ти винаги ме лъжеш, а аз винаги съм спокоен за тебе...bead_ написа:не се радвай, лъжа го. да е спокоен за мене.doktorka написа:bead_ написа: кълве, кълве:blum::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
некъв наивник на средна възраст съм си...непоправим :)
ти винаги ме лъжеш, а аз винаги съм спокоен за тебе...bead_ написа:не се радвай, лъжа го. да е спокоен за мене.doktorka написа:bead_ написа: кълве, кълве:blum::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Нищо бе, поне ще си спим спокойно довечераELBI написа:ти винаги ме лъжеш, а аз винаги съм спокоен за тебе...bead_ написа:не се радвай, лъжа го. да е спокоен за мене.doktorka написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
са, винаги-никога. професионална лъжкиня съм. обясних по-горе. не ли лично.ELBI написа:
ти винаги ме лъжеш, а аз винаги съм спокоен за тебе...
кат те знам къф си радетел на антифоните - склонна съм да ти повярвамSet написа:
Нищо бе, поне ще си спим спокойно довечера
ааа ма дай да се разберем...bead_ написа:неее, исках да кажа... примерно обличам си аз една бяла тунинка, прозначна, не за друго, а да ми е хладно, щот жеги у софето и една колежка ми вика, че ако тя тръгне така ше я налетят десетина, а мене не смеят на ме погледат биля. въпрос на имидж. серт съм явно. излъчвам нещо гадно. иначе... еднакъв размер сутиени носим с въпросната мацка:winkw: но характерът е важен.
bead_ написа:кат те знам къф си радетел на антифоните - склонна съм да ти повярвамSet написа:
Нищо бе, поне ще си спим спокойно довечера
мъдри мисли на мъдра жена. риспект, док!doktorka написа:иначе си е мъка да вървиш по улиците с прозрачна бяла блузка:winkw:
тази вечер заедно ли сме?Set написа:Нищо бе, поне ще си спим спокойно довечераELBI написа:ти винаги ме лъжеш, а аз винаги съм спокоен за тебе...bead_ написа: не се радвай, лъжа го. да е спокоен за мене.
лъжеш ме, като казваш, че си професионална лъжкиня...bead_ написа:са, винаги-никога. професионална лъжкиня съм. обясних по-горе. не ли лично.ELBI написа:
ти винаги ме лъжеш, а аз винаги съм спокоен за тебе...
не се задълбочавайсъщо не преигравай
bead_ написа:мъдри мисли на мъдра жена. риспект, док!doktorka написа:иначе си е мъка да вървиш по улиците с прозрачна бяла блузка:winkw:
по-голяма мъка е да я избереш от гардероба си...doktorka написа:иначе си е мъка да вървиш по улиците с прозрачна бяла блузка:winkw:
лъжа те само на 76%. останалото даже аз не мога да отричам, щот го пише в трудовия ми договор - ПРELBI написа:лъжеш ме, като казваш, че си професионална лъжкиня...
ти не знаеш просто ,колко си близо до истината!ELBI написа:по-голяма мъка е да я избереш от гардероба си...doktorka написа:иначе си е мъка да вървиш по улиците с прозрачна бяла блузка:winkw:
знам, знам...doktorka написа:...ти не знаеш просто ,колко си близо до истината!
...
...!
Ъъъъъъ и ти ли Бруте ме подфана?ELBI написа:.
тази вечер заедно ли сме?
оня се е запил някъде...Set написа:Ъъъъъъ и ти ли Бруте ме подфана?ELBI написа:.
тази вечер заедно ли сме?
Има ли значение всъщност, щом всичко е едно.
Тая иконка върви с израза - разтвори бузи!doktorka написа: казваш тази иконка и теб уплаши...![]()
Не е важно желанието ти да се изключиш, важно е, че има желаещи да се включат!:lol:vyara написа:Аман бе. Много мераклии ми се мятат. Явно излъчвам нещо.БоЕВ написа: ОК! Нямаш грижи. С най-голямо удоволствие бих се позиционирал зад теб или Вяра...в духа на темата де.
Чакай да си спра излъчвателя. Щрак. Готово.
Сете, чу ли, изключвам, изключвам...
Боев-ски ,забрави кого имаш насреща си.БоЕВ написа:Тая иконка върви с израза - разтвори бузи!doktorka написа: казваш тази иконка и теб уплаши...![]()
И съм сигурен, че не би искала да си в момента точно след използването на тая гумена играчка...има опасност да бъдеш опръскана.
Или от желание за запазване целостта и еластичността на аналният свинктер.doktorka написа:Боев-ски ,забрави кого имаш насреща си.БоЕВ написа:Тая иконка върви с израза - разтвори бузи!doktorka написа: казваш тази иконка и теб уплаши...![]()
И съм сигурен, че не би искала да си в момента точно след използването на тая гумена играчка...има опасност да бъдеш опръскана.
обърка се..
нищо.. то е от възрастта.
:rotfl24::rotfl24:
За какво да му прощавам,Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
НЕ:rotfl24:
не...Боев..БоЕВ написа: Или от желание за запазване целостта и еластичността на аналният свинктер.
А необходимо ли е да те стряскам?doktorka написа:
не...Боев..
точно мен с профанщини не мож ме стресна....
Една дама с мисла в главата.Амаранта написа:За какво да му прощавам,Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
че се опитва да ме изкуши ли?:blum:
като ще си зад мен на опашката...очаква се..да ме стреснеш...БоЕВ написа:А необходимо ли е да те стряскам?doktorka написа:
не...Боев..
Стресеш! Еййй...с това бързане все бъркаш думите..doktorka написа: като ще си зад мен на опашката...очаква се..да ме стреснеш...
Ама не бой се, няма ти стъпвам на опашката!:rotfl24:doktorka написа:като ще си зад мен на опашката...очаква се..да ме стреснеш...БоЕВ написа:А необходимо ли е да те стряскам?doktorka написа:
не...Боев..
Щом не,Set написа:Една дама с мисла в главата.Амаранта написа:За какво да му прощавам,Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
че се опитва да ме изкуши ли?:blum:
Не.
за опашката съм сигурна,че няма да я настъпиш..БоЕВ написа:Ама не бой се, няма ти стъпвам на опашката!:rotfl24:doktorka написа:като ще си зад мен на опашката...очаква се..да ме стреснеш...БоЕВ написа: А необходимо ли е да те стряскам?
виноват!МЪЖжжж написа:Стресеш! Еййй...с това бързане все бъркаш думите..doktorka написа: като ще си зад мен на опашката...очаква се..да ме стреснеш...
Ще ми се да видя смелчагата дето ще настъпи опашката на гърмяща змия...пардон - жена.doktorka написа:
за опашката съм сигурна,че няма да я настъпиш..
аз честта си пазя!...
кво знаеш ти!:shy:
ааа аз съм виждАла...БоЕВ написа:Ще ми се да видя смелчагата дето ще настъпи опашката на гърмяща змия...пардон - жена.doktorka написа:
за опашката съм сигурна,че няма да я настъпиш..
аз честта си пазя!...
кво знаеш ти!:shy:
Де а знам?! Отучил съм се нещо последните 20-ина години...Set написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?
"Аз съм практикуващ хетеросексуален, но бисексуалноста би увеличила шансовете ми да намеря с кого да изляза в събота вечер." Уди АлънSet написа:Ако ви падне гол/а жена/мъж ще и простите ли?