто си въобразяваш, че създава. Вместо това, затвърждава съвсем друго впечатление за теб - "а, Нюкчо пак се изцепва... ами той толкова си може". Също като с грамаданските снимки, поствани напук, за да им е гадно на забележкарите.
Само от теб зависи дали ще проявяваш съобразителност и с какви средства ще печелиш одобрение или ще се примириш с етикета "Нюк толкова си може" и ще избутваш някакси в тоз жУвот.