Сете, приятелю е така ще си отидеш мърцина. Просто без да искаш, разбираш ли, от добро сърце кажеш нещо и прас два килограма кристален пепелник ти отнася главата. Ние, мъжете сме страшно застрашен видholi_day написа:Како?Set написа:Диагнози или прогнози ми поставяш како?
...
...........
- Green Light
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
[quote="БоЕВ":blink:
Нещо шум ли се появи по връзката или аз просто съм заспал?![/quote]
ти си заспал.
"шерше ла фам"...
едната я намерихме...
ама с тази "Демокрация" ,реших че има и друга...
демокрация е едно и при всяка демокрация има норми на поведение...
когато тези не се зачитат е слободия...
просто и ясно.
ти това ли искаш?
Нещо шум ли се появи по връзката или аз просто съм заспал?![/quote]
ти си заспал.
"шерше ла фам"...
едната я намерихме...
ама с тази "Демокрация" ,реших че има и друга...
просто и ясно.
ти това ли искаш?
- Глас в пустиня
Прочети ТОВА>>> отново и ела пак да ме питаш какво искам.doktorka написа:
просто и ясно.
ти това ли искаш?
ми това те питам...БоЕВ написа:Прочети ТОВА>>> отново и ела пак да ме питаш какво искам.doktorka написа:
просто и ясно.
ти това ли искаш?
какво искаш?
ти да не би да си мислил преди всеки постинг цял ден днес?..
Re: Искаме ли модератор?
аз гласувах с да. обаче... може ли за другите модератор, а за мене - не?[unknown] написа:Да или Не?
само питам.
just perfect
Ами може да пуснем отделни анкети,bead_ написа:аз гласувах с да. обаче... може ли за другите модератор, а за мене - не?[unknown] написа:Да или Не?
само питам.
в които да гласуваме кои никове да подлежат на модериране, и кои не.
Мене може ли да ме модерирате?Амаранта написа:Ами може да пуснем отделни анкети,bead_ написа:аз гласувах с да. обаче... може ли за другите модератор, а за мене - не?[unknown] написа:Да или Не?
само питам.
Даже ако може някой да пише вместо мен... Много й завидях на Бийд как си се удивлява сама.
Panta rhei...
е, аз ясно се изказах. за другите да има модератор, аз мене да няма.Амаранта написа:
Ами може да пуснем отделни анкети,
не за друго, много ми е интересно да прочета после какво съм написала. както вече обясних това ми е единственият начин да си следя мисълта, ако ме лишите от него... незнам какво ще правя?!
just perfect
Не става ли следенето на мисълта, като си диктуваш на глас? Или през това време си мислиш други работи?:shocked::blum:bead_ написа:..както вече обясних това ми е единственият начин да си следя мисълта...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Ох, аз бих искала да имаше кой и да чете и да пише вместо мен,Мнемозина написа:
Даже ако може някой да пише вместо мен... Много й завидях на Бийд как си се удивлява сама.
че едни срокове ме затискат...
диктувам на глас на секретарката. тя е свикнала - а гъкна, а почва да трака. даже й давам специален знак като я моля да ми направи кафе иначе почва да пише автоматично "на вниманието на г-н Моляте Донеси Микапучино"holi_day написа:Не става ли следенето на мисълта, като си диктуваш на глас? Или през това време си мислиш други работи?:shocked::blum:bead_ написа:..както вече обясних това ми е единственият начин да си следя мисълта...
just perfect
не може.Мнемозина написа: Даже ако може някой да пише вместо мен... :
който квот си направи сам цяло село не може да му го направи.
сама си се нахендрила - като пишеш толкова неповторимо...
just perfect
Кандидатирам се за работата.Амаранта написа:Ох, аз бих искала да имаше кой и да чете и да пише вместо мен,
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Щи плащам по 12 лева надница!holi_day написа:Кандидатирам се за работата.Амаранта написа:Ох, аз бих искала да имаше кой и да чете и да пише вместо мен,
Само да ми седиш ей така по бански! Като на курорт!
Нека са 15
* - РБМ
Memento mori.
20 бе ...ай аман от терикатиSet написа:Щи плащам по 12 лева надница!holi_day написа:Кандидатирам се за работата.Амаранта написа:Ох, аз бих искала да имаше кой и да чете и да пише вместо мен,
Нека са 15:rotfl24:*
* - РБМ
* реклама някаква
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Semiramis написа:20 бе ...ай аман от терикатиSet написа:Щи плащам по 12 лева надница!holi_day написа: Кандидатирам се за работата.
* - РБМ
20 дават в съседната тема...
нещо за без дрехи ..става дума
тук 15...
аз отивам там
Абе пазарлък трябва. Че е голямо предлаганетоSemiramis написа:20 бе ...ай аман от терикатиSet написа:Щи плащам по 12 лева надница!holi_day написа: Кандидатирам се за работата.
* - РБМ
* реклама някаква
Memento mori.
Ееее, каква баданарка само!bead_ написа:не може.Мнемозина написа: Даже ако може някой да пише вместо мен... :
който квот си направи сам цяло село не може да му го направи.
сама си се нахендрила - като пишеш толкова неповторимо...
Аз пък тебе съм те зачела с кеф напоследък.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Green Light
Гласувах с не! Питам пак: Не може ли това правило No 4. "Единственотo ограничение e спазването на общоприетите обществени норми на поведение. Т.е. ако правите нещо, за което на улицата ще ви окошарят, и тук ще ви "окошарят"." Клеветата е нещо което не е разрешено от никакви норми. Та то, тва правило да бъде прилагано от администраторите. Съзнавам, че така ще вършат гадна работа и им съчувствам. Малко. Може примерно съчувствието ми да бъде изразено в бира?
Ако Питката е още на оная диета, дет не може да пие.
Нали тва е идеята- ДА НЯМА МОДЕРАТОР! Щото в момента има...Stranniche написа:Няма да гласувам, защото нямам отношение. В момента, в който почнепросто преставам да чета - нито аз преча някому нито някой ми пречи на мен.
Мисля си обаче, че ако някой стане модератор, тежко му - ще обере всичките. Неблагодарна работа.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Кой кого е клеветил?:blink:Green Light написа:Гласувах с не! Питам пак: Не може ли това правило No 4. "Единственотo ограничение e спазването на общоприетите обществени норми на поведение. Т.е. ако правите нещо, за което на улицата ще ви окошарят, и тук ще ви "окошарят"." Клеветата е нещо което не е разрешено от никакви норми. Та то, тва правило да бъде прилагано от администраторите. Съзнавам, че така ще вършат гадна работа и им съчувствам. Малко. Може примерно съчувствието ми да бъде изразено в бира?

- Green Light
Ooo, ама ти не знаеш ли бе?! Ремиус казал на Семирамис, че Магото веднъж като била на пазар видяла как Сет спрял с една кола до тротоара. Отваря се значи врата и от там излиза наш кой? Елби. Ама не сам. Почнали значи от тая кола да излизат Мнемозина, Холидей (Джони) Били Айдъл, Марвин, на Марвин брат му, бе направо си нямаш представа. И Мнемозина била без шапка.[unknown] написа: Кой кого е клеветил?:blink:
Са тва може ли да се говори? По тоя начин!
Пропусна мотора в багажника.Green Light написа:Ooo, ама ти не знаеш ли бе?! Ремиус казал на Семирамис, че Магото веднъж като била на пазар видяла как Сет спрял с една кола до тротоара. Отваря се значи врата и от там излиза наш кой? Елби. Ама не сам. Почнали значи от тая кола да излизат Мнемозина, Холидей (Джони) Били Айдъл, Марвин, на Марвин брат му, бе направо си нямаш представа. И Мнемозина била без шапка.[unknown] написа: Кой кого е клеветил?:blink:
Panta rhei...
Може. Баш така си беше.Green Light написа:Ooo, ама ти не знаеш ли бе?! Ремиус казал на Семирамис, че Магото веднъж като била на пазар видяла как Сет спрял с една кола до тротоара. Отваря се значи врата и от там излиза наш кой? Елби. Ама не сам. Почнали значи от тая кола да излизат Мнемозина, Холидей (Джони) Били Айдъл, Марвин, на Марвин брат му, бе направо си нямаш представа. И Мнемозина била без шапка.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Добре де- иронизирай. Аре, нескъ немъ съ сърдъGreen Light написа:Ooo, ама ти не знаеш ли бе?! Ремиус казал на Семирамис, че Магото веднъж като била на пазар видяла как Сет спрял с една кола до тротоара. Отваря се значи врата и от там излиза наш кой? Елби. Ама не сам. Почнали значи от тая кола да излизат Мнемозина, Холидей (Джони) Били Айдъл, Марвин, на Марвин брат му, бе направо си нямаш представа. И Мнемозина била без шапка.[unknown] написа: Кой кого е клеветил?:blink:

че то така си беше. не е клевета[unknown] написа:Добре де- иронизирай. Аре, нескъ немъ съ сърдъGreen Light написа:Ooo, ама ти не знаеш ли бе?! Ремиус казал на Семирамис, че Магото веднъж като била на пазар видяла как Сет спрял с една кола до тротоара. Отваря се значи врата и от там излиза наш кой? Елби. Ама не сам. Почнали значи от тая кола да излизат Мнемозина, Холидей (Джони) Били Айдъл, Марвин, на Марвин брат му, бе направо си нямаш представа. И Мнемозина била без шапка.[unknown] написа: Кой кого е клеветил?:blink:
ПП
Извинявай, Грийн.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))