Ааа, дизайнът кърти. Тези налепкани емблеми на американски военни дивизии ли са, какво са, ми идват твърде много и кичозно, обаче кръпката на гърба е върхът!
Благодаря, добре съм.
Кройката и материала може и да са по по оригинален пилотски дизайн, обаче пришитите емнайсет емблеми, особено кръпката на гърба на развален руски - ТЦ.Тояга написа:Благодаря, добре съм.
Дизайнът си е верен, якето си е пилотско, оригинал. Едно време се кипрех с него. Сега нито мога да го продам, нито мога да го нося. В тея амбреажни времена не искам да ме пребият някъде. И особено без вина виновен.
ПП Гледам, тук качването на снимки ся явява доста цивилизовано. За разлика от слънчевия Дир.
Кво да ти кажа Коф.., или тор... не знам, не съм сигурна.
Вещица, вещица. Гледам на хороскоп, на боб, на пъп, кълна и плешивея.nakibest написа:@Алиса --->![]()
!!!
Чуек, ти нА разби!
Не те знам вещица си ли, шаманка ли, или си екстрасенсК!? - как така веднага го надуши Кофтия, че е той!? РеспеКТ!
Според мен е било по-просто. Алиса помни подробности 200 години. Понякога съм си мислил дали води записки и база данни или просто почни. Вероятно съм споменавал за това яке в миналото. Това глупаво яке. За момента така го виждам. И то заради краварите. Бях го сложил за продажба преди години, разговорихме се с хора. Един ме накара да проверя етикетите от към хастара, производителя. Каза, че якето е от верният производител, да не го продавам. Имало стойност.Вещица, вещица. Гледам на хороскоп, на боб, на пъп, кълна и плешивея.
Как няма да разпознаете Кофтия и чувството му за хумор, бря! Кой друг ще се прекръсти на Тояга?
ТЦ. Якето за сефте го чувам и виждам. Сигурно съм от онези 15% женски мозъци, дето Ржевски не вярва, че съществуват.Тояга написа:Според мен е било по-просто. Алиса помни подробности 200 години. Понякога съм си мислил дали води записки и база данни или просто почни. Вероятно съм споменавал за това яке в миналото. Това глупаво яке. За момента така го виждам. И то заради краварите. Бях го сложил за продажба преди години, разговорихме се с хора. Един ме накара да проверя етикетите от към хастара, производителя. Каза, че якето е от верният производител, да не го продавам. Имало стойност.Вещица, вещица. Гледам на хороскоп, на боб, на пъп, кълна и плешивея.
Как няма да разпознаете Кофтия и чувството му за хумор, бря! Кой друг ще се прекръсти на Тояга?
Има стойност, но и на всека пета кола в махалата има Иранско байраче.