Малко светлина в тунела...

Все същите
Аватар
Green Light

Re: Малко светлина в тунела...

Мнение от Green Light »

За стискане стискам. Обаче песента е под всякаква критика.
http://www.youtube.com/watch?v=Kgk5F7QvnCg

Все се каня да се поразтърся из интернет относно правилата за избиране на песента ни за Евровизия. Изобщо не знам как става, имам само смътна идея. Във всеки случай това нещо - "Българско предложение за песен за Евровизия" трябва да има продуцент. Не може да няма. Е тоя продуцент определено си е сбъркал професията.

Ако не е на последно място тая песен ще е късмет и половина.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Абе изпращали сме и по-лоши песни, да не забравяме човека-глас все пак:lol:
Текстът е умопомрачителен и за щастие чужденците няма да го разбират, а инак песента никак не е лоша, особена като са включили и гайдата.
За разлика от последните ни няколко опита, тази носи поне специфично звучене и звучи екзотично и без простотии, професионална работа отвсякъде.
Обаче, обаче, обаче визията е......немам думи. Как па не направят нещо модерно и стилно един път бе! Като те не могат, да го поръчат на някой външен.
Но като цяло нямаме причини за притеснение, съвсем достойно ще си се представим, а дали ще сме напред в класацията един бог знае.
Да им пожелаем успех, имат шансове!
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

shshtt написа:Абе изпращали сме и по-лоши песни, да не забравяме човека-глас все пак:lol:
Текстът е умопомрачителен и за щастие чужденците няма да го разбират, а инак песента никак не е лоша, особена като са включили и гайдата.
За разлика от последните ни няколко опита, тази носи поне специфично звучене и звучи екзотично и без простотии, професионална работа отвсякъде.
Обаче, обаче, обаче визията е......немам думи. Как па не направят нещо модерно и стилно един път бе! Като те не могат, да го поръчат на някой външен.
Но като цяло нямаме причини за притеснение, съвсем достойно ще си се представим, а дали ще сме напред в класацията един бог знае.
Да им пожелаем успех, имат шансове!
аз най-вече визирах професионализмът на трите народни певици, които ще са бек-вокали...

тук препоръчвам да намерите в тубата клипове с песните на хора "Bulgarian Voices Angelite"... невероятни са...

наслаждавайте се на красотата, водеща до нирвана...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Оня с броня написа:
аз най-вече визирах професионализмът на трите народни певици, които ще са бек-вокали...

тук препоръчвам да намерите в тубата клипове с песните на хора "Bulgarian Voices Angelite"... невероятни са...

наслаждавайте се на красотата, водеща до нирвана...
е това ме изстрелва в космоса директно :pray:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Копи пейст не се получава. Ето тук са правилата.
http://eurovision.bnt.bg/wp-content/upl ... a_2013.pdf

Комисията включва постоянния състав на Продуцентския съвет на Дирекция „Програма БНТ1”, както и служители на БНТ, притежаващи професионален опит и умения при участието на БНТ в досегашните издания на Песенния конкурс на Евровизия”, както и при реализацията на музикални програми и предавания на БНТ.

ИзкрИвих се докато го копирам. Тоя продуцентски съвет трябва да бъде преназначен. Но ако може на друга длъжност. Има нужда бнт от дизайнери, например, от коафьори, масажисти, кондиционери или от обикновени педераси. Все ще бъдат полезни в нещо. За продуценти, не са.

Не ги знам кои са, може би са това:

Севда Шишманова - Директор на Дирекция "Програма БНТ 1"

Продуцентски център "Вътрешна телевизионна продукция" Роберт Ковачев - Главен Продуцент

Продуцентски център "Външна телевизионна продукция" Евгения Атанасова Атанасова-Тенева - Главен Продуцент

Продуцентски център “Телевизионно филмопроизводство - Студия ЕКРАН” Боряна Бориславова Пунчева - Главен Продуцент
Публикувай отговор