Гадно, ама ще търпя...Quid написа:кво е гадно като гледам у белиз
малииииииииии

затварям си очичките и... дупе да ми яко
щот тоз хамак не изглежда особено ергономичен
Искаш... Ама няма!Green Light написа:Искам почивка. По средата на всеки час се сещам за морето или за планина(бяхме на Пампорово събота и неделя) и направо ми иде да се развикам. Карам се на хората, един майстор ми вади нервите, партньорите ме дразнят, доставчиците също, всички са ми неприятни. И града ми е неприятен. Чистенето на улиците ме дразни. Новите градинки. Вчера ходя по чистак новата асфалтирана алея от Княжево към Руски Паметник, ходя(аз само от Димитър Несторов, нали, надолу шляпам, да не помислите че ще трамбовам десет километра), съпоставям я с разбитата настилка на същата тая улица през зимата и как се промъквахме като през кратери, а сега гледам рози, нови плочки, ограда двойна, права, хубава, един фас няма в градинките, работници внимателно довършват ниски бордюри, така удобно направени за колело, красиво, хубаво, ново, и единственото което ми минава през ума е "шибани гадни педали, вашта кожа, мръсна!" И тва за майката. Вървя си, уж трябва да е хубава привечер, таман захладнява, а отвътре ми е направо вулкан. Хич ме няма. Трамвай минава на Руски паметник покрай мене нащрек, внезапно, нали, забелязал че вече съм един човек от релсите излязъл. Много ме дразни всичко. И вие също. Искам море!
Тц...Piqndurnik написа:Да знаеш само колко е зор секса прав в хамак...majemela4ka написа: затварям си очичките и... дупе да ми яко
щот тоз хамак не изглежда особено ергономичен
не го копнах от дираGreen Light написа:Холи, а къде е предния постинг, преди ценоразписа? Там където Глигор стигна до идеята да прави селски туризъм. Сълзи ми беха избили, начи
от мое име май си писалGreen Light написа:Като стегната пружина съм в момента да ме погледнеш и подскачам, такова ми е, голям зор. Веднъж годишно ми се случва, ама е толко нанагорно, че повече не може. Имам чувството че като стана сутрин всичко е объркано, наопаки, и против, и аз до вечерта само бутам, оправям, вдигам и се напъвам ужасно и на другия ден сначале.