ahm...БоЕВ написа:doktorka написа:БоЕВ написа: ke ,dp/r,d; t.afudlr[d=
Xe xeСамо тия две буквички ли разпозна в девете азбуки.
kakto i lipsata na otgovor.
i tova razpoznavam.
otlichno pri tova.
Питах теб, лично и персонално.doktorka написа:vupros na vuzpriqtie:-)...Мнемозина написа: Аз обаче ще се присъединя към Боев, Амаранта и Капинчо.
Напълно нормално е пренебрежението и презрението към отсрещния да доведе до такава - по-груба или не толкова груба - но винаги негативна реакция. С други думи, просите си го. Още от предната тема се започна.
И ти го казвам на теб, защото вече съм сигурна, че го правиш умишлено. Дарки понякога просто не си дава сметка, че боде с думите си.
И изобщо не ме интересува нова ли е Тинкърбел или не, защото това няма никакво значение и не би трябвало да има в един публичен форум.
Нито е първата, нито ще е последната.
Какво и кому показвате с тази параноя? Какво постигате с нея? Харесва ли ви резултатът? Това ли всъщност искате?
Наистина не ви разбирам.
Да, именно.Rain написа:Мнемо, Дарки е хубав човек, изглежда здраво стъпил на земята. Факта, че намери приказка и е с мен, вятърничавата, дето съм съвсем друг характер, на мен лично ми показа, че е и широко скроен.Мнемозина написа: Напълно нормално е пренебрежението и презрението към отсрещния да доведе до такава - по-груба или не толкова груба - но винаги негативна реакция. С други думи, просите си го. Още от предната тема се започна.
И ти го казвам на теб, защото вече съм сигурна, че го правиш умишлено. Дарки понякога просто не си дава сметка, че боде с думите си.
Какво и кому показвате с тази параноя? Какво постигате с нея? Харесва ли ви резултатът? Това ли всъщност искате?
Наистина не ви разбирам.Може би просто е от онези хора, които трябва малко да си ги чел и да си ги опознал, за да ги възприемеш правилно. Не смятам, че го направи нарочно.
Питах теб, лично и персонално.Мнемозина написа:vupros na vuzpriqtie:-)...
Който ме хапеше, спрях да му обръщам внимание.БоЕВ написа:Нищо подобно - плиткоумна интригантка - очаквай скоро и теб да захапе.Rain написа: Факта, че намери приказка и е с мен, вятърничавата, дето съм съвсем друг характер, на мен лично ми показа, че е и широко скроен.
Ама не вади сега истории от хилядадевестотинибалканската война!БоЕВ написа:Простил съм още при предният подобен разговор - гарван гарвану око не вади.Remmivs написа:Не виждам провокация ще ме прощаваш БоЕВ.
Реакцията на Тинкърбел е чудовищно несъответна.
@Док какво за админите?
Който има очи вижда!
Не беше такава реакцията ти, когато Дарки захапа семейството на Грийна.
Утрепал си се за политик човече, умееш с много думи да не кажеш нищо съществено когато защитаваш приятелите си.
Това значи ли, че не съм права в подозренията си?doktorka написа:svoboda na slovoto.Мнемозина написа:
Питах теб, лично и персонално.
За втори път те питам.
Ако и сега не отговориш, ще приема, че умишлено подклаждаш всичко това, за да доведеш клуба до модериране.
Ей така, в духа на всеобщата параноя ще си позволя да го предположа.
p.s. teb moga li nakaram da psuvash kato karucar,grono i poshlo?
samo pitam.
Това значи ли, че не съм права в подозренията си?Мнемозина написа:svoboda na slovoto.
p.s. teb moga li nakaram da psuvash kato karucar,grono i poshlo?
samo pitam.
Това, което казваш ти, всъщност означава самомодериране.doktorka написа:direktno?Мнемозина написа: Това значи ли, че не съм права в подозренията си?
Моля те, Док, искам да ми го кажеш директно!
Наистина те моля, съвсем сериозно.
П.П. Не можеш, вярно е. Но защо е необходимо изобщо да опитваш?
Esti vi go kaza direktno,no nikoi ne i oburna vnimanie.
taka e po-udobno.
moderiraneto e vupros na lichen izbor.
a ne nechie zaduljenie.
p.s. na teb moga da se izvinq za latinicata ili da pisha na angl.koe da e?
Права сиМнемозина написа:Да, именно.
Всички тук се познаваме, знаем си маниерите на шегуване, старите истории, джуфките и особеностите.
Но е редно да бъдем толерантни към новите, които не знаят всичко това и не са длъжни да ни разбират от половин дума. Нормално е да се засегнат понякога просто от неразбиране и незнаене. Аз самата четох близо половин година, преди да пропиша, но не всеки го прави.
Иначе става затворена система.
absoliutno nqmam interes da sporq.Мнемозина написа:[Това, което казваш ти, всъщност означава самомодериране.
Да внимаваш какво пишеш.
Да си даваш сметка, че и без псувни може да се обижда и да се засягат хората.
И така нататък.
Ти правиш ли го?
Ести винаги е била против модерирането. Ако някъде е казала обратното, моля, дай линк. Може да съм пропуснала нещо.
Възмущението на Ести беше от нещо друго, и според мен беше неоснователно, но до спор така или иначе не се стигна, за да й кажа защо мисля така. И съм сигурна, че тя би ме разбрала - дори и да не се съгласи с мен.
Ако искаш, мога да поспоря с теб - но кажи какво точно ти си видяла като казано от нея.
Да беше пуснала линк - че да ти пусна и аз.doktorka написа:absoliutno nqmam interes da sporq.Мнемозина написа:[Това, което казваш ти, всъщност означава самомодериране.
Да внимаваш какво пишеш.
Да си даваш сметка, че и без псувни може да се обижда и да се засягат хората.
И така нататък.
Ти правиш ли го?
Ести винаги е била против модерирането. Ако някъде е казала обратното, моля, дай линк. Може да съм пропуснала нещо.
Възмущението на Ести беше от нещо друго, и според мен беше неоснователно, но до спор така или иначе не се стигна, за да й кажа защо мисля така. И съм сигурна, че тя би ме разбрала - дори и да не се съгласи с мен.
Ако искаш, мога да поспоря с теб - но кажи какво точно ти си видяла като казано от нея.
kakto nekolkokratno veche otbelqzah-kak se vuzpriemat dumite e vupros na lichna naglasa.
da mi se pokaje edno moe izrechenie kudeto ima otpravena obida.prqka ili kosvena.
twoj red s linkovete.
Има случаи, в които късата памет е от полза.БоЕВ написа:Точно поради къса памет сме се метнали на тая дива въртележка...Мнемозина написа:
Ама не вади сега истории от хилядадевестотинибалканската война!
Няма смисъл просто.
ne moja da udyrjish da si dokraj milosurdna?Мнемозина написа:[Да беше пуснала линк - че да ти пусна и аз.
Няма да правя анализи, не се надявай. Макар че материал има.
Обидно може да бъде самото ти отношение към някого. Начинът, по който се обръщаш, по който пишеш - и ти много добре използваш това напоследък.
Директен отговор не получих, което само по себе си е отговор всъщност.
Жалко.
Надявах се да не е така.
А, това не е мой проблем. Аз следвам изцяло сърцето си, винаги, след това се оказва, че е било правилното решение. Нямам задръжки, но виж ... оная схема, дето се получи преди време, ми тушира лошото в дългосрочен план.БоЕВ написа:Точно тук ви е проблема!
На 100% през цялото време съм и ще бъда себе си.
Дарки да не те е взела на заплата като говорителка - връзки с обществеността нещо?Rain написа:А, това не е мой проблем. Аз следвам изцяло сърцето си, винаги, след това се оказва, че е било правилното решение. Нямам задръжки, но виж ... оная схема, дето се получи преди време, ми тушира лошото в дългосрочен план.БоЕВ написа:Точно тук ви е проблема!
На 100% през цялото време съм и ще бъда себе си.Затова не взимам страна и не казвам - ти добър, ти лош. Във всички има и лошо, и добро. Има хора, които към новите лица, които срещат, подхождат с подозрение, докато не спечелят доверието им. Има и хора, като мен, които първо подхождат с добро/вяра и при изцепки след време трудно прощават. Така че ... разни хора, разни идеали.
Аз също не обичам снисхождението, не изпитвам такова към никого и знам колко е обидно, къде от това, че са го проявявали към мен, къде от там, че аз съм го проявявала и съм виждала реакциите на околните.
Въпроса е, че в тази тема, където се разиграха сцените, едно съвсем ново лице каза, че в лошите новини нямало никаква логика. А друг човек, в случая Дарки, смята нещо друго - липсата на информация, според мен, е по-притеснителна. И 1000 човека да се съберат и да кажат "Ще се върне, не се притеснявай, всичко ще е наред" това с нищо няма да помогне, може би затова реакциите на някои бяха по-зрели ... От друга страна погледнато - ние всъщност не сме важни хора за момичето, което изказа притеснения за баща си, така че каквото и да бяхме казали, все тая щеше да е.
Ти си мислиш, че не вземаш страна. Изкажеш ли се в спор, вече си взел страна. Ако не ти е ясно, да ти кажа, че сега си взела страната на Дарки. Няма лошо. Не те упреквам. Така виждаш нещата. Само не си мисли, че си безпристрастна. Няма такъв човек.Rain написа: Затова не взимам страна и не казвам - ти добър, ти лош.
Ееее, как можа да си го помислишБоЕВ написа: Дарки да не те е взела на заплата като говорителка - връзки с обществеността нещо?
Лоши думи има, Док, след като ти се реагира по този начин. Думите имат и контекст, и интонация - да, да, дори и в нета си имат интонация, - и начин на отправяне... Сарказмът винаги личи и изобщо не ми повтаряй повече за липсата на лоши думи.doktorka написа:ne moja da udyrjish da si dokraj milosurdna?Мнемозина написа:[Да беше пуснала линк - че да ти пусна и аз.
Няма да правя анализи, не се надявай. Макар че материал има.
Обидно може да бъде самото ти отношение към някого. Начинът, по който се обръщаш, по който пишеш - и ти много добре използваш това напоследък.
Директен отговор не получих, което само по себе си е отговор всъщност.
Жалко.
Надявах се да не е така.
jalko.
otnovo kazvam...edna losha duma nqma
vsichko e vuzpriqtie...
kakto gornite dumi..
iskash li analiz ili sama mojesh da si go napravish?
iskash li da ti kaja tvoeto vuzpriqtie i posle moqta misul?
m?
Да, ОК, възприятие и реакция - какво доказваш с това?doktorka написа:
otnovo kazvam...edna losha duma nqma
vsichko e vuzpriqtie...
kakto gornite dumi..
iskash li analiz ili sama mojesh da si go napravish?
iskash li da ti kaja tvoeto vuzpriqtie i posle moqta misul?
m?
Не искам да се създават групички сега - аз съм с Дарки, аз съм с Мнемо, аз съм с Боев, аз съм с тоя и оня ... няма смисъл, според мен.Капинчо написа: Ти си мислиш, че не вземаш страна. Изкажеш ли се в спор, вече си взел страна. Ако не ти е ясно, да ти кажа, че сега си взела страната на Дарки. Няма лошо. Не те упреквам. Така виждаш нещата. Само не си мисли, че си безпристрастна. Няма такъв човек.
Аз по принцип не гледам мачове и не знам не само имената на играчите, ами и имената на отборите. Мисля си, че като не ме интересуват съм безпристрастен. Лъжа се. Щом по някаква случайност се загледам в някакъв мач, усещам как някъде отвътре започва да ми се иска единия (точно определен) отбор да спечели.
И още нещо ще си позволая да ти кажа като стар на млад. Да изкажеш мнение в спор и да вземеш страна не означава да кажеш кой е лош и кой добър. Означава да кажеш, от твоята гледна точка кой носи по-голямата част от вината за този конкретен спор, кой е по-малко прав, кой според теб е започнал пръв и го е предизвикал.
Капинчо написа:
Ти си мислиш, че не вземаш страна. Изкажеш ли се в спор, вече си взел страна. Ако не ти е ясно, да ти кажа, че сега си взела страната на Дарки. Няма лошо. Не те упреквам. Така виждаш нещата. Само не си мисли, че си безпристрастна. Няма такъв човек.
Аз по принцип не гледам мачове и не знам не само имената на играчите, ами и имената на отборите. Мисля си, че като не ме интересуват съм безпристрастен. Лъжа се. Щом по някаква случайност се загледам в някакъв мач, усещам как някъде отвътре започва да ми се иска единия (точно определен) отбор да спечели.
И още нещо ще си позволая да ти кажа като стар на млад. Да изкажеш мнение в спор и да вземеш страна не означава да кажеш кой е лош и кой добър. Означава да кажеш, от твоята гледна точка кой носи по-голямата част от вината за този конкретен спор, кой е по-малко прав, кой според теб е започнал пръв и го е предизвикал. Добре е да се опиташ да го направиш от срое има, без обобщения и квалификации и без позоваване на други случаи, аско те нямат пряка връзка. И още нещо. Добре е намесата в спора да не е самоцелна - ето и аз имам мнение, а с цел да се изяснят по възможнст нещата, да се приканят преките участници да осъзнаят своята част от приноса и да прекратят спора достойно (едно извинение от двете страни би било върхът, но рядко се случва).
От дяда ти Капинча, толкоз.
Ееее, най-сетне и ти да ме изкефиш с изказване.Кажи защо!БоЕВ написа:И аз искам същото, колкото и невероятно да звучи.Rain написа: Не искам да спирам с никого да разменям реплики ...
Харесвам...харесвах Ъноуна и Сноу, колкото и да бяха различни и да не можеха да се понасят. Сега и двамата не пишат тук - познай защо?!

Вие сте странни хораБоЕВ написа:Няма значение. Бях решил да отмъщавам, но се отказах...до снощи - същите лица, същото действие, същата постановка...frisky lioness написа:
Кажи защо!

И аз страдам за Ънноуна, между другото ...БоЕВ написа:И аз искам същото, колкото и невероятно да звучи.Rain написа: Не искам да спирам с никого да разменям реплики ...
Харесвам...харесвах Ъноуна и Сноу, колкото и да бяха различни и да не можеха да се понасят. Сега и двамата не пишат тук - познай защо?!
Прощавай друже - понякога забравям, че и ти си човек!:-)Remmivs написа:БоЕВ, само едно нещо ще ти кажа. Помисли дали ситуацията не е точно огледална и дали ти, а не аз, не виждаш нещата изопачено. Ползата от съмнението. Аз се поставям на твоето място. Всъщност на всеки един на мястото. И винаги правя това, което ми е на сърцето. После. Можеш да ме наречеш и видиш всякакъв. Но аз знам кой и какъв съм. И това не се променя от думите ти. Би се променило, ако си прав. И ако успееш да ми покажеш, че съм сбъркал. Но ти не го правиш. Виждаш твоя свят. Какво ти говори това, че аз заставам на "различни" страни. Знам. Демагогия. ОК. Бъди здрав, друже!
А след това трети(Докторка) да налива масло в огъня, за да постигне някаква си нейна цел.кво си се зажалила бе тинкърбел?
избора е на баща ти
решил е, отишъл е там
Чисто и просто - на каруцарсо държание - каруцарски лафове.обявавам на всеослушание,че отново се налага да се учим.
и да не е посмял някой да ме апострофира.
Отново!
така не се прави,моето момиче.
колко пъти да казвам.
с груби думи нищо не се постига.
сега ти се пениш,лелята се "кефи на макс".