Важни информации
- Green Light
Важни информации
Важна информация – овлажнителят за кожа не пази от слъчево изгаряне. Това е странно, защото на външен вид шишето е абсолютно идентично.
Така че два дена смело се мазахме с него, под вятъра и слънцето после, третия и четвъртия ден го прибрахме в раницата, понеже минахме на дефламол. Сега притежавам тен на холивудски актьор. От сцената, когато мъртвеца се измъква от гроба и протяга ръка с парцали кожа висящи от нея, а отдолу прозира червеното месо.
Ще ме обвините че лъжа, но на фона на жешките ми слъчневи изгаряния съм спал с вълнен пуловер и дънки. И две вълнени одеала. Обмислях да спя гол само с чаршаф, че да не ми жули, но постепенно отхвърлих идеята.
Втора важна информация. Вие може да си правите сметка, че децата ви ще ядат по две бисквити, като в София. Но идва първия преход, когато опукват русенското варено и гледат с поглед на вълци, а в хижата поръчвам 12 кюфтета, една мусака, две лещи и кажи речи половин хляб, салатите отделно. За четирима, не за осем. И така 4 дена. Няма тва не го обичам, не искам сега, не съм гладен, може ли сладолед.
Всеки път ги оглеждах преди да купя. Моите бяха.
Има много други важни информации. Не вярвайте на спомените си отпреди двайсет години, не се мерете също така със своето 18 годишно аз, недейте да обещавате да се обаждате никому понеже кой знае защо Your precious не работи в планината. И накрая не търсете междуградски транспорт след 5.
И на последно място, кръглата нула като Новина, банална, повтаряната до втръсване важна информация: Пирин е безумно красив.
П.П. Пак ще ме обвините, че лъжа, обаче изгарянията, допълнително претрити от вълната през нощта, студа през август, гарниран със страшна жега и подбитите крака се превръщат в един от най- готините ми спомени.
Така че два дена смело се мазахме с него, под вятъра и слънцето после, третия и четвъртия ден го прибрахме в раницата, понеже минахме на дефламол. Сега притежавам тен на холивудски актьор. От сцената, когато мъртвеца се измъква от гроба и протяга ръка с парцали кожа висящи от нея, а отдолу прозира червеното месо.
Ще ме обвините че лъжа, но на фона на жешките ми слъчневи изгаряния съм спал с вълнен пуловер и дънки. И две вълнени одеала. Обмислях да спя гол само с чаршаф, че да не ми жули, но постепенно отхвърлих идеята.
Втора важна информация. Вие може да си правите сметка, че децата ви ще ядат по две бисквити, като в София. Но идва първия преход, когато опукват русенското варено и гледат с поглед на вълци, а в хижата поръчвам 12 кюфтета, една мусака, две лещи и кажи речи половин хляб, салатите отделно. За четирима, не за осем. И така 4 дена. Няма тва не го обичам, не искам сега, не съм гладен, може ли сладолед.
Всеки път ги оглеждах преди да купя. Моите бяха.
Има много други важни информации. Не вярвайте на спомените си отпреди двайсет години, не се мерете също така със своето 18 годишно аз, недейте да обещавате да се обаждате никому понеже кой знае защо Your precious не работи в планината. И накрая не търсете междуградски транспорт след 5.
И на последно място, кръглата нула като Новина, банална, повтаряната до втръсване важна информация: Пирин е безумно красив.
П.П. Пак ще ме обвините, че лъжа, обаче изгарянията, допълнително претрити от вълната през нощта, студа през август, гарниран със страшна жега и подбитите крака се превръщат в един от най- готините ми спомени.
Последно промяна от Green Light на 09.08.13, 11:50, променено общо 1 път.
Великолепски Пирин :)
Къде, къде?
Аз не знам дали разказвах, като спахме 20-30 човека на Кончето... беше като джулай на Камен бряг, а-ма Септември :)
п.п.
И аз да споделя една важна информация:
Ако имаш известие за СМС към кредитната си карта - единствено хубаво е че знаеш че те обират в реално време :)
Наздраве...
Къде, къде?
Аз не знам дали разказвах, като спахме 20-30 човека на Кончето... беше като джулай на Камен бряг, а-ма Септември :)
п.п.
Ако имаш известие за СМС към кредитната си карта - единствено хубаво е че знаеш че те обират в реално време :)
Наздраве...
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
Хижа Вихрен-Демяница-Тевно езеро-Беговица ядохме и решихме да продължим до Хижа Яне Сандански.itcome написа:Великолепски Пирин :)
Къде, къде?
п.п.
Наздраве...
После същия ден с такси до гара Сандански, влак до София няма, взимаме пътнически до Дупница, като се прекрачваме на рейс в една отсечка, защото правят ремонт на линията. После от Дупница до Сф с кола
И в дванайсе децата си легнаха къпани, а ние с Бейби си разделихме джина и се заприказвахме къде бяхме сутринта
- Green Light
Не, не.Kent написа:това в рамките на едно денонощие ли бе, яко:blink: правили сме нещо подобно с ирена 2002 хижа яворов-хижа демяница през вихрен и василашките / почивка два-четери часа/- мелмак. ама и това си го бива:-)
София хижа вихрен първи ден
Хижа вихрен Демяница втори ден
Демяница Тевно трети ден
И от Тевно до софия четвъртия
С един приятел пт Демяница до х Яне сандански на един преход го взехме навремето. Бяхме На 18
Сий аз с какво се развращавах... тука Кент-а ми разказваше (навремето), че иска да се спусне с главата надолу...
http://karaivan.com/photo/bg_nevqsta.swf
Кърти, чисти, извозва...
Във ваша чест - ей на този сайт попаднах вчера, търсейки нещо друго
https://sites.google.com/site/kashkaval ... /shto-e-to:
Може и да не е много информативен, но е идеен.
Panta rhei...
- Green Light
Да. Много палатки има. Аз помня, че бяха забранени, ама живота се развива. Много чужденци, съвсем малко българи. Иван е точно по Бански типично начумерен, за сметка на жена му забравих как се казваше. Открихме общи познати, бе готино беше.Kent написа:на тевно как е, пишман турсти пак се оплакват от иван, карал се че спят по драките и отиват като слънце изгрее да вкусват от благините на цивилизацията
Камениците са си там, езерото си е там, всичко си е както си трябва.
Септември, октомври ме е страх от мъгли мен. Но семейството толкова единодушно настоява за още, че сигурно ще скитаме пак тази година.
- Green Light
Мнемозина написа:Във ваша чест - ей на този сайт попаднах вчера, търсейки нещо друго
Мерси!
Всеки пармезан е минал през фаза кашкавал.
П.П. Много готин сайт. И е точно в десетката, що се отнася до Гринлайтови. Мерси пак!
- сър Айвънхоу
Re: Важни информации
СНИМ-КИ! СНИМ-КИ! СНИМ-КИ!Green Light написа:Важна информация
инак ще има:
ОС-ТАВ-КА!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ехаааааааааааааitcome написа:Сий аз с какво се развращавах... тука Кент-а ми разказваше (навремето), че иска да се спусне с главата надолу...
супер!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
хубав форум имаМнемозина написа: https://sites.google.com/site/kashkaval ... /shto-e-to:
надникнах
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа