ПЪТник две написа:nakibest написа:Селянка написа:
Програмистите винаги са с едни гърди, поне, преди ползвателите!
3-те най-важни фактора се прескачат на "прескочи кобила", а и често играят на "котка с мишка"!!

(като котката се сменя)
А именно -- потребителите, софтуерът, хардуерът...
Ту едното излиза напред, ту другото, ту пък третото!

Винаги в баланс, но леко дебалансиран.

Наки ти си открил Америка ве!
Че, не само ти и аз изживяхме години в това състезание-тъкмо се оправя с интернет, и трябва да си сменя устройството щото нали.... си открил Америка.
Как можа?
Еее, невинаги е така.
Примерно, мойто комп и лаптоп и двете са модели около 2010, 2012 година - пък още си бачкат!

И засега нямам намерения да ги сменям, освен ако не почине някоя нова, неизвестна ми досега пралеля в САЩ и ми завещае милионите си..!
Вярно, доста пари съм набухал поне частично да ги осъвременя през годините. Демек са ми Франкенщайн и ПЦ-то и лаптопа - стари като основа, по-новички като дискове (вкл. външни, но и вътрешни), доп. екрани (монитори), клавиатури и етц перЕферия.
Докато при таблета ползвах стария си Самсунг таблет някъде от 2014 година до към лятото 2024, демек цели ДЕСЕТ години!
Някои си ги "връткат" на 2-3 години. Аз не!
При телефона пък хептен е повече (като процент, де, не абсолютна стойност) -- от 2017 година ми е, и чак сега през пролетта на 2026 година съм в процес на минаване на нов телефон, което си е вероятно близко до световен рекорд по ползване на Андроид телефон без смяна.
Не бързам, че да не "омажа" или загубя нещо...
(парил съм се преди, и "Паренка ще духа!")
Като се уверя че най-важните приложения за работа и лични мои са настроени ОКей на новия телефон, тогава ще местя СИМ картата..