С камбана или с трясък предпочитаме?
- ПЪТник две
С камбана или с трясък предпочитаме?
Ако не знаете да ви информирам:
https://business.dir.bg/pazari/kolko-sh ... e-e-solena
"Наближава един от най-светлите християнски празници и домакините все по-често поглеждат към традиционното меню и цените на продуктите."
Не се бъзикам, информирам ви че сте информирани, че УПРАВЛяВАЩИТЕ ви избрани от нас, вече са отпуснали по 20 евро на бедните ни братя и сестри.....
Същите, чрез медиите си, сега ни казват какво да си купим с 20 евро:
"И така, ако се тегли чертата, скромна великденска трапеза ще излезе поне 100 евро."
Празници идват Велики, не мислете за другите задници, а само за своя 100 евро са смешно малки за депутатски заплати и прекалено много за бедните...ни,ви внушават...
Всъщност сме пред избори, ще избирате ли...ебаси, а не се ли наизбирахте че я докарахме да тук избранниците ви да се подиграват с родителите ни....с 20 евра....
Моля не псувайте депутатите, ние си ги избрахме.....
Ако не ви се получава с изборът, не обвинявайте другите, то е просто щото вашето наше веднъж е грешка а, след това повторено е Глупост...
Докато гласуваме за глупостта, ще получавате резултатите, а ако не избираме, ще сме насилени..... е разликата избрал и насилен!!
Това е РОМАН, не е Приказка!
https://business.dir.bg/pazari/kolko-sh ... e-e-solena
"Наближава един от най-светлите християнски празници и домакините все по-често поглеждат към традиционното меню и цените на продуктите."
Не се бъзикам, информирам ви че сте информирани, че УПРАВЛяВАЩИТЕ ви избрани от нас, вече са отпуснали по 20 евро на бедните ни братя и сестри.....
Същите, чрез медиите си, сега ни казват какво да си купим с 20 евро:
"И така, ако се тегли чертата, скромна великденска трапеза ще излезе поне 100 евро."
Празници идват Велики, не мислете за другите задници, а само за своя 100 евро са смешно малки за депутатски заплати и прекалено много за бедните...ни,ви внушават...
Всъщност сме пред избори, ще избирате ли...ебаси, а не се ли наизбирахте че я докарахме да тук избранниците ви да се подиграват с родителите ни....с 20 евра....
Моля не псувайте депутатите, ние си ги избрахме.....
Ако не ви се получава с изборът, не обвинявайте другите, то е просто щото вашето наше веднъж е грешка а, след това повторено е Глупост...
Докато гласуваме за глупостта, ще получавате резултатите, а ако не избираме, ще сме насилени..... е разликата избрал и насилен!!
Това е РОМАН, не е Приказка!
]Мнението е позиционирано и няма общо![
- ПЪТник две
То и аз чух че имате много храна, за това си щедра ти!Алиса написа:Ти до Великден ли ще мрънкаш за тези 20 евро?
Да вземем да съберем пари и да ти изпратим, че да не стоиш гладен ли, що ли?
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/mvr-i-mz ... n-proizhod
Мога да ти пратя 2-3 агнета от склада, на нас не ни трябват. Канени сме на софра у зетя със старите си родители, ще ни гощват безплатно.ПЪТник две написа:То и аз чух че имате много храна, за това си щедра ти!Алиса написа:Ти до Великден ли ще мрънкаш за тези 20 евро?
Ти нямаш ли зет да те покани?
- ПЪТник две
Как така ще ми пратиш, да не е зет ти собственик на склада?Алиса написа:Мога да ти пратя 2-3 агнета от склада, на нас не ни трябват. Канени сме на софра у зетя със старите си родители, ще ни гощват безплатно.ПЪТник две написа:То и аз чух че имате много храна, за това си щедра ти!Алиса написа:Ти до Великден ли ще мрънкаш за тези 20 евро?
- ПЪТник две
Благодаря за пратката, но нямаше нужда от ракията. Сега готвим и сме поканили зетят и снахата довечера на гости.Алиса написа:Мога да ти пратя 2-3 агнета от склада, на нас не ни трябват. Канени сме на софра у зетя със старите си родители, ще ни гощват безплатно.ПЪТник две написа:То и аз чух че имате много храна, за това си щедра ти!Алиса написа:Ти до Великден ли ще мрънкаш за тези 20 евро?
Носят ли ви по 20 евро или са по-стиснати и от депутати?ПЪТник две написа:
Благодаря за пратката, но нямаше нужда от ракията. Сега готвим и сме поканили зетят и снахата довечера на гости.
Не съм ти пращала ракия, някой друг те е съжалил, че тънеш в бедност, щото децата ти не те поглеждат. То след толкова реване по клубовете за пари...
- ПЪТник две
Що не си кажеш истината, че ми прати лимонадено шише с ракия разредена с вода и с миризма на чесън?Алиса написа:Носят ли ви по 20 евро или са по-стиснати и от депутати?ПЪТник две написа:
Благодаря за пратката, но нямаше нужда от ракията. Сега готвим и сме поканили зетят и снахата довечера на гости.
Не съм ти пращала ракия, някой друг те е съжалил, че тънеш в бедност, щото децата ти не те поглеждат. То след толкова реване по клубовете за пари...
Постоянно лъжеш и си измисляш филми...
До там ли я докара, поне 10 евра да ми беше пратила щом мислиш че съм беден!
За това е темата, не е за пари!
- ПЪТник две
Срамното не е да си беден.Алиса написа:Ако не си беден, защо ще цивриш във втора тема, за евра, пари, деца и родители?ПЪТник две написа: Постоянно лъжеш и си измисляш филми...
До там ли я докара, поне 10 евра да ми беше пратила щом мислиш че съм беден!
За това е темата, не е за пари!
Срамно е.
Срамното е човек да загуби себе си заради пари!
Справка Хасково, богатият, препълнен с развалени храни склад, 20 евро социални помощи и ....и още нещо тук!
Убедена съм, че изобщо не се вълнува от паниците и джобовете ни. Ама пусто мерак за философстване и те така, да се драчи.Алиса написа:Ти отдавна си се изгубил.ПЪТник две написа: Срамното не е да си беден.
Срамното е човек да загуби себе си заради пари!
Вечно вторачен в хорските паници и джобове кой колко яде, какво получава и колко дава.
Цигания до шия.
Нещо като теб, само че при него философстването е почти добронамерено, докато при теб е рядко добронамерено.
но пък всеки показва това, което иска или това, което иска да е!
- ПЪТник две
- ПЪТник две