"Обичам те" с жестове.БоЕВ написа:Кое!?Remmivs написа:как се прави?
PS
Мисля, прочее, че повече трябва да правим едни към други такъв жест. Прехвърлих темата. По-добре да си замълча.
С никого нищо не съм се разбирал - с тарикатите по тарикатски!Quid написа:нали се разбрахме че няма да си казваме кво да праиме бе тарикатБоЕВ написа:Мерсон че си се загрижил за моята "обременена" психика! Аре чао и лека нощ и без това не съм те викал в темата.Quid написа: мнооооооо време ви отделих
има далеч по приятни неща от това три пъти да задавам един и същи въпрос на хора тенденциозно настроени с обремена психика
успех ви пожелавам в начинанията за всички проблемни области в живота
пп Пък и не каза нищо съществено със сто+ постта.
Това ми заприлича страшно много на един филм от детството - двама авери яко скарани, ползват един малчо за посредник - разменят си изречения. Накрая единият предаде "съобщение" и добави - и му кажи, че посредникът ни е лайно.* написа:Очаквай да бъдеш пратен от някого някъде си!Марвин написа:прес-аташе или връзки с обществеността![]()
Куриер също е доблестна позиция в обществото!
БоЕВ написа:
Това ми заприлича страшно много на един филм от детството - двама авери яко скарани, ползват един малчо за посредник - разменят си изречения. Накрая единият предаде "съобщение" и добави - и му кажи, че посредникът ни е лайно.
Синьо лятоБоЕВ написа:Това ми заприлича страшно много на един филм от детството - двама авери яко скарани, ползват един малчо за посредник - разменят си изречения. Накрая единият предаде "съобщение" и добави - и му кажи, че посредникът ни е лайно.
За него си мислех, но не бях сигурен.Мнемозина написа:БоЕВ написа:
Това ми заприлича страшно много на един филм от детството - двама авери яко скарани, ползват един малчо за посредник - разменят си изречения. Накрая единият предаде "съобщение" и добави - и му кажи, че посредникът ни е лайно.
Еее, как "някакъв филм", това е от Синьо лято...
нямам друг спомен...за музиката де, иначе ясно си спомням "състезанието" по гмуркане.Remmivs написа:Синьо лятоБоЕВ написа:Това ми заприлича страшно много на един филм от детството - двама авери яко скарани, ползват един малчо за посредник - разменят си изречения. Накрая единият предаде "съобщение" и добави - и му кажи, че посредникът ни е лайно.
Страхотен филм беше и още е. Даже го имам на лелефона. Сигналът де, с който почваше филма.
Хехехе, изпревари ме, а аз така и не открих веднага линка в imdb, което ме забави.Мнемозина написа:Еее, как "някакъв филм", това е от Синьо лято...
Ама моля ви, Милорд, аз ако знаех, че пишете същото, щях да изчакам!Remmivs написа:Хехехе, изпревари ме, а аз така и не открих веднага линка в imdb, което ме забави.Мнемозина написа:Еее, как "някакъв филм", това е от Синьо лято...
http://www.imdb.com/title/tt0077094/
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 1%82%D0%BE

http://www.vbox7.com/play:c547fcefБоЕВ написа:нямам друг спомен...за музиката де, иначе ясно си спомням "състезанието" по гмуркане.
Remmivs написа:Хаааа, много са сладки!Мнемозина написа: Но моля Ви, Лейди Мнемозина! Удоволствие е за мен да пишете това, което мисля аз.
PS
Сложиш и трети линк. Със снимки е.
Пираня беше посредникът, нали?
И Панчо и Хави, дето все се дърлеха като... като... абе като кого ли не.
А пък Беа приличаше досущ на една от тогавашните ми приятелки.
Много хубав филм беше...
Мисля, че беше Тито. Посредникът де. Наистина беше велик. Гледам сега, и награди бил печелил. И си мисля, че наистина остарявам, щом започвам като възрастните по време на моето детство да си мисля какви прекрасни филмчета даваха едно време, а сега гледат кау ън чикън и наруто, примерно. Ама пък и не съвсем защото много ми харесва бейби тиви. Или това е вече признак на деменцията ми... хехехеМнемозина написа:Хаааа, много са сладки!
Пираня беше посредникът, нали?
И Панчо и Хави, дето все се дърлеха като... като... абе като кого ли не.
Много хубав филм беше...
Да, може и Тито да е бил, вярно.Remmivs написа: Мисля, че беше Тито. Посредникът де. Наистина беше велик. Гледам сега, и награди бил печелил. И си мисля, че наистина остарявам, щом започвам като възрастните по време на моето детство да си мисля какви прекрасни филмчета даваха едно време, а сега гледат кау ън чикън и наруто, примерно. Ама пък и не съвсем защото много ми харесва бейби тиви. Или това е вече признак на деменцията ми... хехехе
Виж какво!Dark Angel написа:ти просто нямаш идея как ще бъдеш наказана щото пишеш не изцяло по тематаМнемозина написа:
Това вече изобщо не знам по коя тема е...
начи трябва да се въведе и стандарт за мнение, правопис, отговор, цитиране и т.н.
А аз току-що гледах един сръбски филм (обичам ги тия хора!!!), в който имаше много интересно преплитане на няколко войни, на още повече спомени и на няколко любови..Мнемозина написа:Току-що Рангел Вълчанов при Слави завърши гостуването си така: "... защото ние вече сме спомени."
А аз толкова обичам такива живи спомени.
Не знам.4avdar4e написа:А аз току-що гледах един сръбски филм (обичам ги тия хора!!!), в който имаше много интересно преплитане на няколко войни, на още повече спомени и на няколко любови..Мнемозина написа:Току-що Рангел Вълчанов при Слави завърши гостуването си така: "... защото ние вече сме спомени."
А аз толкова обичам такива живи спомени.
П.П. На Р. Вълчанов театралната постановка (хе-хе, и тук има сръбски "пръст") да я гледам ли??