Ти от дума не разбираш ли?БоЕВ написа:Твоя воля! Задръж поне хартишката, та да не замърсяваме природата.pocti_bezobidna написа:Не, благодаря.БоЕВ написа: Затапи ма - пичелиш....дъФка!
Казах не.
След като тя не ще, дъФката ще глътна аз, ама поне да прибере хартишката.Амаранта написа:Сори, че се меся - я, как хубаво си гукате,БоЕВ написа:
Твоя воля! Задръж поне хартишката, та да не замърсяваме природата.
ама да отбележа, че самата дъвка замърсява повече от хартишката.
Мда, да си казваме некои неща направо, викам аз.![]()
Що се праиш на ударен?БоЕВ написа:Не на опазването на природата!?:blink:pocti_bezobidna написа:Ти от дума не разбираш ли?БоЕВ написа: Твоя воля! Задръж поне хартишката, та да не замърсяваме природата.
Казах не.
Ама аз нищо не ти предлагам ей така...от мене!:shocked:pocti_bezobidna написа:Що се праиш на ударен?БоЕВ написа:Не на опазването на природата!?:blink:pocti_bezobidna написа: Ти от дума не разбираш ли?
Казах не.
Казвам ясно и просто, та да не кажеш, че не си ме разбрал:
Каквото и да ми предложиш - не го ща!
ПС. Колкото до природата - ти дъвчеш дъвка, ти носиш отговорност къде ще изхвърлиш хартишката (и дъвката, разбира се).
абе, вие двамцата ми заприличахте на една друга "двойка", дето се рънка от известно време...БоЕВ написа:Ама аз нищо не ти предлагам ей така...от мене!:shocked:pocti_bezobidna написа:Що се праиш на ударен?БоЕВ написа: Не на опазването на природата!?:blink:
ПС. Колкото до природата - ти дъвчеш дъвка, ти носиш отговорност къде ще изхвърлиш хартишката (и дъвката, разбира се).
Спечели конкурс по остроумие и надговаране с награден фон дъфка и трябва да си приемеш/получиш наградата.
Няма такъв конкурс, не заблуждавай аудиторията.БоЕВ написа:Ама аз нищо не ти предлагам ей така...от мене!:shocked:pocti_bezobidna написа:Що се праиш на ударен?БоЕВ написа: Не на опазването на природата!?:blink:
Спечели конкурс по остроумие и надговаране с награден фон дъфка и трябва да си приемеш/получиш наградата.
19" ми е телевидзорът. Мое ли това още да го "разтегнете", та мястото да се заеме цялото?pocti_bezobidna написа:Няма такъв конкурс, не заблуждавай аудиторията.БоЕВ написа:Ама аз нищо не ти предлагам ей така...от мене!:shocked:pocti_bezobidna написа: Що се праиш на ударен?
То някога бяхме помолили людете да се съобразяват с цитатите, ама на - както винаги - глас в пустиня. Ма инак знаят да цвъркат нещо като не им изнася.holi_day написа: 19" ми е телевидзорът. Мое ли това още да го "разтегнете", та мястото да се заеме цялото?
А като квадрат да го квадратирате, не като правоъгълник?
абе, нали имаше идея автоматично да се режат прозорци???maggot написа:То някога бяхме помолили людете да се съобразяват с цитатите, ама на - както винаги - глас в пустиня. Ма инак знаят да цвъркат нещо като не им изнася.
а трае ли сърДце юнашко бре:rotfl24:maggot написа:То някога бяхме помолили людете да се съобразяват с цитатите, ама на - както винаги - глас в пустиня. Ма инак знаят да цвъркат нещо като не им изнася.holi_day написа: 19" ми е телевидзорът. Мое ли това още да го "разтегнете", та мястото да се заеме цялото?
Ей ги, са и тия двамата - не стигат другите простотии заради които тва хубаво форумче се превърна в помийна яма, ами и те - да не би да пропуснат общата тенденция и да се чувстват прецакани после.
И аз съм оптимист.Кент написа: а трае ли сърДце юнашко бре:rotfl24:
за форума споко, ше му мине като на куче
или дет казах другаде
земи го затвори донаесен
после ше се напълни с любезни ангелчета тука
на мене са ми симпатични около половината клубариholi_day написа:И аз съм оптимист.Кент написа: а трае ли сърДце юнашко бре:rotfl24:
или дет казах другаде
земи го затвори донаесен
Очаквайте в следващите епизоди - кой на кого е най-симпатичен, любим и пр.
Е, няколко човека шъ си премълчават и няма да си говорят, мъ това е знак, че четат другия още по-внимателно и тенденциозно.
Не се крий зад аудиторията. Кажи са вземаш ли дъфката или не я вземаш...или направо да я дам на дом за сираци.pocti_bezobidna написа:Няма такъв конкурс, не заблуждавай аудиторията.БоЕВ написа:Ама аз нищо не ти предлагам ей така...от мене!:shocked:pocti_bezobidna написа: Що се праиш на ударен?
Работим по въпроса.holi_day написа:19" ми е телевидзорът. Мое ли това още да го "разтегнете", та мястото да се заеме цялото?pocti_bezobidna написа:Няма такъв конкурс, не заблуждавай аудиторията.БоЕВ написа: Ама аз нищо не ти предлагам ей така...от мене!:shocked:
Не се приема! Забележката е субективна - дай пример кога не съм "забърсвал" цитатите или пък пускал снимки в преголеми размери. А, в момента двама сме в крачка, защо забележката е само към мен - разпознавам се по "цвъркането".То някога бяхме помолили людете да се съобразяват с цитатите, ама на - както винаги - глас в пустиня. Ма инак знаят да цвъркат нещо като не им изнася.
Не правя нищо по-различно от другите клубари - забавлявам се просто. Да съм нагрубил, обидил, изнесъл лично инфо, замесил нечие семейство...?Ей ги, са и тия двамата - не стигат другите простотии заради които тва хубаво форумче се превърна в помийна яма, ами и те - да не би да пропуснат общата тенденция и да се чувстват прецакани после.
Кент написа: а трае ли сърДце юнашко бре:rotfl24:
или дет казах другаде
земи го затвори донаесен
и да искам да имам не мога:-)БоЕВ написа:Дали!Кент написа:
а трае ли сърДце юнашко бре:rotfl24:
или дет казах другаде
земи го затвори донаесен
Нещо против моето присъствие и поведение ли имаш?
После ще метнеш ли една препоръка - смятам да се пробам в боливуд.maggot написа:Кент написа: а трае ли сърДце юнашко бре:rotfl24:
или дет казах другаде
земи го затвори донаесен
Нема да затварям нищо, искам да ги видя до къде ще се омажат. Любопитство, майна, ама ко да праим... Пък и отдавна сериалчета не съм зяпкала, добре ми идват
Бе нямах те точно тебе предвид, ама щом си казал....БоЕВ написа: Не се приема! Забележката е субективна - дай пример кога не съм "забърсвал" цитатите или пък пускал снимки в преголеми размери. А, в момента двама сме в крачка, защо забележката е само към мен - разпознавам се по "цвъркането".
Ма се дърляш. Сопри се. Забавлението във вид на дърляне само доизхабява нервите накрая.БоЕВ написа: Не правя нищо по-различно от другите клубари - забавлявам се просто. Да съм нагрубил, обидил, изнесъл лично инфо, замесил нечие семейство...?
а как се качва планинске бегач в Опел Астра Хечбек червен с рег. табела ххххх:-) на колите може ли да им се махад затните зедалки без ъгълошлайв или чук?:shy:maggot написа:Бе нямах те точно тебе предвид, ама щом си казал....БоЕВ написа: Не се приема! Забележката е субективна - дай пример кога не съм "забърсвал" цитатите или пък пускал снимки в преголеми размери. А, в момента двама сме в крачка, защо забележката е само към мен - разпознавам се по "цвъркането".
А за цитатите - примера дето го искаш си е пред очите ти
Ма се дърляш. Сопри се. Забавлението във вид на дърляне само доизхабява нервите накрая.БоЕВ написа: Не правя нищо по-различно от другите клубари - забавлявам се просто. Да съм нагрубил, обидил, изнесъл лично инфо, замесил нечие семейство...?
Б@си...Кент написа: а как се качва планинске бегач в Опел Астра Хечбек червен с рег. табела ххххх:-) на колите може ли да им се махад затните зедалки без ъгълошлайв или чук?:shy:
Ассс, понеже съм тарикат, си купих стойки за кулюла за отгоре на багажника. Ама още га бех с по-ниската колица. Сега бая ми е зор докът кача кулюлата... и си мисля за един багажник за изотзадзе...maggot написа:Б@си...Кент написа: а как се качва планинске бегач в Опел Астра Хечбек червен с рег. табела ххххх:-) на колите може ли да им се махад затните зедалки без ъгълошлайв или чук?:shy:прочете ми мислите! И аз тва се чудя от седмица-две
или да го свържеме с теглича и ирена да го кара отзаде, там има едни полицайчета на аксаково, предни път точно срещу поста угасна от на газ и в калабълъка съм пуснал вместо аварийните задната чистачка:rotfl24: и радиото до дупка песента на милена за вечната черна уфсъ, онея като се опулиха:rotfl24: и сега ще срожиме мазната точка над ито с теглича ,въжето и байка под жена ми:rotfl24л това е децко кулело деmaggot написа:Б@си...Кент написа: а как се качва планинске бегач в Опел Астра Хечбек червен с рег. табела ххххх:-) на колите може ли да им се махад затните зедалки без ъгълошлайв или чук?:shy:прочете ми мислите! И аз тва се чудя от седмица-две
МУААААХАХАХАААААКент написа:или да го свържеме с теглича и ирена да го кара отзаде, там има едни полицайчета на аксаково, предни път точно срещу поста угасна от на газ и в калабълъка съм пуснал вместо аварийните задната чистачка:rotfl24: и радиото до дупка песента на милена за вечната черна уфсъ, онея като се опулиха:rotfl24: и сега ще срожиме мазната точка над ито с теглича ,въжето и байка под жена ми:rotfl24л това е децко кулело де
абе ей!maggot написа:МУААААХАХАХАААААКент написа:или да го свържеме с теглича и ирена да го кара отзаде, там има едни полицайчета на аксаково, предни път точно срещу поста угасна от на газ и в калабълъка съм пуснал вместо аварийните задната чистачка:rotfl24: и радиото до дупка песента на милена за вечната черна уфсъ, онея като се опулиха:rotfl24: и сега ще срожиме мазната точка над ито с теглича ,въжето и байка под жена ми:rotfl24л това е децко кулело де
Напомняш ми за онзиденшния Смарт натоварен с цялото фемили (мама тате и аз) от пред, а отзад, в нещото като багажно отделение имаше един ... МОТОР!![]()
![]()